Sadece cinsellik dürtüsü olsa kimyasal hadım derdim.Bence bizim erkeklerin en büyük korkusu ölüm değil erkek olmama korkusu
bir yazı okumuştum AIDS li kadınlar hasta olduklarını söylüyorlar da bizim Türk erkekleri ise" bize bir şey olmaz Atın ölümü arpadan olsun "Diyorlarmış
O yüzden hadım daha etkili olur gibi geliyor bence gerçek hadım ve damgalanma olsa daha iyi olur
Ah canım.Bir süre öldürülmemesi işkence çektirilmesi taraftarıyım . Ölümü hak etmiyorlar...
Üstten yüksek enerjili ışık vereceksin ve sıcak hava taş taşıtacaksın. Alacaksın böceklerin arasında atacaksın feromon sürüp. Saçlarını kazıyacak sonra hayvan derisi yapıştıracaksın kafasına. Kıl dönmesi olacak delirecek her an. Kaynatacaksın, yakacaksın. Her türlü deneyi yapacaksın. Öldürmeyeceksin, süründüreceksin. O yavrunun kahkaha seslerini dinleteceksin. Köpeklerin havlamalarını. Çıldırtacaksın. Başına da dikeceksin babayiğit dilsiz bir cellat. Kara zalim olanlarından. Sürekli izleyecek bunu. Doktorlar yapay doku üzerine çalışırken elini kolunu kesip götürecek çalışma için. İlaçlar ilk bunlara verilecek.
Hadımla idamla olacak iş değil bunlar. Kaldı ki kimyasal hadım geldi diye sevinemeyiz sadece belli bir süre etkili ilaçlar kullanılacak yasalarına göre. Yani para kaybından başkası değil. Güzel vatandaşlarıma bedava vitamin hapı versinler daha mantıklı fikir.
Belki çocukların ailelerine bırakılabilir ölüm şekli.Bence kimyasal hadim ve agirlastirilmis muebbet hapis cezasi olmali aslinda ben iranin yonteminide begeniyorum vucudu gomup halk icinde taslayarak olduruyorlar
Bence de.Bence kesınlıkle çare değil .
Kimyasal hadım oldukta sonra daha da saldırganlaşacaklar. Bu seferki saldırma amacı tecavuz olamaz beklı ama öldürme olur.
En güzel o şeylerini koparıp ölmelerini izlemek. !!!!
Fiile geçmezse hukuken suç değil ki.Bence hadım düşünene, meğilli olana verilmeli. Uygulayanın cezası bu kadar basit olamaz. Direk idam edilmeli.
Hatta misilleme olmalı bence.Arkadaşlar tecavüz edip öldürdükten sonra hadım olsa ne olur ki ? Öldürdükleri gibi ölsünler..!!!
Biliyorum, gönül düşünceside cezalandırılsın istiyor. Fiili elbette idam olmalı bana göre.Fiile geçmezse hukuken suç değil ki.
Asıl kızdığım nokta katillerin ailelerinin bu sapıklara kucak açması, gizlemesi.Biliyorum, gönül düşünceside cezalandırılsın istiyor. Fiili elbette idam olmalı bana göre.
Niye diretiyorlar anlamıyorum . İdam getirmek bu kadar zor mu ? Yalnız sadece idamla da olmaz .bir ay işkence sonra idam .Sadece cinsellik dürtüsü olsa kimyasal hadım derdim.
Ancak miniklerin katilleri aynı zamanda işkenceci.
Eylül'ün katili iki kez köpeğe tecavüzden ceza almış.
Cinsellik ilaçlarla azaltılsa bile çocuklara başka fiziksel zarar vermelerine engel olabilir mi?
Kayseri'deki üvey anne erkek çocuğunu oklavayla istismar etmişti.
Bu kadın da tacizci, kimyasal hadım cezası verilir mi? Sanmıyorum.
İşkence insan haklarına aykırı derler.Niye diretiyorlar anlamıyorum . İdam getirmek bu kadar zor mu ? Yalnız sadece idamla da olmaz .bir ay işkence sonra idam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?