Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelikten sonra hamile kaldim
- Konu Sahibi fudde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bendw bu ay geçirdim korunup korunmakta kararsız kaldimKizlar gecen ay 11 aralikta kimyasal gebelik kanamam oldu bugun de test yaptım cift cizgi çıktı henuz daha batım gelmedi cok korkuyorum buda sıkıntı olacak diye varmi yaşayanlar
Benimde kimyasal oldu ama günüm 10 gün geçmişti ve geç döllenme olmuş tü değerim 1200 den düşmeye başladı ve adet oldum sizin nasıl oldu buda kimyasal oluyor herhalde kese varjinaldende girunmuyorduBen de bu ay kimyasal gebelik geçirdim inşallah benim de hemen ardından olur
Bende ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda tekrar gebe kaldım normal olarak 7 hafta 3 olması gerekirken bebeğe göre 6 hafta 4 gün oluyor dün doktora gittim Kese gelişmiyor kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi ve çok. Üzülüyorum aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorumKizlar gecen ay 11 aralikta kimyasal gebelik kanamam oldu bugun de test yaptım cift cizgi çıktı henuz daha batım gelmedi cok korkuyorum buda sıkıntı olacak diye varmi yaşayanlar
Geçmiş olsun genetige gittinizmi bu gibi durumlarda kan pıhtılaşma yatkınlık çıkıyorsa yada kan pıhtılaşması yüksek çıkıyor benim üc genimde yatkınlık çıktı bu ay ilacımı kullancaktim ama kese görünmeden vermediler düştü malesafBende ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda tekrar gebe kaldım normal olarak 7 hafta 3 olması gerekirken bebeğe göre 6 hafta 4 gün oluyor dün doktora gittim Kese gelişmiyor kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi ve çok. Üzülüyorum aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Benim 5 gün geçti değerim çok düşüktü 20 ogrendim 2 gün sonra beta 6 düşmüştü akşama önce kahverengi akıntı ardından da kanamayla beraber et parçası düştü we şuan reglm bitti tekrardan denemeyi düşünüyorum umarım yine olurBenimde kimyasal oldu ama günüm 10 gün geçmişti ve geç döllenme olmuş tü değerim 1200 den düşmeye başladı ve adet oldum sizin nasıl oldu buda kimyasal oluyor herhalde kese varjinaldende girunmuyordu
İnşallah bebeğinizin kalp atışlarını duyarsın düşğk olmazBende ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda tekrar gebe kaldım normal olarak 7 hafta 3 olması gerekirken bebeğe göre 6 hafta 4 gün oluyor dün doktora gittim Kese gelişmiyor kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi ve çok. Üzülüyorum aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Hımm benimde sürekli boş gebelik kimyasal oluyor genetige gittim 3 genimde var yatkınlık ama keseyi görmeden yapmıyorlar iğneyi ilaç vermediler bakalım hayirlisiBenim 5 gün geçti değerim çok düşüktü 20 ogrendim 2 gün sonra beta 6 düşmüştü akşama önce kahverengi akıntı ardından da kanamayla beraber et parçası düştü we şuan reglm bitti tekrardan denemeyi düşünüyorum umarım yine olur
Umarım bizde bi gün hamileyiz diye güzel sohbetlere dahil oluruz birbirimize dua edelimHımm benimde sürekli boş gebelik kimyasal oluyor genetige gittim 3 genimde var yatkınlık ama keseyi görmeden yapmıyorlar iğneyi ilaç vermediler bakalım hayirlisi
İnşallah yaa senin haberinde bakliyorum kan pıhtılaşma yoksa bile yine sürekli böyle oluyorsa yapıyorlar ben bir dahakine şansa özele gitcem bu ay da çok kararsızım gerçekten korunup korunmakta dün karunmaya karar verdim bugün sabah siteye baktimki çoğu kişi kimyasaldan hemen sonra kalmışlar bir kişide diyorki kanallar açık olduğu için tutma daha fazla bende 3 senedir uğraşıyorum acaba olurmuUmarım bizde bi gün hamileyiz diye güzel sohbetlere dahil oluruz birbirimize dua edelim
- 11 Ekim 2023
- 155
- 95
- 18
Merhabalar benim de kimyasal gebeliklerim oldu pıhtılaşma sebepli. Sizin gebelik hazırlık döneminde kan sulandırıcı hap çift çizgiyi gördüğünüz gün iğneye başlamanız gerek hap devam ederken. Keseyi görmeden iğneye başlatmayan doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim yoksa yeniden kayıplar yaşamanız muhtemelHımm benimde sürekli boş gebelik kimyasal oluyor genetige gittim 3 genimde var yatkınlık ama keseyi görmeden yapmıyorlar iğneyi ilaç vermediler bakalım hayirlisi
Aynen bir kişi daha öyle söyledi gerçekten çok üzüldüm en sonu için tecrubeliydim vurulmam gerektiğini biliyordum ama doktorlar yaptılar vermediler degerimde güzel artıyordu olmadıMerhabalar benim de kimyasal gebeliklerim oldu pıhtılaşma sebepli. Sizin gebelik hazırlık döneminde kan sulandırıcı hap çift çizgiyi gördüğünüz gün iğneye başlamanız gerek hap devam ederken. Keseyi görmeden iğneye başlatmayan doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim yoksa yeniden kayıplar yaşamanız muhtemel
Sonrasında oldumu peki sizin hamileliginizMerhabalar benim de kimyasal gebeliklerim oldu pıhtılaşma sebepli. Sizin gebelik hazırlık döneminde kan sulandırıcı hap çift çizgiyi gördüğünüz gün iğneye başlamanız gerek hap devam ederken. Keseyi görmeden iğneye başlatmayan doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim yoksa yeniden kayıplar yaşamanız muhtemel
İnşallah çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyinİnşallah bebeğinizin kalp atışlarını duyarsın düşğk olmaz
- 11 Ekim 2023
- 155
- 95
- 18
Bu süreçte doktor çok çok önemli imkanınız varsa özele gidin perinatolog ile ilerleyin. Pıhtılaşma kimyasala sebep olmaz diyen doktor çok var ancak yalan pıhtılaşma sebepli gebelik oluşmayan bile var kan gitmediği için. Bakın üç senedir uğraşıyormuşsunuz insallah çabalarınız cevapsız kalmayacak doktorunuzu iyi araştırınAynen bir kişi daha öyle söyledi gerçekten çok üzüldüm en sonu için tecrubeliydim vurulmam gerektiğini biliyordum ama doktorlar yaptılar vermediler degerimde güzel artıyordu olmadı
Evet şükürler olsun oğlum kucağımda şu an 3 buçuk aylık anasayfada öylesine denk gelince size de yazmak istedim nedense içimden geldi ihtiyacınız olduğu bir dönemdir belki güzel şeyler duymaya kimyasal olması gebe kalabildiğiniz anlamına geliyor sadece ilerlemesi için hap ve iğne desteğine ve iyi bir doktora ihtiyacınız varSonrasında oldumu peki sizin hamileliginiz
O ne için canım kese gelişmemesinden dolayı mı düşüklerden dolayı mıGeçmiş olsun genetige gittinizmi bu gibi durumlarda kan pıhtılaşma yatkınlık çıkıyorsa yada kan pıhtılaşması yüksek çıkıyor benim üc genimde yatkınlık çıktı bu ay ilacımı kullancaktim ama kese görünmeden vermediler düştü malesaf