• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasaldan sonra gebelik

Olabilir bende sizin gibi bir düşük sonrası üstüne adet görmeden hamile kaldım 🙏inşallah seninde öyledir ❣️

1 ay olacak nerdeyse kalmamıştır o bitmiş tekrar kalmışsındır koyulaşırsa bilki yeni gebelik ama koyulaşmaz aynı kalırsa o zaman parça kalmış beta Hcg sıfırlaNammış demek olur
Evet katılıyorum bana doktor sıfırlanana kadar bakcaz demişti benim değerim en çok 500 e yükseldi sonra düştü 2 3 kere bhcg batırdım en son 40a düştü sonrasında 3 4 gün daha kanamam sürdü zaten kanamayla sıfırlanıyomuş bida yaptırmamıştım yani parça kalma ihtimalide söz konusu olablir doktora gidin

Evet katılıyorum bana doktor sıfırlanana kadar bakcaz demişti benim değerim en çok 500 e yükseldi sonra düştü 2 3 kere bhcg batırdım en son 40a düştü sonrasında 3 4 gün daha kanamam sürdü zaten kanamayla sıfırlanıyomuş bida yaptırmamıştım yani parça kalma ihtimalide söz konusu olablir doktora gidin
Benim beta en cok 200 e kadar yukseldi o kadar cikmadi ertesi gun 122ydi. Bidada bakmadi doktor

Back