• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Arkadaşlar çok acil yardım eder misiniz? Bi çok yerdr yazdım ama yinede tam emin olmak istiyorum. Benim son adet tarihim 27.01.2018. 27.02.2018 de kan tahlili yaptırdım beta hcg 75.71 çıkmıştı. 4 haftalık hamilesin dedi 07.03.2018 de değerim 130.2 çıktı doktor kimyasal gebelik kendiliğinden düşer düşmezse hemen kürtaj dedi. Çevremdeki herkes bekle geç döllenme olmuştur başka doktora git dediler En son adet tarihimden bu yana Ne kanamam nede lekelenmem olmadı. Dünden beri perişan oldum. Aynı durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alan var mı? Gittim doktor özel hastanedeydi bide hiç ilgilenmedi

Canim eger hamileysen keseyi bile gorme ihtimali var .Degerlerin guzel bi sekilde artmistir insallah .Sen düşünme olumsuz .Dr lar kalbi duymadan gebe demiyor ve üzüyorlar.

Âmin inşallah rabbim herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yarın sonuç ne çıkacak bakalım artık hayırlısı olsun.

aynı durumdayız 21 ocak son adet tarihim ve bugun kan verdim 800 civarı degerler artıs var çarsamba gunu beklicem kese grünmesi lazımmıs ins hayırlısı olur beyinde bitir rahat ol ve bol bol sadaka ver rabbim en hayırlısını bilir inş

naptın cnm merak ettim iyimisin
Teşekkür ederim canım. Biraz daha iyiyim. Cumartesi günü kanamam başladı değerlerimde düşmeye başladı ama kanamam hiç azalmadı normalde 4 gün sürer ama hala devam ediyor. Ev taşıma olaylarım olduğu için doktora gitmeyede vaktim yok. Aceba neden bu kadar uzun sürdü onu merak ediyorum

fazla olması normarmiş korma benim
Teşekkür ederim canım. Biraz daha iyiyim. Cumartesi günü kanamam başladı değerlerimde düşmeye başladı ama kanamam hiç azalmadı normalde 4 gün sürer ama hala devam ediyor. Ev taşıma olaylarım olduğu için doktora gitmeyede vaktim yok. Aceba neden bu kadar uzun sürdü onu merak ediyorum
fazla olması normalmiş korkma benim de bete hcg 9000 olmus ama kese görünmedi bakalım yarın ozele gidicem

Back