Allah gönlümüze göre verir inşallahAynı zamanlarda aynı durumu yaşamışız canım bende bebek haberi alamadım 4 ay olıyor nerdeyse kimyasaldan sonra benimde sonuçlarım temiz amabir haber yok
7 kimyasal yaşamış biri olarak yazıyorumMerhaba arkadaşlar. 2024’te Eylül ayının sonuna doğru bir kimyasal gebelik yaşadım. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde Beta HCG 236’ydı. 1 hafta içinde tamamen düştü. Çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalacağımı söyledi. Fakat hâlâ sevindirici haberi alamadım. Doktora da gittim. Şimdiye kadar çıkan sonuçlarım temiz görünüyor. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Bu süreçte neler yaşadınız?
Çok geçmiş olsun. Kayıplarınız için üzgünüm7 kimyasal yaşamış biri olarak yazıyorum
İlk kimyasalı 6 yil önce yaşadım ertesi ay ilk kızıma hamile kalmıştım
2 sene sonra tekrar istedik ve yine kimyasal yaşadım bu sefer iki kere yaşadım sonrasında ikinci kızıma hamile kaldim
4 sene sonra 3.yu istedik ama 2 yıldır 4 kimyasal 1 düşük yaşadım
Evet kimyasal sonrası hemen kalınabilir ama olmayada biliyor
Genelde tek kimyasal gebelikte arastirilma yapılmıyor tekrarlarsa tıbbi genetiğe gitmenizÇok geçmiş olsun. Kayıplarınız için üzgünümVerebileceğiniz bir tavsiye var mı? Forumda bir şeyler okudukça çok tecrübesiz olduğumu fark ettim.
Bilgileriniz için çok teşekkürlerGenelde tek kimyasal gebelikte arastirilma yapılmıyor tekrarlarsa tıbbi genetiğe gitmeniz
Birde çok fazla bu durumu stres haline getirmemeniz inanın hersey sonunda olacağına varıyor Elbette siz tedbirlerinizi alın takviye yada özel bir dr ile takip, gerisini bırakın düşünmeyin
Kimyasal gebelik çoğu kadının başına geliyor
Sürekli olmadığı sürece sorun de teşkil etmez
Hatta gebe kalabiliyorsunuz tüpler vs açık
Yumurta kalitesini arttırıcı takviye alabilirsiniz
Bana folikasit ve b 12 vitaminli takviye verdi sadece doktor canım başka bir bilgisi olan yaşayan yokAllah gönlümüze göre verir inşallahBu konuda doktorlardan ya da çevrenizden duyduğunuz önemli olabilecek bilgiler varsa paylaşabilir misiniz?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimGenelde tek kimyasal gebelikte arastirilma yapılmıyor tekrarlarsa tıbbi genetiğe gitmeniz
Birde çok fazla bu durumu stres haline getirmemeniz inanın hersey sonunda olacağına varıyor Elbette siz tedbirlerinizi alın takviye yada özel bir dr ile takip, gerisini bırakın düşünmeyin
Kimyasal gebelik çoğu kadının başına geliyor
Sürekli olmadığı sürece sorun de teşkil etmez
Hatta gebe kalabiliyorsunuz tüpler vs açık
Yumurta kalitesini arttırıcı takviye alabilirsiniz
Ben de folik asit kullanıyorum fakat belirli bir marka önermedi doktor. İstediğini alabilirsin dedi.Bana folikasit ve b 12 vitaminli takviye verdi sadece doktor canım başka bir bilgisi olan yaşayan yok
Yeterli bence şuan içinBana folikasit ve b 12 vitaminli takviye verdi sadece doktor canım başka bir bilgisi olan yaşayan yok
Stres yönetimi gerçekten çok önemli. O kadar duygusal bir kişiliğim var ki ben de dediğiniz gibi elimde olmadan stres yapıyorum. Hayat zaten başlı başına çok yorucu. Allah yardımcımız olsun.Ben 2024 haziranda yaşadım maalesef ondan sonra denememize rağmen hamile kalamadım. Stresin gebeliği önlediği yönünde birçok şey okudum ve doktorlarda bu konu hakkında beni uyardı. Elimde olmadan stres yapıyorum. İnşallah tez zamanda isteyen herkese nasip olur.
Benim de öyle 2 kimyasal geçirdim biri Eylül biri aralıkta eşiminde benim de testlerimiz temiz çıkıyor ama bu ay da maalesef olmadı takmamaya çalışıyorum ama duygusal olarak çöktüm inadına tüm çevrem hamile kaldı onlar adına çok seviniyorum çok ama kendi acım hemen aklıma geliyorAynı zamanlarda aynı durumu yaşamışız canım bende bebek haberi alamadım 4 ay olıyor nerdeyse kimyasaldan sonra benimde sonuçlarım temiz amabir haber yok
Aynı durumdayız herkes hamile acımı hatırlıyorum allahım bizede versin inşallahBenim de öyle 2 kimyasal geçirdim biri Eylül biri aralıkta eşiminde benim de testlerimiz temiz çıkıyor ama bu ay da maalesef olmadı takmamaya çalışıyorum ama duygusal olarak çöktüm inadına tüm çevrem hamile kaldı onlar adına çok seviniyorum çok ama kendi acım hemen aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?