• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal ve ya düşük yaşayanlar nasıl bir şey anlatır mısınız?

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Merhaba hanımlar hem bilgilenmek için hemde kimyasal veya düşükle sonlanan gebelikte neler yaşadınız anlatır mısınız? Çok fazla şey duyuyoruz bilgilenmiş oluruz hemde böyle birşey yaşadığımızı şüphelenirsek ne yapmalıyız veya siz ne yaptınız anlatır mısınız? Eminim hepiniz için zordur şimdiden bunu anlatmanızı istediğim için özür dilerim.. 😔

Merhaba hanımlar hem bilgilenmek için hemde kimyasal veya düşükle sonlanan gebelikte neler yaşadınız anlatır mısınız? Çok fazla şey duyuyoruz bilgilenmiş oluruz hemde böyle birşey yaşadığımızı şüphelenirsek ne yapmalıyız veya siz ne yaptınız anlatır mısınız? Eminim hepiniz için zordur şimdiden bunu anlatmanızı istediğim için özür dilerim.. 😔

Merhaba
Benim geçen sene ilk hamileligim 7. Haftada kalp durması sonucu maalesef düşükle sonuçlandı. Önce kahverengi ve az akıntı geldi. Olağan karşıladım. Ancak ertesi gün sabah, akıntım kırmızıya dönüştü. Hemen doktoruma gittim. Ne yazık ki düşük yaşıyormusum. Kalp atımı durmuştu. Benim tavsiyem hamileyken kahverengi akıntı görürseniz doktorunuzu arayıp danismaniz. Benimki bı de alakalı mi bilmiyorum ama takvime göre iki hafta geriden geliyordu ama doktor sorun yok demişti. En güzeli önleminizi alıp panik yapmamak. Eğer bebek size tutunamadiysa maalesef ki ne yaparsanız yapın düşük olur. Tutunduysa da tam tersi hamileliğiniz sağlıklı bı şekilde ilerler. Umarım hic böyle sorunlar yaşamadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :) Kötüyü düşünmemenizi öneririm

Sevgiler.

Back