Aynen öyle.Ama yanlış taktik.. Çünkü aksine insanlar patlama noktasına geldi. Birkaç gün önce Gaziantep'te, bugün istanbul'da insanlar iki sapık zanlısını linç etmeye kalktı... Artık değil görmek, bilmek; duymak bile yetiyor tacize tepki gostermeye.. Hani birine kotuluk yapmak için iftira atsan misliyle amacina ulaşırsın.. O hale geldi insanlar
Bu haberler yüzünden internetten ve tv 'dan uzak kalmak istiyorum artık.. Ama ben ne.kadar kaçtıkça karşıma çıkıyor,..içim.kaldirmiyor.. Gun icinde, yatarken, birşeyle uğraşırken hep aklıma geliyor... duadan başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki.. Allah ıslah etsin veHatay'da 2 çocuk daha ölü bulundu.
Failleri belli değil.
Amin.Bu haberler yüzünden internetten ve tv 'dan uzak kalmak istiyorum artık.. Ama ben ne.kadar kaçtıkça karşıma çıkıyor,..içim.kaldirmiyor.. Gun icinde, yatarken, birşeyle uğraşırken hep aklıma geliyor... duadan başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki.. Allah ıslah etsin ve
Hepsini, iki dünyada da huzur bulmasinlar ...
Bence idam onlar için kurtuluş olur hasımda çok basit olur O IĞRENÇ INSANLARI MÜEBBET HAPIS AMA NE EKMEK NE SU VE USTELIK IŞKENCE HEMDE EN AĞIR ISKENCELER VÜCUTLARI DAĞLANMALI ORGANLARI KESILMELI VE DAHA NICELERI...
Geçen sene de kimyasal hadım konusu olmuştu.. Gelecek zaman kipiyle konuşuluyor hep: -acağız, -eceğiz... Şimdiki zamana gelemiyoruz bir türlü..
Görümcemin kaynı bu yüzden hapse girdi kızını istismardan ve hapiste bağırsağında hava oluşmuş doktora gitmesi gerekmiş ama gardiyanlar daha gebermedin mi diyormuş az bile yapıyorlar şeref yoksununa gebermeyi bekliyor şimdi
bu da güzel yöntem en azından acı çekerek ölürler
Aslında herşey ailede başlıyor ailesi çok başıboş bırakmış e 12 kardeş her biri ayrı telden sahip çıkılan bir aile ortamı yok karısıyla bile zorla ters ilişkiye girermiş çocuklarında uyanık olması için bunların eğitimi verilmeli yanikızını istismar etmek nasıl ahlak yoksunluğudur,nasıl bir rahatlıktır,nasıl bir fikri yapıdır???çok hayret çok.Okullarda cinsel eğitim verilmesi-kadınla erkeği av ve avcı değil yaren kılacak bir kültürün verilmesi,insan bedeninin tukaka olmaması,vb.bu rezilliği azaltırmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?