- Konu Sahibi shoppingwithbesty
Benim beklenen adet tarihim 24 Ocak idi.sonucunuzu merak ettim bizimlede paylasırsanız sevinirim siddetli ağrınız vs yoksa suan hic korkmayın sağlıklı bir sekilde yükseliyordur birde sizin ağrınız kaç gün sürdü acaba. bu arada regl tarihinizde de oldumu ağrınız veya öncesinde
21-22-23 Ocak'ta sabah uyandığımda adet ağrısı gibi ağrılarım oluyordu ama öğlene kadar geçiyordu. Bu ağrılar da şiddetli değildi.
23 Ocak'ta verdiğim kan sonucum 56 idi.
24-25-26 Ocak tarihlerinde ağrılarım devam etti ama öncesinde olan ağrılara göre daha belirgindi. Bazen sabah bazen akşam falan. Beklenen adet günü ve sonrasında daha belirgin oldu yani. Ancak dediğim gibi şiddetli ağrılar değildi.
Dün ve bugün iyiyim. Süreç içinde ne olur bilmiyorum. İkinci beta testimi yeni verdim, sonucu bilmiyorum henüz. Hayırlısı.
Korkmuyorum şuan, korkulacak bir şey yok. Çok fazla üstüne üstüne düşünüp kafa yormuyorum. Allah'a emanet.
Bu arada son âdet tarihi ve beklenen adet tarihi aynı olan ve belirtilerimizin aynı olduğu bir üye vardı burada. Onun negatif oldu. Biraz da nasip diyorum.