• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KİMYASAL GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba acaba kimyasaldan sonraki üç ay boyunca korundunuz mu ? Korunmadiysaniz adete yakın testler yaptiniz mı sonucları neydi.
Bende 3 ay önce kimyasal yaşadım kanda baktirdim ona sonraki 2 ay da korunmadim birin de silik çizgi cıktı 2 gün geçince adet oldum sonuncusunda da iki gün kala silik çizgi cıktı ama günüm de adet oldum bu ayda yani 4.ayim korunmuuirum bat 15 ocak.
Yok canım kimyasaldan sonra hiç korunmadım her ay bi belirti yaşayıp test yapıyordum ama sonucu hep hüsrandı hiç öyle adete yakın silik çizgi felan görmedim en son ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini değerlendirmistik o ay hamile olduğumu öğrenmiştim

Yok canım kimyasaldan sonra hiç korunmadım her ay bi belirti yaşayıp test yapıyordum ama sonucu hep hüsrandı hiç öyle adete yakın silik çizgi felan görmedim en son ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini değerlendirmistik o ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Yanıtladığınız için Çok teşekkür ederim adet döngünüz kaç gün ve yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz ben yumurtlama belirtisi yaşamadım bu 28 günde bir oluyorum normalde ama kimyasallar belki de düzenimi bozdu.

Yanıtladığınız için Çok teşekkür ederim adet döngünüz kaç gün ve yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz ben yumurtlama belirtisi yaşamadım bu 28 günde bir oluyorum normalde ama kimyasallar belki de düzenimi bozdu.
Ben 30 günde bir oluyorum her ay yumurtlamayı gördüğüm gün değişiyor ama her ay ovulasyon kullanıyorum çünkü uygulamaya göre yumurtlama olmuyor. Geçen ay kist vardı o yüzden yumurtlama göremedim ondan önceki ay 15. Günde gördüm bu ayda ovulasyon yapıyorum bugün adetten sonraki 15. Günüm ama halen yumurtlama göremedim bakalım adetime daha var İnşAllah görürüm 🙏

Merhabalar taze üyeyim arkadaşlar bu da ilk mesajım hatta :KK25: bende beklemek gerekmediğini düşünenlerdenim hatta ertesi ay hamile kalıyor çoğu kişi :KK64:bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay o yüzden yazmak istedim, adet gecikmesi yaşıyorum bugün gecikmenin 3. günüydü hala tık yok, gebelik ihtimalim yoktu bu ay bu arada inşallah çok gecikmez:p

Ben 30 günde bir oluyorum her ay yumurtlamayı gördüğüm gün değişiyor ama her ay ovulasyon kullanıyorum çünkü uygulamaya göre yumurtlama olmuyor. Geçen ay kist vardı o yüzden yumurtlama göremedim ondan önceki ay 15. Günde gördüm bu ayda ovulasyon yapıyorum bugün adetten sonraki 15. Günüm ama halen yumurtlama göremedim bakalım adetime daha var İnşAllah görürüm 🙏
Çok teşekkürler inşallah tüm bekleyenlerin umutları gerçek olur bu ay🌸

Sizin de kanama sonrası sürekli yumurtlama dönemindeymiş gibi hassasiyetleriniz oldu mu. Hafif kaşık ağrısı akıntı vs. Her ay bu belirtiler olur 2 gün sürer geçerdi anlardım ki yumurtlama zamanı. Ancak kimyasal dan sonra neredeyse 1 hafta olacak hala hassasiyetler devam ediyor. Ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum . Normal mi acaba bilemedim doktordan randevu almaya çalışıyorum ancak pandemiden ötürü sıkıntı epey alamadım bir türlü
Bende vajinama sanki yumruk yemisim gibi sizlama agri oluyordu ben zaten adet olmadan tekrar gebe kaldigim icin kimyasal gebeligin yan etkilerini pek yasayamadim direk tekrar gebelik belirtileri yasamaya basladim surekli krem rengi beyaz akintim oldu ic camasiri degistiriyordummm o kaşik agrisi oldu

Bende vajinama sanki yumruk yemisim gibi sizlama agri oluyordu ben zaten adet olmadan tekrar gebe kaldigim icin kimyasal gebeligin yan etkilerini pek yasayamadim direk tekrar gebelik belirtileri yasamaya basladim surekli krem rengi beyaz akintim oldu ic camasiri degistiriyordummm o kaşik agrisi oldu
Kuzum merhaba sende pko veya yumurta tembelliği felan varmıydı kimyasalı evlendikten kaç zaman sonra yaşadın

Kuzum merhaba sende pko veya yumurta tembelliği felan varmıydı kimyasalı evlendikten kaç zaman sonra yaşadın
Ben 4 yillik evliyim bu 2.hamilelegim 1 oglum var yumurta tembelligi yok elhamdulillah ama pko var okadar uc bir gecikmeler yasamiyorum fakat 28 gunde olurken 30 gune yukseldi korunmayi biraktim 5 ay olmadi 6.ay kimyasal oldu 8 gun gecikmem vardi neyse sonra adetle gitti korunmadan yine hamile kaldim Elhamdulillah cok sukur suan saglikli bir gebelik

Back
X