- Konu Sahibi bircingene
Kızlar 3 gündür yazamıyordum. çünkü şu an hastanede yatıyorum... normalde bhcg testimin bugün olması gerekiyordu ama ben 8. gün iyice ağırlaştım ve doktorumu aradım. ohss olabileceğimi söyledim. ertesi gün için randevu verdi. yani transferden sonra 9. günümde gittim ve önce gebelik testi yapıldı. değerim 270 çıktı. muayenede de gerçekten ohss olduğum ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi. 3 gündür çok sıkıntı çekiyorum. günden güne şişiyorum. 24 saat serumla dolaşıyorum. karın şişliği ve bel ağrılarımdan gece uyuyamıyorum, oturamıyorum. ayrıca 11. gün değerim de 400 küsürlere fırlamış. doktorum sabretmekten başka çarem olmadığını söyledi. daha hamile kaldığıma bile sevinemedim. büyük ihtimalle de çoğul gebelik. ama 2 mi 3 mü bilemiyorum.
arkadaşlar sormak istiyorum acaba ohss olup da karnından su alınan arkadaşımız var mı aranızda? en korktuğum şey... varsa nolur bana yazsın insanın canı çok acıyor mu? kaç gün daha sürecek bu şişme hali?
not: bu arada aslında zevkaladeydi rumuzum ama hastanenin ıp adresinden girince eski rumuzum çıkmış arkadaşlar....
arkadaşlar sormak istiyorum acaba ohss olup da karnından su alınan arkadaşımız var mı aranızda? en korktuğum şey... varsa nolur bana yazsın insanın canı çok acıyor mu? kaç gün daha sürecek bu şişme hali?
not: bu arada aslında zevkaladeydi rumuzum ama hastanenin ıp adresinden girince eski rumuzum çıkmış arkadaşlar....
Son düzenleme: