- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Evet niye kimyasal...direk kessinlerBence kesınlıkle çare değil .
Kimyasal hadım oldukta sonra daha da saldırganlaşacaklar. Bu seferki saldırma amacı tecavuz olamaz beklı ama öldürme olur.
En güzel o şeylerini koparıp ölmelerini izlemek. !!!!
Bence bu tür sapkın ve vicdan yoksunu kişiler her suça meyilli olur.Suçu işleyene bu ceza yeterli değil fakat aklından bu tür düşünce geçiren insanları caydırıcı bir ceza. Bir erkek en kıymetlisini kaybetmek istemez.
Bence bu tür sapkın ve vicdan yoksunu kişiler her suça meyilli olur.
O yüzden kötülüğün kaynağını kurutmak için idam şart.
Müebbet ödül gibi geliyor bana.Kimyasal hadım çözüm değil maalesef...dürtüyü yok etmiyor...sapıklık öldürme dürtüsü baki kaldıkça yöntem değisir sonuç değişmez...
Müebbet hücre...idam benim içimi soğutmaz.. kimse ile asla görüşmemek ,dışarı çıkmamak üzere müebbet...zamanla duyacağı tek ses kendi sesi olur ve eninde sonunda o ses gerçeği bağıra çağıra söyler...sonu muhtemelen ya delirme ya da basarılı olursa intihar olur...kendi cezasını kendisi verir pis kanları kimsenin eline bulaşmaz...
Yalnız önce kendimizi eğitmek zorundayız...erkek çocuklarını yetiştirmeyi ögrenmek zorundayız...koçum paşam diye sevmekten bir an önce vazgeçmek zorundayız...
Bana o da yetersiz geliyor.Öyle tabi ama bunun için önce suçu işlemesi gerekiyor. Ölüm sapık erkekleri caydırmaz ama işin içine uçkurunun idamı girince dur diyebilir kendine.
Cezaevinde nasıl işkence edilsin ki ,atıyorlar tek kişilik hücrelere ,paşalar gibi bakıyorlar ş.refsizlere.İşkence insan haklarına aykırı derler.
İdam gelsin yeter ki cezaevinde işkence edenler olur mutlaka.
Sövüyoruz zaten.Cezaevinde nasıl işkence edilsin ki ,atıyorlar tek kişilik hücrelere ,paşalar gibi bakıyorlar ş.refsizlere.
Başlarım öyle insan hakkına ..ölen yavrular neydi ,onların hakkı yok muydu ?sadece tecavüzcüler için kabul edilebilir birşey bence bu ..onlar da işkence etmeden öldürmüyor .üç beş yaşındaki çocuğu istismar etmek zaten en büyük işkence ..adalet sistemine de sövücem şimdi .
Keşke halkın kararı önemli olsa ..Sövüyoruz zaten.
Empati bile yapmaktan korktuğum şeyler yaşanıyor ve ölümden başka çözüm bulamıyorum.
Olduren oldurulsun.
Tecavuz edenin uzvu canli canli kesilsin , tecavuz edip oldurduyse once kesilip sonra kan kaybindan olume terkedilsin.
taciz eden veya hayvana tecavuz eden kimyasal hadim edilsin
Ha olur mu bunlar? Hayallerde belki.
Bunlar gayet makul bence.Olduren oldurulsun.
Tecavuz edenin uzvu canli canli kesilsin , tecavuz edip oldurduyse once kesilip sonra kan kaybindan olume terkedilsin.
taciz eden veya hayvana tecavuz eden kimyasal hadim edilsin
Ha olur mu bunlar? Hayallerde belki.
Evet.işkence edilerek idamdan yanayım. pat diye de ölmesinler. acı çeke çeke ölsünler.
bir yerde bir çizim görmüştüm. ellerini bağlayarak farelere haşerelere yem ediyorlardı malum bölgelerini
Kendi açımdan siyasilere son şansı veriyorum.Hadım idam hikaye. Aynı acıyı çekmeliler.
Kimyasal hadım da gelmeyecek idam da. Gelecek olsa çoktan gelirdi. Artık kulun insiyatifine bakılır oldu. Ab uyum yasasıymış içini necasetlendirdiğimin yasaları. Yasalar benim yavrumdan daha önemli demekki. Kimse hayal kurmasın idam gelmez. Uyutuluyor millet. Bizim millette aynı masalı dinler uyur hala. Aynı acıyı çekecekler bu kadar. Allahın adaletine güveniyorum. Devletin adaletine sövüyorum. Allah kahretsin hepsini. Nefret ediyorum bakanından tut hepsinden. Toptan geberelim yeter. Birçok çocuk bebek tecavüzden ölüyor ve insanlık hala aynı mal gibi yok kimyasal hadım yok idam. Anaların yürekleri soğumaz.
Bunlar gayet makul bence.
Ama vücut bütünlüğü mü dokunulmazlığı mı nedir?
Öyle bir terane var.
Acı çektirmeden olmaz.bütün olarak gömsek olmaz mı
Eee olenin aci cekenin vucudunun butunlugu?Bunlar gayet makul bence.
Ama vücut bütünlüğü mü dokunulmazlığı mı nedir?
Öyle bir terane var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?