Kimyasal gebelikte idrar testi

antalya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
594
366
53
Kızlar kimyasal gebelikte idrar testi çift çizgi olur mu.ya da silik koyu olmasından kimyasal olup olmadığı anlaşılır mı..benim normalde kimyasal oluyo test günümde Çarşamba .şimdi idrar testi yapsam mı yapmasam mı bilemedim.pozitif çıksa anlamlı olur mu acaba

Neden hemen kimyasal gebelik olur diye düşünüyorsunuz ki. Gebeliğin sağlıklı olup olmadığını iki gün arayla vereceğiniz kan testleriyle anlarsınız.gebelik gebeliktir her şekilde varsa idrar testi pozitif gösterir.ama siz şimdiden kötü düşünmeyin

Tüp bebek sanırım test gününüz çarşamba ise çıkar ama donmuş embriyo mu taze embriyo mu?eğer taze embriyo ise ilaçların etkisiyle de yalancı pozitif gösterebilir

Yapılan idrar testiyle kimyasal gebelik anlaşılmaz. Iki günde bir artışa bakılıp söylenebilir bu durum

İnş dediğiniz gibi iyidir.iki transferde kimyasal olunca buda sanki öyle olucak gibi hissediyorum hep.boşuna umutlanmak istemedim sonra daha çok etkileniyorum.

Kimyasal olduğu kanda anlaşılır ama idrar testinde anlamanın yoluda şöyle bence ben hamileliğimi erken gebelik testiyle öğrenmişim silik çizgiydi kanda da hamile olduğum teyit edilmişti 2 gün sonra yaptığımda daha da koyulaşması gerekirken(mantıken beta yükselince çizgi daha da koyulaşır) daha da silikti gidip kan vermiştim değer düşmeye başlamış kimyasaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…