Merhaba ayni seyi yazisiyoruz. Bende ocak ayinda 7 gun gecikmeli kanama ile kimyasal gebelik yasadim. Bugun 1 gun gecikmeli degerim 764 cikti doktor cumartesi keseyi gorebiliriz dedi. Bence hemen kan tahlili yaptir degerini 2 gunde bir kontrol et. Birbirimoze destek olalim. Korkma ve anin tadini cikarmaya bakMerhaba Bayanlar
Aralık sonunda 8 gün gecikmeli bir gebelik geçirdim 700 e kadar yükseldi beta hcg ama kımsayalla sonuçlandı adetimi 8.gün geçtiğinde düşürdüm 10 ocakta temizlendim
1 şubatta bat günüm ama bugün test yaptım şüphelerim üzerine ve çift çizgi hamileyim ne yazıkki sevinemiyorum ya kimyasalsa diye düşünüyorum o kadar yorduki beni geçen ay 24 saatte bir kan vermek aynı seylerı yasamak ıstemedıgmden doktora gıtmek ıstemıyorum 1 hafta kadar .. Her gebelik kendıne hastır bılıyorum ama elımde degıl . Folik asit ve coraspin 100 mg kullanıyorum önlem amaclı kendım aldım . Daha önce kimyasal geçirip 2.cide saglıkla hamıle kalan arkadaslar yazıp bana umut olabilir mi(
Kanım sulansın diye okudklarıma göre daha önce kimyasal gecirenler ya kan pıhtılasması yada progestan hormonu yetersizligi yüznden tutunmamıs bebislericoraspini ne için kullanıyorsun
Canım senin degerin güzel cıkmıs ben zannetmiyorum o kadar yüksek cıkıcagnı Alttan baktırmak istemedgmden geç gitmek istiyorun doktora bugün adetimi geceli5. Gün pazartesi gitmek istiyorum dayanamaz isem cumrtesi giderim insallah o zamana kadar kötü bsey olmaz inş keseleri görürüz saglıkla kucagmza aldgmz günlerde gelir her hangi birşey kullanıyor musun ?Merhaba ayni seyi yazisiyoruz. Bende ocak ayinda 7 gun gecikmeli kanama ile kimyasal gebelik yasadim. Bugun 1 gun gecikmeli degerim 764 cikti doktor cumartesi keseyi gorebiliriz dedi. Bence hemen kan tahlili yaptir degerini 2 gunde bir kontrol et. Birbirimoze destek olalim. Korkma ve anin tadini cikarmaya bak
Kanım sulansın diye okudklarıma göre daha önce kimyasal gecirenler ya kan pıhtılasması yada progestan hormonu yetersizligi yüznden tutunmamıs bebisleri
Dusunkeye gasladigimiz andan beri folik asit kullaniyorum yaklasik 1 aydirda kan hapi kullaniyorum yillardir demir eksikligim var cunku.Canım senin degerin güzel cıkmıs ben zannetmiyorum o kadar yüksek cıkıcagnı Alttan baktırmak istemedgmden geç gitmek istiyorun doktora bugün adetimi geceli5. Gün pazartesi gitmek istiyorum dayanamaz isem cumrtesi giderim insallah o zamana kadar kötü bsey olmaz inş keseleri görürüz saglıkla kucagmza aldgmz günlerde gelir her hangi birşey kullanıyor musun ?
Canım ben bugün gittim adetimi 6 gün geçti rahim kalınlıgım 17 mm olmus keseyi göremedi ama olusum icin bulgularını gördüm olusur bi kac gün icinde dedi daha 4+6 günlük 1 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam pazartesi yine giderim 5+2 de bende folikasit ve coraspin 100 mg iciyorumDusunkeye gasladigimiz andan beri folik asit kullaniyorum yaklasik 1 aydirda kan hapi kullaniyorum yillardir demir eksikligim var cunku.
sadece beslenmeme dikkat ediyorum. Cumartesi gidicem insallah doktora bakalim neler olacak
Insallah sende guzel haberler alirsin
Guzel haberlerini bekliyorum insallah bende cumartesi gittim 4 hafta 4 gunluktum bende gittigimde 0.2 mm buyuklukte bir olusum var kesin kese diyemem kanlanma var net gorunmuyor dedi. cumartesi tekrar gidicem. Tekrar kimyasal olabilir mi diye sordum kimyasalda beta hcg nin 1000 lere ulasmasi gorulmez dedi. Cok stresli bir donem yaa keseyi gorcez sonra hadi kalp atisi dicez sonra vay efendim testleri dicez 9 ay rahat yok gibi senin beta hcg kac cikti canim. Gunlerimiz cok yakin insallah rabbim sonunuda gormegi nasip ederse ayni gunlerde alicaz bebislerimizi kucagimizaCanım ben bugün gittim adetimi 6 gün geçti rahim kalınlıgım 17 mm olmus keseyi göremedi ama olusum icin bulgularını gördüm olusur bi kac gün icinde dedi daha 4+6 günlük 1 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam pazartesi yine giderim 5+2 de bende folikasit ve coraspin 100 mg iciyorum
Cuma günü gittim doktora 4+6 günlüktüm rahim kalınlıgın 17 mm bir olusum var bi kac güne olusur dedi banada canım bugün yine geldim doktora 5+2 yiz bekliyorum sıramı canım insallah görürüz bakalımGuzel haberlerini bekliyorum insallah bende cumartesi gittim 4 hafta 4 gunluktum bende gittigimde 0.2 mm buyuklukte bir olusum var kesin kese diyemem kanlanma var net gorunmuyor dedi. cumartesi tekrar gidicem. Tekrar kimyasal olabilir mi diye sordum kimyasalda beta hcg nin 1000 lere ulasmasi gorulmez dedi. Cok stresli bir donem yaa keseyi gorcez sonra hadi kalp atisi dicez sonra vay efendim testleri dicez 9 ay rahat yok gibi senin beta hcg kac cikti canim. Gunlerimiz cok yakin insallah rabbim sonunuda gormegi nasip ederse ayni gunlerde alicaz bebislerimizi kucagimiza
Guzel haberlerini bekliyorum o zaman senden cesaret alip bende erken giderim belkiCuma günü gittim doktora 4+6 günlüktüm rahim kalınlıgın 17 mm bir olusum var bi kac güne olusur dedi banada canım bugün yine geldim doktora 5+2 yiz bekliyorum sıramı canım insallah görürüz bakalım
Canımmm Allahıma hamd olsun gördük minik sıpayı 0,85 cm 4 haftalıkmıs rabbim sanada tez vakit göstersin insallahGuzel haberlerini bekliyorum o zaman senden cesaret alip bende erken giderim belki