sağol bir oğlum var 5 yaşında bu ikinci olacaktı oğlum çok kardeş istiyorgeçmiş olsun ilkmiydi bende bu durumu 2 kere yaşadım
sağol bir oğlum var 5 yaşında bu ikinci olacaktı oğlum çok kardeş istiyor
aminnnnnrabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar versin
bencede çok ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetimi beklemedim buay yine hamileyim hayırlısıyla inşallaharkadaşlar benim yan komşum bugün kimyasal gebelik yaşadığını öğrendi ve doktor 3 ay korununun demiş bu 3 ay çok değilmi
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma arkadaşımda polikistik over var oyüzden söylemiş olabilirmi doktoru?bencede çok ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetimi beklemedim buay yine hamileyim hayırlısıyla inşallah
geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalması daha kolaymış bu ay inşallah gerçek bir hamilelikle bebişini kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar. Ben de kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. Adetim 5 gün sürdü. Sonrasında 2 gün biraz kahverengi lekelenme oldu. Yine deneyeceğiz bu ay.
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz, üzüntülerimiz geride kalırgeçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalması daha kolaymış bu ay inşallah gerçek bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın
amin canım inşallahTeşekkür ederim canım, inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz, üzüntülerimiz geride kalır
denemeye devam canım inşallah hayırlısıyla hamiş olursunMerhaba arkadaşlar. Ben de kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. Adetim 5 gün sürdü. Sonrasında 2 gün biraz kahverengi lekelenme oldu. Yine deneyeceğiz bu ay.
Teşekkür ederim canım senin de bebişin hayırlı olsun, darısı başımadenemeye devam canım inşallah hayırlısıyla hamiş olursun
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim doktor izin verirse diğer ay tekrar deneyeceğiz ama şunu merak ettim bende kanama cok az lekelenme gibi bu tamamen bitmeden eşimle birlikte olmak sakıncalı mı normal regl gibi bitince mı beraber olacağızgeçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalması daha kolaymış bu ay inşallah gerçek bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?