• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra

ahesteeee044

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
37
11
8
28
Merhaba 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama değerim yükselmedi bugünde düştüğünü öğrendim. Ne zaman sonlanır bilmiyorum daha önce yaşayıp deneyimleyen var mı yaşadıktan sonra hamile kalanlarınız lütfen cevaplarsanız sevinirim..

Merhaba 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama değerim yükselmedi bugünde düştüğünü öğrendim. Ne zaman sonlanır bilmiyorum daha önce yaşayıp deneyimleyen var mı yaşadıktan sonra hamile kalanlarınız lütfen cevaplarsanız sevinirim..
3 kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşıyorum çok şükür, düşükten hemen sonra gebe kaldım.

Tedavi ile mi olmuştu düşüklet doğal mı, sağ salim kucağınıza alın ❤️
Amin 🥰 yok canım 2 çocuğum var zaten 10 yıl aradan sonra tekrar bebiş istedik, 2 yıl içinde 3 kimyasaldan sonra tıbbi genetiğe kan verdim düşük sebeplerini öğrenmek için sonuçlar çıkmadan geldi bebişim

Amin 🥰 yok canım 2 çocuğum var zaten 10 yıl aradan sonra tekrar bebiş istedik, 2 yıl içinde 3 kimyasaldan sonra tıbbi genetiğe kan verdim düşük sebeplerini öğrenmek için sonuçlar çıkmadan geldi bebişim
Çok şükür sizin adınıza çok sevindim benim ilk bebeğim ilk sevicimdi, biraz üzüldüm şimdide bakınıyorum öyle

Çok şükür sizin adınıza çok sevindim benim ilk bebeğim ilk sevicimdi, biraz üzüldüm şimdide bakınıyorum öyle
Üzülme canım evlendiğim ay gebe kalıp kimyasal yaşadım hemen üzerine kızım oldu 12 yaşında şuan 😂 en azından gebe kalıyorsun onu düşün

Kimyasal kanamanız bittikten sonra yumurtlamanızı takip edin gebelik ihtimali çok yüksek oluyor🌸
Ben de kimyasal üstüne hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrenmiştim
Kimyasal çok fazla kadının yaşadığı bi durummuş doktorlar söylüyor, korkulacak bi şey yok🙏🏻

Kimyasal kanamanız bittikten sonra yumurtlamanızı takip edin gebelik ihtimali çok yüksek oluyor🌸
Ben de kimyasal üstüne hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrenmiştim
Kimyasal çok fazla kadının yaşadığı bi durummuş doktorlar söylüyor, korkulacak bi şey yok🙏🏻
Yumurtalama günümü mü takip etmeliyim

Merhabalar,

Bende Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. 3 ay sonra Aralık ayında tekrar hamile kaldım. Şimdi sağlıcakla ilerliyor çok şükür. Bende çok endişeliydim ama kimyasal gebelik ilk gebeliklerde çok yaygın bir şeymiş. Bizler takip ettiğimiz için anlıyoruz. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ilaçsız ve tedavisiz kendi kendine regl kanamasıyla düştü. Şuan hamileyim ve sonuç ne olacak bilmiyorum bana da şans dileyin

Bir hafta süreçte düştü kanamam bitince sıfırlanmıştı dört ay oldu gebelik oluşmadı bende kadın doğumdan randevu aldım 😢

Back
X