Kimyasal gebelik

Sngl52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
8
0
1
30
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim10 gün geçikti kan testim negatif kimyasal gebelik sonrası bu durumu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim10 gün geçikti kan testim negatif kimyasal gebelik sonrası bu durumu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz
kımyasal sonrası da ılk adet bıraz aksayabılıyo herkesde olmasa da. bıdaha kı ay duzene gırer

Kimyasal gebeliğin belirtisi neydi bana anlatırmısın benimde kan değerim düşük başım çok agrıyor

Bende aşırı karın şişliği baş ağrısı vardı ondan başka bi belirtim olmadı adet geçikmesinden 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim değerim 5 di iki gün sonra 32 oldu bir hafta sonra da 11 e düştü onbire düşünçe değerim o gün aşırı kaşık ve bel ağrım oldu

benim değerimde 17 bugün olma günüm aşırı baş ayrısı kasık sancısı halsizlik var düncü haftadayım değerim düşükmü

Canım ben 3 haftadaydım 32 çıktı değerim doktor bana haftaya gel kese görünüyor mu bakalım dedi gittiğimde değerim 11 e düşmüştü kimyasal gebelik dedi sen en son ne zaman kan testi yaptırdın iki gün arayla kan testi yaptır garanti olsun şu an değerin 17 ise iki gün sonra en az iki katı olması gerek diye biliyorum doktor demişti bana da herkesin bünyesi farklıdır inşallah senin değerlerin yükselir 17 ye takma ama benden tavsiye ben iki gün arayla test yaptırmadım daha önce böyle birşey yaşamadığım için sen kontrol için iki güne bi kan testi yaptır için rahatlar inşallah gergin yükselir değerin

5 gün gecikme yaşadım. Kandada idrardada negatifti sonra geldi. Stres sanırım neden oluyor kafam rahatlayinca başladı reglim

Benim bugün 10 gün oldu karın şişliği dışında birşey de yok kafam çok karışıyor insan ister istemez düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…