kimyasal gebelik

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
merhaba şuan kimyasal gebelik yaşıyorum 4 gün önce kanamam başladı ve öğrendim 2 günde değerim 140 dan 39 a düştü. yalnız o günden beri kanama yokn değer nasıl düşüyor anlamadım. birde normal adet dönemimi ne zaman geçirecem doktor değerin 0 a düşünce diyor .hiç bir şey anlamadım bu işten

Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik,ilk testte 86 çıkmıştı iki gün sonra 24'e düştü. Bhcg değeri git gide düşüyor bebek tutunamadığı için yada kromozomlarında bir bozukluk olduğu için kese oluşmuyor ve vücut bebeği vücuttan atıyor.Yani sağlıksız gebeliği vücut kendi kendine sonlandırıyor. Benim kimyasal gebelik olduğunu öğrendikten hemen sonra adetim geldi 1 hafta sürdü. Çok ağrılı geçirmedim,doktorlar korunmanıza gerek yok dediler tekrar düşünüyoruz inşallah çok bekletmeden verir rabbim. Sizede geçmişler olsun bir daha yaşatmasın Allah

arkadaşlar benim yan komşum bugün kimyasal gebelik yaşadığını öğrendi ve doktor 3 ay korununun demiş bu 3 ay çok değilmi

arkadaşlar benim yan komşum bugün kimyasal gebelik yaşadığını öğrendi ve doktor 3 ay korununun demiş bu 3 ay çok değilmi
bencede çok ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetimi beklemedim buay yine hamileyim hayırlısıyla inşallah

bencede çok ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetimi beklemedim buay yine hamileyim hayırlısıyla inşallah
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma arkadaşımda polikistik over var oyüzden söylemiş olabilirmi doktoru?

Merhaba arkadaşlar. Ben de kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. Adetim 5 gün sürdü. Sonrasında 2 gün biraz kahverengi lekelenme oldu. Yine deneyeceğiz bu ay.

Merhaba arkadaşlar. Ben de kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. Adetim 5 gün sürdü. Sonrasında 2 gün biraz kahverengi lekelenme oldu. Yine deneyeceğiz bu ay.
geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalması daha kolaymış bu ay inşallah gerçek bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın

saol canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin polistik over dan dolayı olabilir belki

denemeye devam canım inşallah hayırlısıyla hamiş olursun

bol bol dua edin arkadaşlar kız isteyenler sola erkek isteyenler her zaman saga dönük yatsın veren tabiiki rabbim ama bizimkisis bi ümit sadece 4 cuma ya evvel tesbih çekin ilişki öncesi 2 rekat namaz kılın dua edin içten dua edin rabbim kabul eder inşallah Allah isteyen herkese naip etsin

4cuma tesbih cekin demissin ne duasi edelim bide 2rekat namaz kilin demissin ne diye niyet etcez kilarken nafilemi?

geçmiş olsun canım ama kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalması daha kolaymış bu ay inşallah gerçek bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim doktor izin verirse diğer ay tekrar deneyeceğiz ama şunu merak ettim bende kanama cok az lekelenme gibi bu tamamen bitmeden eşimle birlikte olmak sakıncalı mı normal regl gibi bitince mı beraber olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…