- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Sersellseraell
Bence yeni gebelik başlangıcı gibi duruyorBugun kanamadan sonra 24. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yeni gebelik başlangıcı gibi duruyorBugun kanamadan sonra 24. Gün
Ben normalde de erken yumurtluyorum. Benim reglimden 3 sonra yumurtam geliyor hepBat :2 Nisan bu da benim ki eğer kaldıysan çok erken yumurtladın canım ya benim test ruh gibi baksana
Ca
canim yumurtlamadan sonra 11 en erken belli oluyor genelde gebelik
O zaman kesinlikle yeni hamilelikBen normalde de erken yumurtluyorum. Benim reglimden 3 sonra yumurtam geliyor hep
Evet ben 4 aydir yumurta takibi yapiyorum adetimden 3 gun sonra yumurtam gelir hepO zaman adetten sonra hemen yumurtlamış olmanız gerekiyor dimi
Evet ben 4 aydir yumurta takibi yapiyorum adetimden 3 gun sonra yumurtam gelir hep
Insallah gene de umutlanmiyimOoo o zaman bebek var![]()
Insallah gene de umutlanmiyim
yaaOlabilir bende sizin gibi bir düşük sonrası üstüne adet görmeden hamile kaldıminşallah seninde öyledir ❣
insallah canim allah isteyen herkese nasip etsinDoğru insallah hayırlısı olur hakkınızda![]()
Oda düştü canım sizin sayfanıza yüklediğim test bugün yaptım bat :2 nisan bekliyorum yine & düşük iğne başlayacağım varsa o yüzden emin olamıyorum var mu yok mu diyeyaane kadarlik bebeginiz
kiyamam doktor arastirdi mi düşüğün nedenine bakti miOda düştü canım sizin sayfanıza yüklediğim test bugün yaptım bat :2 nisan bekliyorum yine & düşük iğne başlayacağım varsa o yüzden emin olamıyorum var mu yok mu diye
Evet pıhtılaşma canım 7 senedir bekliyorum geleceği zamanı hayırlısıkiyamam doktor arastirdi mi düşüğün nedenine bakti mi
bi kadın doğum doğuma git bi ne biliyim kan tahlili yaptır ben kimyadaldan sonra 2 adet geçirdiktensonra hamile kalmıştım tuaflık varBugun kanamadan sonra 24. Gün
Evet katılıyorum bana doktor sıfırlanana kadar bakcaz demişti benim değerim en çok 500 e yükseldi sonra düştü 2 3 kere bhcg batırdım en son 40a düştü sonrasında 3 4 gün daha kanamam sürdü zaten kanamayla sıfırlanıyomuş bida yaptırmamıştım yani parça kalma ihtimalide söz konusu olablir doktora gidin1 ay olacak nerdeyse kalmamıştır o bitmiş tekrar kalmışsındır koyulaşırsa bilki yeni gebelik ama koyulaşmaz aynı kalırsa o zaman parça kalmış beta Hcg sıfırlaNammış demek olur
Benim beta en cok 200 e kadar yukseldi o kadar cikmadi ertesi gun 122ydi. Bidada bakmadi doktorEvet katılıyorum bana doktor sıfırlanana kadar bakcaz demişti benim değerim en çok 500 e yükseldi sonra düştü 2 3 kere bhcg batırdım en son 40a düştü sonrasında 3 4 gün daha kanamam sürdü zaten kanamayla sıfırlanıyomuş bida yaptırmamıştım yani parça kalma ihtimalide söz konusu olablir doktora gidin
Canım dediğim gibi kesinlikle koyulaşma olacaktır testlerinde eğer öyle olursa yeni gebelik parça kalmıştırı bile düşünmeBenim beta en cok 200 e kadar yukseldi o kadar cikmadi ertesi gun 122ydi. Bidada bakmadi doktor
Peki kaldiysa parca nasil dusecekCanım dediğim gibi kesinlikle koyulaşma olacaktır testlerinde eğer öyle olursa yeni gebelik parça kalmıştırı bile düşünme❣
benmi yanlış anladım 24 gün önce kimyasal gebelik geçirdiniz 12 gün kanama sürdü 4 gündür test yapıyorsunuz pozitif 8 günde hamilelik belli olmaz ki bunu anlamdımBenim beta en cok 200 e kadar yukseldi o kadar cikmadi ertesi gun 122ydi. Bidada bakmadi doktor