-
- Konu Sahibi ciceklerisever
Merhaba regli bittikten sonra ki 7.ve 8.gün pikti 8.günün gecesi yumurta çatlamıstıMerhaba canim kimyasal dan sonra yumurtlaman ne zaman oldu
Kaç ay ara ile hamile kaldınız 2 kimyasal arasında? Ben geçen sene aralık başında ilk kimyasalımı yasadım sonra şubat sonu gibiydi sanırım. Yine kimyasal oldu. O gün bugundur gebelik hiç olmadı.
Peki normalde de mi oyle oluyor yumurtalanMerhaba regli bittikten sonra ki 7.ve 8.gün pikti 8.günün gecesi yumurta çatlamıstı
Genelde öyle oluyodu evet ama ben düzenim değişmiş olabilir erken ya da geç yumurtlarım nolur nolmaz diye ovulasyon ile takip ettimPeki normalde de mi oyle oluyor yumurtalan
Benım testime bakarmısınız kızlar iki kere kimyasal gecırmıs biri olarak yine yaşamaktan korkuyorumGenelde öyle oluyodu evet ama ben düzenim değişmiş olabilir erken ya da geç yumurtlarım nolur nolmaz diye ovulasyon ile takip ettim
Reglin geçti mi acabaBenım testime bakarmısınız kızlar iki kere kimyasal gecırmıs biri olarak yine yaşamaktan korkuyorum
Hayır 4 gün var henüzReglin geçti mi acaba
4 gün olmasına rağmen çizgi belirginn hayırlısı olsun inşallahhHayır 4 gün var henüz
bu yaptğım test erken gebelik testiydi bugün normal bir tane daha yaptım normal olandan burada da var görünüyor olmasa bunda hiç çıkmaz değil mi ya4 gün olmasına rağmen çizgi belirginn hayırlısı olsun inşallahh
Yiaaaa tebrik ederim canim hamilesinnnnbu yaptğım test erken gebelik testiydi bugün normal bir tane daha yaptım normal olandan burada da var görünüyor olmasa bunda hiç çıkmaz değil mi ya
Gayet belirgin hayırlı olsun:) inşallah sağlıkla devam etsinBenım testime bakarmısınız kızlar iki kere kimyasal gecırmıs biri olarak yine yaşamaktan korkuyorum