- 1 Mayıs 2020
- 240
- 72
- 28
- 44
Bende düşük beta hecg ile bir gün önce öğrendim tahmin ettim kimyasal olduğunu değer düştü bu gecikmenin 5.gunu regl olayım diye dua ediyorum ne zaman gelicek bilmiyorumBen de şimdi konu açmıştım bu konuyu görmeden. Ben de şu an kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetim den 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu düzenli betaya bakıldı. Adete 1 gün kala 157 çıktı. Doktor kimyasal değildir bu kadar yükselmez dedi ve hemen progestan ve kan sulandırıcıya başladık çünkü kahve lekeler geliyodu. Ama 2 gün sonra 189 çıktı beklentiden az yükseldi. Laboratuvar farkı olabilir dediler ama 2 gün sonra 178 çıktı. Doktorum progestanı bırak artık adetin bitince gel dedi. Sizce ben ne zaman adet olurum. Aksine 2 gündür kahve akıntım da kesildi. Siz kaç gün sonra adet olmuştunuz. Bhcg değerlenizi öğrenerek mi anladınız sizde kimyasal olduğunu(ay ne uzun yazdım yaa)
Ben progestanı bıraktığım ertesi günü geldi. Adet gecikmesinin 5. Günü geldi yani. İnşallah bir an önce gelir. Korktuğum kadar olmadı ama benim. Çok ağrım olmadan atlattımBende düşük beta hecg ile bir gün önce öğrendim tahmin ettim kimyasal olduğunu değer düştü bu gecikmenin 5.gunu regl olayım diye dua ediyorum ne zaman gelicek bilmiyorum
Ben progestani bırakalı 4 5 gün ölmüştür betamda düşmüştü 45 ten 37 ye dış gebelik falan değildir demi çok korkuyorum ya niye gelmiyor bu hala gelmedi bugün 6.gunu gecikmenin gelir demi önceki kimyasallarda bu kadar uzun surmemistiBen progestanı bıraktığım ertesi günü geldi. Adet gecikmesinin 5. Günü geldi yani. İnşallah bir an önce gelir. Korktuğum kadar olmadı ama benim. Çok ağrım olmadan atlattım
Dış gebelikte artarmış ama yaa sanmıyorum. Baksana benim hcg düşmeden geldi adetim. En az 80 dir geldiğinde. Stres mi yaptın acaba ondan mı gelmiyokiBen progestani bırakalı 4 5 gün ölmüştür betamda düşmüştü 45 ten 37 ye dış gebelik falan değildir demi çok korkuyorum ya niye gelmiyor bu hala gelmedi bugün 6.gunu gecikmenin gelir demi önceki kimyasallarda bu kadar uzun surmemisti
Bilmiyorum ki streste olabilir ama baya telaslandim dış gebelik falanmi diyeDış gebelikte artarmış ama yaa sanmıyorum. Baksana benim hcg düşmeden geldi adetim. En az 80 dir geldiğinde. Stres mi yaptın acaba ondan mı gelmiyoki
Canim bende kimyasal geçiriyorum. Öyle olduğunu umuyoruz en azindan . Regl gecikmesinin 10. Günü kanamam basladi. Ve betam düşüyor artik. Dusmeye devam ederse kimyasal diyebilicez. Artarsa dış gebelik. Cok yoğun kanamam var 50 ye düştü degerim.Bilmiyorum ki streste olabilir ama baya telaslandim dış gebelik falanmi diye
Kolaylıklar dilerim en azından biraz daha rahatladım şimdi teşekkürlerCanim bende kimyasal geçiriyorum. Öyle olduğunu umuyoruz en azindan . Regl gecikmesinin 10. Günü kanamam basladi. Ve betam düşüyor artik. Dusmeye devam ederse kimyasal diyebilicez. Artarsa dış gebelik. Cok yoğun kanamam var 50 ye düştü degerim.
Kimyasalda 10 Günü geçmez dedi doktor.
Canım geldi mi adetinBilmiyorum ki streste olabilir ama baya telaslandim dış gebelik falanmi diye
Yok gelmedi sabah gidip sağlık ocağında test yaptım yarın çıkacak sonuç hcgCanım geldi mi adetin
Hayırlı haberler alırsın inşallahYok gelmedi sabah gidip sağlık ocağında test yaptım yarın çıkacak sonuç hcg
Amin canım benim teşekkürlerHayırlı haberler alırsın inşallah
Kimyasal gebeliği her kadın yaşıyor sadece test yapmadıkları için bunu farkedemiyor ve kimyasal gebelik zaten adet zamanı ya adetten bir kaç gün sonra yine normal kanama ile gidiypr. Kadınların yüzde 80 hayatında bir kaç defa bu durumu yaşar tıbben zaten gebelik olarak sayılmaz. Bu yüzden kimsasal gebeliği hiç kafaya takmayınız. Onun geçirdikten sonra süre önemli değil hemen hamile kalabilirsinizArkadaşlar kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız? Tekrar gebe kalmak için neler yaptınız? (Ben 3 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim) yaşadıklarınızı yazabilirmisiniz
Benim sizinki kadar yüksek değildi 15 ten 9 a düştü aradan iki gün geçti kanama başlamıştı. Doktorum kendisi dedi kimyasal yaşıyorsun diye ben öyle öğrendim. Şimdi rahim filmi çekildim sağ tüpümde tıkanma varmış ama hemen ameliyat olmam gerekmiyormuş normal yolla da gebelik olur felan dedi doktorum o yüZden kafam hallaç pamuğuna döndüBen de şimdi konu açmıştım bu konuyu görmeden. Ben de şu an kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetim den 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu düzenli betaya bakıldı. Adete 1 gün kala 157 çıktı. Doktor kimyasal değildir bu kadar yükselmez dedi ve hemen progestan ve kan sulandırıcıya başladık çünkü kahve lekeler geliyodu. Ama 2 gün sonra 189 çıktı beklentiden az yükseldi. Laboratuvar farkı olabilir dediler ama 2 gün sonra 178 çıktı. Doktorum progestanı bırak artık adetin bitince gel dedi. Sizce ben ne zaman adet olurum. Aksine 2 gündür kahve akıntım da kesildi. Siz kaç gün sonra adet olmuştunuz. Bhcg değerlenizi öğrenerek mi anladınız sizde kimyasal olduğunu(ay ne uzun yazdım yaa)
Dış gebelik riskine karşı ameliyat demiştir doktorun, bence doktorunu dinle Allah korusun dış gebelik tehlikeli bişeyBenim sizinki kadar yüksek değildi 15 ten 9 a düştü aradan iki gün geçti kanama başlamıştı. Doktorum kendisi dedi kimyasal yaşıyorsun diye ben öyle öğrendim. Şimdi rahim filmi çekildim sağ tüpümde tıkanma varmış ama hemen ameliyat olmam gerekmiyormuş normal yolla da gebelik olur felan dedi doktorum o yüZden kafam hallaç pamuğuna döndüRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah korusunDış gebelik riskine karşı ameliyat demiştir doktorun, bence doktorunu dinle Allah korusun dış gebelik tehlikeli bişey
Ben en kötü ihtimalini söyledim canım endişe verdiysem kusura bakma. Tüp tıkalı olduğunda öyle riskler var diye okuyorum o yüzden dedim. En iyisini doktorun bilir yine. Allah sağlıkla bir bebek nasip eder inşallahAllah korusunDoktorum şuanda hastalanmamı bekliyor onda hormon vercem ona göre deneriz dedi. Hatta yumurta büyütme tedavisi de yaparız dedi ben ovulasyon takibi yapıyorum dedim. Söylemesi ayıp ben 3.5 sene vajinusmus tedavisi gördüm şimdi 6 yıllık evliyim doktorum önce hipnozterapi ile ilişkinizi düzene koyalım dedi. Ovulasyon takibi de yapabilirsin folik asitte iç dedi sonra ameliyat olup olmamana karar veririz dedi. Yani aslında dış gebelikten hiç bahsetmedi bakalım onuda sorarım gittiğimde bana acele etme zamanımız var ama çokta savsaklama dedi birde ilişkiye düzenli girilmesinden bahsetti.
Çok teşekkür ederim evet birazcık korktum ama hepimizi anlıyorumBen en kötü ihtimalini söyledim canım endişe verdiysem kusura bakma. Tüp tıkalı olduğunda öyle riskler var diye okuyorum o yüzden dedim. En iyisini doktorun bilir yine. Allah sağlıkla bir bebek nasip eder inşallah
İnşallah canım ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum Allah selamete kavuştursun inşallah hepimiziÇok teşekkür ederim evet birazcık korktum ama hepimizi anlıyorum ☺ Hepimiz bir bebek sahibi olmayı istiyoruz❤ Rabbim yaşatmasın en kötüler tecrübeleri hepimizden uzak tutsun ❤ İyi ki hepimiz güzel haberler veririz ☺
Geçmiş olsun sizin neyiniz varİnşallah canım ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum Allah selamete kavuştursun inşallah hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?