kimyasal gebelik

Arkadaşlar merhabalar, ben de ikinci kez kimyasal gebelik geçiriyorum. Kanamam bittikten sonra doktora gideceğim. Tahmin edersiniz ki moralim çok bozuk.Kimyasal sonrası hemen hamile kalan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Herhangi birşey yaptılar mı? Dikkat ettikleri bir konu oldu mu? İncir kürüne başladım. Doktoruma sormam gereken özellikle bir soru var mı?

geçmiş olsun canım benim herhangi bilgiğim özel bi tavsiye yok çalışmalara devam diyo herkes :)

bugun dayanamadım test yaptım silik bi çizgi çıktı ama bi öncekia y gibi olacak die korkuyorum biraz bekleyim kanama falan olmazsa bi kan veririm :)

bugun dayanamadım test yaptım silik bi çizgi çıktı ama bi öncekia y gibi olacak die korkuyorum biraz bekleyim kanama falan olmazsa bi kan veririm :)
Bende korkumdan yaptırmamıs 6 haftalıkken ögrenmiştim gebeliğimi :)
İnşallah bebegin seninledir moral bozuklugu yasamamak icin keseyi yada kalp atısını duyana kadar kimseye söyleme bunu derim sonra baskı stres gerginlik oluyor :)

inşallah sende sağ salim alırsın kucağına :)

Bende şubatta düşük yaptım 6+4te. Embriyo gelişmedi dedi doktorum. En son nisanda adet oldum. Adet döngüm uzun zaten 35 hatta bazen 40 günde adet oluyorum. Bu ay test yaptım ikinci çizgiyi görünce hemen kan verdim 20 çıktı. 2 gün sonra 33 olmuş. 72.saatten sonra bile ikiye katlamamıştı. Kimyasal gebelik yani. Hala ne leke ne kanama var. Kaç gün sonra adet oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…