Kist kanama yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama beta değerleriniz çok sağlıklı durmuyor.10 Ekim'de pozitif çıkan idrar sonrası 19 Ekim'de kan testiyle hamileligimi doğruladim beta HCG değerim 26.69 çıktı. 20 Ekim'de sabah ilk yerleşme kanaması şeklinde peceteye damla kahverengi kanama geldi birkaç saat sonra hafif adet olur gibi kanamam oldu ve ağrılarım hemen hastaneye gittim. Yine Beta bakıldı ve 28.10 cikti. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik deyip gönderdiler ama ara ara hâlâ kanamam oluyor ve korkuyorum gerçekten kimyasal mi yoksa diğer okuduğum konularda kisti olan arkadaşlar kanama yaşamış ve bebekleri sağlıklıymis benimde kistim var ama Dr söylemeyi unuttum şimdi şüpheliyim yaşayan var mı böyle bir olayı yardımcı olur musunuz?
Bende tam bilmiyorum yine kadınlar kulübünde biri yazmışti kanamam oldu bardaktan bosalircasina ben bebek düştü sandım meğer kistms şuan hâlâ hamileyim fln diyordu umutlanmak istemiyorum daha yeni öğrendim hamileliğimi iki değere de doktor normal demişti arasında sadece bir gün var çünkü bugün yine kan verecem bakalım inşallah dediğinz gibi benimledrKist kanama yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama beta değerleriniz çok sağlıklı durmuyor.
3 defa kimyasal yaşamış biri olarak söylüyorum maalesef
2 günde bir kan vererek değerinizi takip edin inşallah sizinledir bebeğiniz
Ki benim kanamam o kadar çok değil ama bilmiyorum herşey Allah'tan sadece çok üzülüyorumBende tam bilmiyorum yine kadınlar kulübünde biri yazmışti kanamam oldu bardaktan bosalircasina ben bebek düştü sandım meğer kistms şuan hâlâ hamileyim fln diyordu umutlanmak istemiyorum daha yeni öğrendim hamileliğimi iki değere de doktor normal demişti arasında sadece bir gün var çünkü bugün yine kan verecem bakalım inşallah dediğinz gibi benimledr
Üzülmeyin inşallah değeriniz güzel artmıştırBende tam bilmiyorum yine kadınlar kulübünde biri yazmışti kanamam oldu bardaktan bosalircasina ben bebek düştü sandım meğer kistms şuan hâlâ hamileyim fln diyordu umutlanmak istemiyorum daha yeni öğrendim hamileliğimi iki değere de doktor normal demişti arasında sadece bir gün var çünkü bugün yine kan verecem bakalım inşallah dediğinz gibi benimledr
Ki benim kanamam o kadar çok değil ama bilmiyorum herşeyBende tam bilmiyorum yine kadınlar kulübünde biri yazmışti kanamam oldu bardaktan bosalircasina ben bebek düştü sandım meğer kistms şuan hâlâ hamileyim fln diyordu umutlanmak istemiyorum daha yeni öğrendim hamileliğimi iki değere de doktor normal demişti arasında sadece bir gün var çünkü bugün yine kan verecem bakalım inşallah dediğinz gibi benimledr
Evet sonucum çıktı maalesef 28.10 dan 6 kusurlere düşmüş kaybettimÜzülmeyin inşallah değeriniz güzel artmıştır
Sonuç çıktı mı :)
Teşekkür ederim bugün tekrardan baktım 6 kusurlere düşmüş çok üzüldüm kanamam da öyle çok değil ama anlayamadimGeçmiş olsun tekrar gidip değerlere baktırırsınız emin olursunuz.
Kimyasal gebelik gecirdigimde başta kanama azken zamanla çoğalmıştı ve 5-6 gün sürmüştü. Kanama bitip beta baktırdığımda değerim sifirlanmisti
Çok üzüldümKi benim kanamam o kadar çok değil ama bilmiyorum herşey
Evet sonucum çıktı maalesef 28.10 dan 6 kusurlere düşmüş kaybettim
Teşekkür ederim inşallah hep şüphe olarak kalacak aklımda yine mi kimyasal diye rabbim hayırlısını versinÇok üzüldümİnşallah en yakın zamanda tekrardan sağlıklı şekilde hamile kalırsınız
Gebeliğin sağlıklı olup olmadığını kanıtlayan tek şey beta nın nasıl arttığı.10 Ekim'de pozitif çıkan idrar sonrası 19 Ekim'de kan testiyle hamileligimi doğruladim beta HCG değerim 26.69 çıktı. 20 Ekim'de sabah ilk yerleşme kanaması şeklinde peceteye damla kahverengi kanama geldi birkaç saat sonra hafif adet olur gibi kanamam oldu ve ağrılarım hemen hastaneye gittim. Yine Beta bakıldı ve 28.10 cikti. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik deyip gönderdiler ama ara ara hâlâ kanamam oluyor ve korkuyorum gerçekten kimyasal mi yoksa diğer okuduğum konularda kisti olan arkadaşlar kanama yaşamış ve bebekleri sağlıklıymis benimde kistim var ama Dr söylemeyi unuttum şimdi şüpheliyim yaşayan var mı böyle bir olayı yardımcı olur musunuz?
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende maalesef 3 defa kimyasal gebelik yaşadımTeşekkür ederim inşallah hep şüphe olarak kalacak aklımda yine mi kimyasal diye rabbim hayırlısını versin
Teşekkür ederim zaten gebeliğim sonlanmak üzere beta değerim 6ya kadar düşmüşGebeliğin sağlıklı olup olmadığını kanıtlayan tek şey beta nın nasıl arttığı.
Şakır şakır kanaması olup da gebeliği devam eden de var. O çok belirleyici değil o yüzden. Ama beta biraz yavaş gibi geldi
bana.
İnşaAllah gönlünce sağlıklı hayırlı gebelik olsun
Allah bir an önce sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah size çok zor benim daha ilk gebeliğimdi ama çok kötü etti beni korkudan tekrar çocuk düşünemeyecem sanırımCanım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende maalesef 3 defa kimyasal gebelik yaşadım
Henüz sağlıklı gebeliğim yok, kan pıhtılaşması çıktı 1 ay önce.
İnşallah gebe kalabilirsem iğne kullanmam gerekecek.
YaTeşekkür ederim zaten gebeliğim sonlanmak üzere beta değerim 6ya kadar düşmüş
Amiin teşekkür ederimAllah bir an önce sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah size çok zor benim daha ilk gebeliğimdi ama çok kötü etti beni korkudan tekrar çocuk düşünemeyecem sanırım
Geçmiş olsun zamanı geldiğinde sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz inşallah. Tekrarlayacak diye bi durum yok. Kendinizi üzmeyinTeşekkür ederim bugün tekrardan baktım 6 kusurlere düşmüş çok üzüldüm kanamam da öyle çok değil ama anlayamadim
Amin inşallah aynen öyleYaolsun hayırlısı buymuş sağlıklısını isteyelim Rabbim den. İnşaAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla en önemlisi kolaylıkla hamile kalırsın
Umarım öyle olur teşekkür ederimGeçmiş olsun zamanı geldiğinde sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz inşallah. Tekrarlayacak diye bi durum yok. Kendinizi üzmeyin