Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar istiyorum hemen direkt diğer ay kalanda çok duydum ama dr da 2-3 ay korun diyince kafam karıştıBence gerek yok ama doktor dediyse dinle tabi. Rahim hemen kendine gelir kucuk gebelik ya birdaha ki adete kadar hamile bile kalırsın
Ben kürtaj oldum hiç korunmadım halde hemen olmadı rahim kendini toparlamayınca olmuyor zatenTekrar istiyorum hemen direkt diğer ay kalanda çok duydum ama dr da 2-3 ay korun diyince kafam karıştı
Ben korunmadim hemen bir sonraki ay hamile kaldim kalma oranin daha yuksek oluyorMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadım kanamamın 5.günü bugün. Kimyasal gebelikten sonra korundunuz mu? Veya ne kdr süre sonra tekrar hamile kaldınız. Dr 2-3 ay korun dedi ama gerek var mı herhangi bi kğrtaj vs olmadı çok şükür
Kalınabilir kalanda var ama rahim dinlensin diye doktorlar öyle
Bende öyle biliyorum ama ne bilim dr da öyle diyince ikilemde kaldımdoktor dediyse doğrudur ama kimyasal gebelikte dinlenmeye gerek yok diye biliyorum ben![]()
Rahim toparlanmadığı için bi sıkıntı olmuyor demi hemen kalıncaBen korunmadim hemen bir sonraki ay hamile kaldim kalma oranin daha yuksek oluyor
Bana korun diye bir şey demedi bir kaç arkadaşımda hemen hamile kaldılar adet görmedenMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadım kanamamın 5.günü bugün. Kimyasal gebelikten sonra korundunuz mu? Veya ne kdr süre sonra tekrar hamile kaldınız. Dr 2-3 ay korun dedi ama gerek var mı herhangi bi kğrtaj vs olmadı çok şükür
Canım bende kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra hiç korunmadım ama ancak 3 ay sonrasında yeniden hamile kalabilmiştim o da benim hatamdı çünkü yumurtlama günlerini uygulama üzerinden takip ediyordum söylediği günde de yumurtlama olmayinca kaçırıyordum sonrasında ovulasyon testi kullanip yumurtlama günlerini yakalayıp değerlendirdim ve o ay hamile kaldım sende yeniden istiyorsan eğer yumurtlama günlerini kaçırmaMerhaba kızlar kimyasal gebelik yaşadım kanamamın 5.günü bugün. Kimyasal gebelikten sonra korundunuz mu? Veya ne kdr süre sonra tekrar hamile kaldınız. Dr 2-3 ay korun dedi ama gerek var mı herhangi bi kğrtaj vs olmadı çok şükür
Teşekkür ederim öyle yapayım doğru diyosun yumurtlama günleride şaşar illakiCanım bende kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra hiç korunmadım ama ancak 3 ay sonrasında yeniden hamile kalabilmiştim o da benim hatamdı çünkü yumurtlama günlerini uygulama üzerinden takip ediyordum söylediği günde de yumurtlama olmayinca kaçırıyordum sonrasında ovulasyon testi kullanip yumurtlama günlerini yakalayıp değerlendirdim ve o ay hamile kaldım sende yeniden istiyorsan eğer yumurtlama günlerini kaçırma
Tam bir gebelik sayilmadigi icin doktorm korunman gerek falan demedi hatta sansimin daha yuksek oldugunu belirtti vakit kaybetmek istemiyorsan korunma ama dinleniym doktormu dinliym diyorsaan korun sen bilirsin bu kurtajla bir tutulamaz canim kurtaj tam bir gebeligin sonlanmasi tabi rahim kendini toparlamaliRahim toparlanmadığı için bi sıkıntı olmuyor demi hemen kalınca
Çoğu dr gerek yok demiş bnmki neden 2-3 ay dedi anlamadım bi dra daha gitmek gerek sanırımMerhaba ben de 26 kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum hemen klomen başlattı tekrardan hamilelik için. Yani bana kalırsa beklemeye gerek yok. Doktorum da aynı şeyi söyledi
Merhaba. Peki süreç nasıl ilerdi. Çoğu kimyasal gebelikler adet ile sonlanıyor ancak bazıları kese oluşmamasina ragme n 6. Haftayı bulabiliyor ben gibi. 300 lere cıktı değer ve dış gebelik mi kimyasal mi anlayamadan düştü değer. Ve doktorum adet gördükten sonra muayeneye gitmemi enfeksiyon durumu var ise müdahale edeceğini söylediTam bir gebelik sayilmadigi icin doktorm korunman gerek falan demedi hatta sansimin daha yuksek oldugunu belirtti vakit kaybetmek istemiyorsan korunma ama dinleniym doktormu dinliym diyorsaan korun sen bilirsin bu kurtajla bir tutulamaz canim kurtaj tam bir gebeligin sonlanmasi tabi rahim kendini toparlamali
BeNimkiDe 6.haftalari bulmustr enfeksiyon flan olmadi bende elhamdulillah cok sukur 500 lerdeydi benimkide fakat dwger 0 olunca adet oldum birdahaki ay gebe kaldmMera. Peki süreç nasıl ilerdi. Çoğu kimyasal gebelikler adet ile sonlanıyor ancak bazıları kese oluşmamasina ragme n 6. Haftayı bulabiliyor ben gibi. 300 lere cıktı değer ve dış gebelik mi kimyasal mi anlayamadan düştü değer. Ve doktorum adet gördükten sonra muayeneye gitmemi enfeksiyon durumu var ise müdahale edeceğini söyledi
Şimdi bendeki durum şu. 5+4 'te kanama başladı değer 310lardayd. Hiç birşey göremedikleri için diş gebelik vs anlayamadilar ve beklediler. Kanama ile bi kaç saat sonra 255 e 2 gün sonra 35 e düştü 1 hafta sonra ise lekelenmelerin bitmesiyle sıfırlandı. Ancak doktorum bana bu ay korunmami regl olduktan sonrada (yani 1 ay sonra) genel kontrol yapacağını enfeksiyon durumu olup olmadığını tuplerdeki duruma bakacağını söyledi. Bu ay gebelik etkisi olur hemen kontrol etmeyeyim dedi. Sizindeayni zamanlarda Yak in değerlerde sonlanmış. Madem böyle bir risk var neden doktorunuz size bisey söylemedi veya sizi gebelik kanamasından sonra muayene etti mi ( ayrıntı yazmanı rica ediyorum kusura bakmayın. Bugün son testi yaptidik ve negatif sonucu aldık. Beni gereksiz beklettigini ve bu yüzden farklı bir doktora genel muayene icn gitmeyi düşündüm o yüzden soruyorum tevafuk oldu yaziniz)BeNimkiDe 6.haftalari bulmustr enfeksiyon flan olmadi bende elhamdulillah cok sukur 500 lerdeydi benimkide fakat dwger 0 olunca adet oldum birdahaki ay gebe kaldm