Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlarım, yardiminizi bekliyorum. ❣️

ciceklerisever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
58
22
30
Suan malesef kimyasal bir gebelik surecindeyim… kimyasal gebelik sonra ne zaman tekrar hamile kaldiniz ? Surec saglikli ilerledi mi? Bu durum psikolojimi bozdu..

Suan malesef kimyasal bir gebelik surecindeyim… kimyasal gebelik sonra ne zaman tekrar hamile kaldiniz ? Surec saglikli ilerledi mi? Bu durum psikolojimi bozdu..
Kimyasal gebelik çoğu kadının başına gelebilen birsey hiç üzülme bu yüzden ben iki kere kimyasal gebelik geçirdim birini geçen sene birini eylül ayında eylül ayında kimyasal gebelik geçirdikten hemen sonra adet olmadan hamile kaldım ve şuan sağlıklı ilerliyo çok şükür

Kaç ay ara ile hamile kaldınız 2 kimyasal arasında? Ben geçen sene aralık başında ilk kimyasalımı yasadım sonra şubat sonu gibiydi sanırım. Yine kimyasal oldu. O gün bugundur gebelik hiç olmadı.

MaşAllah inşAllah sağlicakla alirsin kucagina

Kaç ay ara ile hamile kaldınız 2 kimyasal arasında? Ben geçen sene aralık başında ilk kimyasalımı yasadım sonra şubat sonu gibiydi sanırım. Yine kimyasal oldu. O gün bugundur gebelik hiç olmadı.
Peki yumurtlama donemlerini takip ediyor musunuz ? Ben takip ederek uygun zamani buldum malesef kimyasal oldu. Suan surec icersindeyim. ama yilmadan devam edicem. İnaniyorum rabbim nasip edecek.. zamanini bekliyor minik bebeğim

Canım bende diğer arkadaş gibi kimyasal gebelik geçirdim hemen ertesi ay tek ilişki ile hemen hamile kalmışım gerçekten şaşkınlık içinde olduğum bi dönemdi umudunu asla kaybetme ama illa olsun diyede kafanda sabitleme bebişinin bu dünyada yaşayacak nimetleri varsa hiç istemesen bile olur Allah’a dua et hayırlı evlat versin amin. Şuanki kimyasal içinde kendini yıpratma biliyorum ki hiç kalbi atmamasına rağmen tutunamamasına rağmen o senin minicik bebeğindi bunu en iyi yaşayan bilir sabret Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana bu sınavın karşılığı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…