- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
- Konu Sahibi eliffffffff_albyrk
-
Amin ne güzel en azından bir evladın var allah onu size bagislasin analı babalı büyütsün inşallahYani banada Korunun felan demedi ama hormon testi yapacaktı doğru sonuç vermez dedi bir dahaki aya oyüzden erteledi benimde korunma gibi bir düşüncem yok ben zaten zor gebe kalıyorum polikistik over var bende ezan okunuyor Rabbim kimseye aratmadı benim bir evladım var 7 yaşında ikincisi olsun istiyoruz Rabbim hayırlı evladı hakkımızda mübarek eylesin en kısa zaman da
Amin inşallah Rabbim sizde evlatlar mujdelendirsin en kısa zamanda inşallah güzel haberlerinizi duyarız inşallahAmin ne güzel en azından bir evladın var allah onu size bagislasin analı babalı büyütsün inşallah
Bu arada oğlum 5 sene tedavi sonucu olduAmin ne güzel en azından bir evladın var allah onu size bagislasin analı babalı büyütsün inşallah
Ne tedavisi yani paylaşmak istersen bilmek isterimBu arada oğlum 5 sene tedavi sonucu oldu
Bitkisel kür yaptırdım eşime spermlerini artırmak için bende klomen kullandım ama bu kürü bulana kadar 4sene geçti ozaman 250 tl. YaptırmıştımNe tedavisi yani paylaşmak istersen bilmek isterim
Kelimeni doktor takibinde kullandin dimiBitkisel kür yaptırdım eşime spermlerini artırmak için bende klomen kullandım ama bu kürü bulana kadar 4sene geçti ozaman 250 tl. Yaptırmıştım
Tabiki doktorum verdi sonrasında yumurta takıbiyle devam ettik Rabbim de nasip etti çok şükürKelimeni doktor takibinde kullandin dimi
Tabiki doktorum verdi sonrasında yumurta takıbiyle devam ettik Rabbim de nasip etti çok şükür
Hayırdır inşallahMerhaba kızlae bende kötü durumdayım yardım edin
Ben perşembe günü test yaptım benim adetim düzensizdir günü gününe olmam hiç ama takvimin belirlediği şüpheli adete 3 gün kala evde test yaptım belli bile olmayan silik çıktı dayanamadım cuma kan verdim değerim 32,14 çıktı sonra dr tekrar ver dedi salı tekrar verdim 48,18 çıktı de koştum hemen ultrason baktı zaten kese belli olmaz dedi rahim kalınlaşmış dedi değer düşük buldu ama herşey olabilir dedi ben bi sene önce düşük yaptığım içim bana her ihtimale karşı progestan hap verdi dün iğne vurdurdu hemen sizce bu şekilde az az artıp yükselme olan varmıdırHayırdır inşallah
Az artması gayet normal çünkü daha çok yeni en azından progestan almışsın benim gittigim hiç bir doktor vermedi bana verselerdi belki tutunurdu bebeğim bana ama sana tavsiyem kafana takma daha çok ufak yat dinlen hiç bir iş yapma sonra pişman oluyorsun ilacını iç yat ayaklarını kaldır havaya ve yat en azından kalp atışını duyana kadar telaş etme nolur çık bu sayfadan da ben dayanamayıp hep okurdum acaba düşük mü olacak olmaması için ne yapabilirim diye yicem ekmeği varsa geliyor zaten bu süre girme bu sayfaya olumsuz şeyler okuma nolur kötüyü çağırma derlerdi bana korktum hep okudum hep araştırdım elime ne geçti hiç kendimi uzdugumle kaldım yerimde bol bol dinlen yumurta haşla ye hergun sabah ve şu içmeyi unutma sadece bu kadar yardımcı olabiliriz sana malesef allahım sağlıkla kucağını doldursun inşallahBen perşembe günü test yaptım benim adetim düzensizdir günü gününe olmam hiç ama takvimin belirlediği şüpheli adete 3 gün kala evde test yaptım belli bile olmayan silik çıktı dayanamadım cuma kan verdim değerim 32,14 çıktı sonra dr tekrar ver dedi salı tekrar verdim 48,18 çıktı de koştum hemen ultrason baktı zaten kese belli olmaz dedi rahim kalınlaşmış dedi değer düşük buldu ama herşey olabilir dedi ben bi sene önce düşük yaptığım içim bana her ihtimale karşı progestan hap verdi dün iğne vurdurdu hemen sizce bu şekilde az az artıp yükselme olan varmıdır
Aradan 3 gün geçmiş evet değer az ama olmayacak anlamı da taşımıyor ya hakkında hayırlısı olsun inşallahBen perşembe günü test yaptım benim adetim düzensizdir günü gününe olmam hiç ama takvimin belirlediği şüpheli adete 3 gün kala evde test yaptım belli bile olmayan silik çıktı dayanamadım cuma kan verdim değerim 32,14 çıktı sonra dr tekrar ver dedi salı tekrar verdim 48,18 çıktı de koştum hemen ultrason baktı zaten kese belli olmaz dedi rahim kalınlaşmış dedi değer düşük buldu ama herşey olabilir dedi ben bi sene önce düşük yaptığım içim bana her ihtimale karşı progestan hap verdi dün iğne vurdurdu hemen sizce bu şekilde az az artıp yükselme olan varmıdır
Canım seni belkide rabbim çıkardı karşıma ne kadar olumlu konuştun allah razı olsun yaAradan 3 gün geçmiş evet değer az ama olmayacak anlamı da taşımıyor ya hakkında hayırlısı olsun inşallah
Seni çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor işte ne yapalım benimde 2 kimyasalim oldu yalvardım hemşireye gitmesin dedim ya sakat olursa dedi kendime geldiğimde çok düşündüm bu lafı allah yardımcıları olsun hasta bakmak sakat bakmak çok zor birşey haklıydı rabbim belki seni sınıyor dua ni eksik etme olur mu ve kimseye gebeyim deme sonra başına üşüşüyorlar açıklama yapmaktan çok bunalıyorsun heyecanlisin biliyorum bende biran önce herkese ilan etmek istiyordum herkez bilsin ben hamileyim demek istiyordum benim yaşadıklarımı allah sana yaşatmasin inşallah sağlıkla sana tutunur bebeğin her zaman msj atabilirsin ama kötü hikayeler okuma burda nolurSenle hep konuşabilirim KuZum benim de düşğk oldu diğeri hep tereddütteyim elimden gelen birşey yok
Yoo ailene söyle iş yatırmasınlar en azından ama arkadaş çevresi kuzen felanAilelere söyledik mecbur hayır dularonı alalım diye nebilyim KuZum eşim içimde ferahlık var diyor bende hem öyleyim hem kötüyüm yarın ne olcak acaba artarmı diye meraktan ölcem
YOk canım söylemem agzım yandı daha öncesinden şimdi ben bile bilmiyorum varmı yokmuYoo ailene söyle iş yatırmasınlar en azından ama arkadaş çevresi kuzen felan
YOk canım söylemem agzım yandı daha öncesinden şimdi ben bile bilmiyorum varmı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?