Pazar günü kan testi yaptı doktor değer 18 çıktı .pazartesi gene yaptık oda 32 çıktı.ama progesteron testi de yaptı o 4 çıktı .sanki sağlıkli bir gebelik değil dedi yarın gene kan testi verecem bakacak artı mı diye bana dua edin lütfen.yada değerleri böyle olup ilerleyen oldu mu acaba
Bende sürekli kimyasal gebelik geçirdim ama benim yaşım da 39.şimdi hamileyim daha yeni bu kimyasal değildir inşallah.beta hcg değerim 603 diğer kimyasallara göre sanki farkıyım.sonucunu ilerleyen zamanlarda paylaşırım.ben hamilede kalamıyodum kalınca kimyasal oluyordu.promotil women kullandım 2.ayında hamileyim ama gelecek süreç Nasıl olacak bende meraktayım.hayırlısı inşallah
Bende sürekli kimyasal gebelik geçirdim ama benim yaşım da 39.şimdi hamileyim daha yeni bu kimyasal değildir inşallah.beta hcg değerim 603 diğer kimyasallara göre sanki farkıyım.sonucunu ilerleyen zamanlarda paylaşırım.ben hamilede kalamıyodum kalınca kimyasal oluyordu.promotil women kullandım 2.ayında hamileyim ama gelecek süreç Nasıl olacak bende meraktayım.hayırlısı inşallah
Benim ayrıca kalp atışı durması sonucu tıbbi kürtajım var. Kalp atışı durması pıhtılaşma olabilirdiye durum hematolojiye gönderdi.kan testlerim yapıldı hepsi normal çıktı.dr um yaşıma bağlı olduğunu söyledi çünkü ikinci küretajda bebek genetik incelemeye gitti.sonuç 69 XXY çıktı. Yani 2 sperm döllemiş yumurtacazımı. Pgt yöntemiyle tüp bebek dedi ben inatla normal deniyorum inşallah sağlıklı bir bebek ve gebelik olur