Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlarım, yardiminizi bekliyorum. ❣️

Merhaba canım ben iki kere kimyasal gebelik yasadim biri temmuz 2024 ondan 3 ay sonra ekim 2024 suan 4 haftalık hamiyelim çok şükür saglikla ilerliyor inşallah sende güzel haberler alirsin ❤️

Selam canım doktor takibinde kimyasal düşük oldu değil mi ? Size büyük ihtimalle genetik test yapılacaktır bana öyle demişti doktorum yani bi daha düşük yaşarsan genetik test yapılacak diye ama çok şükür gerek kalmadı.
İlkinde cuma akşam test yaptık öğrendik, pazar sabah kanama oldu. Doktora bile gidemedik kan vermeye. Kanamadan dolayı acile gittiğimizde doktor bebek göremediğini büyük ihtimalle kimyasal olduğunu söyledi. Bu seferkinde de bugün kan verdim sonucu öğrendim akşamına kanamam oldu. Doktoruma haber verdim direk zaten. Yarın arayıp randevu alacağım bakalım

İlkinde cuma akşam test yaptık öğrendik, pazar sabah kanama oldu. Doktora bile gidemedik kan vermeye. Kanamadan dolayı acile gittiğimizde doktor bebek göremediğini büyük ihtimalle kimyasal olduğunu söyledi. Bu seferkinde de bugün kan verdim sonucu öğrendim akşamına kanamam oldu. Doktoruma haber verdim direk zaten. Yarın arayıp randevu alacağım bakalım
Canım çok geçmiş olsun tabiki ben doktor değilim ama sperm kalitesiyle alakalı olabilir sağlıksız bi gebelik olduğu için rahim kabul etmeyip dışarı atıyor doktorun ne diyecek yazarsın

X