• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Arkadaşlar çok acil yardım eder misiniz? Bi çok yerdr yazdım ama yinede tam emin olmak istiyorum. Benim son adet tarihim 27.01.2018. 27.02.2018 de kan tahlili yaptırdım beta hcg 75.71 çıkmıştı. 4 haftalık hamilesin dedi 07.03.2018 de değerim 130.2 çıktı doktor kimyasal gebelik kendiliğinden düşer düşmezse hemen kürtaj dedi. Çevremdeki herkes bekle geç döllenme olmuştur başka doktora git dediler En son adet tarihimden bu yana Ne kanamam nede lekelenmem olmadı. Dünden beri perişan oldum. Aynı durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alan var mı? Gittim doktor özel hastanedeydi bide hiç ilgilenmedi
Ya merhaba sizde mesaj atmayı denedim ama yapamadım yaklaşık dördüncü kimyasal gebeliğimi yaşadım şu an beşinciye hamileyim reglime bir hafta var daha testte pozitif çıktı ama yine aynısı olur diye korkuyorum bende Antep’te oturuyorum siz hangi doktora gittiniz nasıl bir tedavi izlediniz bana da yardımcı olur musunuz

Back