kimyasal gebelik

gamzemi14

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
18
2
1
32
Merhaba kızlar 7 nisanda kimyasal gebelik geçirdim normalde sat 1 nisandı kimyasal gebelikten dolayı 7 sinde oldu bi sonraki adet dönemini 1 ne göre mi 7 sine göre mi hesaplıyacağız kafam çok karıştı tekrar gebelik düşünüyorum.

Bende kimyasal gebelik yaşadım bunu doktoruma sorduğumda en son kanamanın olduğu günü adet günü olarak baz alıcaksın demişti

Bikaç ay adet düzeni sasıyor
Ben kimyasla gebelik gecirdikten iki hafta sonra gene regl oldum

PEKİ 3 AY FALAN KORUNMANIZ GEREK VAR DEMİŞMİYDİ
Hayır canım zaten düşük olduğunda korunma tavsiye ediyorlar benim kimyasal gebeliğimde henüz kese oluşmamış ti genellikle de böyle oluyormuş gebelik oluşmadan embriyo tutunamadığı için beta hcg düşmeye başladı ve kanama ile atıldı zaten çoğu kadın hamile olduğunun farkına varmadan adet kanaması ile bunu yaşarmış ama adet kanaması zannedip gebelik yaşadığının farkına varmazmış bide kürtaj yapılmadığı için rahim içinde herhangi bi işlem olmadığı için karunmaya gerek yok tabi kürtaj yapıldıysa bişey diyemiycem

kürtaj olmadım ama doktor 3 ay bekle dedi baya araştırdım kürtaj olmadıgı için korunmanın gereksiz olduğunu düşündüm bıraktım bakalım kısmet :)

En son adet olduğun günü baz alacaksın bende 5 ay önce kimyasal geçirdim regl düzenim mafoldu hala düzene giremedi

Tabi herkeste farklı olabilir zaten o yüzden iki ay cocuk yok derlerde ben 45gün sonra gene hamile kaldım :)
Hayrli olsun bebegin canim 2.kimyasalmi diye cok korkmus olmalisin bnde carsamba gunu kimyasal oldugunu ogrendim simdi de reglyim cok uzuldum ama hemen hamile kalman bana da umut verdiAma bidaha bebegin kalbinin atisini duymadan mutlu olmam asla

Hayrli olsun bebegin canim 2.kimyasalmi diye cok korkmus olmalisin bnde carsamba gunu kimyasal oldugunu ogrendim simdi de reglyim cok uzuldum ama hemen hamile kalman bana da umut verdiAma bidaha bebegin kalbinin atisini duymadan mutlu olmam asla
Teşekkür ederim darısı en kısa sürede basına olsun :)
Adet düzenim sastıgı icin bebeğimi neredeyse 6 haftalıkken ögrendim eşime bile kese gözükmeden haber vermedim yakınlarıma 3ay bitti öyle haber verdim gercekten ikincide öylemi siye korkuyorsun ama en azından hamile kalabiliyorum diye icimden moralimi hic bozmadım

Benimde tek tesellim o yoksa cok uzucu bi surecovulasyon yaptnmi yoksa rastgelemi birliktelikle oldu bebegin masallah dahaiyi haberlerini al her dr ye gttginde annesi

Benimde tek tesellim o yoksa cok uzucu bi surecovulasyon yaptnmi yoksa rastgelemi birliktelikle oldu bebegin masallah dahaiyi haberlerini al her dr ye gttginde annesi
Aminn daha iyi haberler senden olsun
Ben kimyasaldan sonra iki kere daha regl oldum biri 15gün sonrası biri 30gün sonrası
Ekim bası kimyasalı düşürdüm kasım sonu sat tarihime göre hamile kaldım yani aralıkta tutundu aslında bana :)
Ovulasyon testi aldım ama bende hic pik noktayı göstermedi ilk ay nasıl bişey denerim sonraki aylar odaklanırım diye düşünmüştüm ama gerek kalmadı
Adet düzenim sastıgı icin telefon uygulamalarındaki ovulasyon günüde bende tutmadı

Yani rabbim ol dedi oldu en guzeli ins bnmde oyle olur
İnşallah inşallah moralini yüksek tut düşüğün bi kolu içerde olur derler stres yapma hayatına devam et en kısa sürede sanada nasip olucaktır Allahın izniyle saglıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…