- 12 Nisan 2017
- 8
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi eliffffffff_albyrk
-
merhaba ben 2 hafta önce regl oldum cok yoğun geçmedi ve uzadı. test yaptık geçen cumartsi değerim 59 du pazartesi 70 oldu dpktor kimyasaldır zamanla düşer dedi bugün sonuç 124 cıktı. normal mi? kimyasalda böyle yükseliyor sonra mı düşüyor?Arkadaşlar bundan yaklaşık iki ay önce bir kimyasal gebelik yasadım doktorum 2 ay cocuk duşunme dedi ama ben sabredemedim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım cok sukur fakat beta hcg 45.18 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi okadar cok üzüldüm ki.... ama 2 gün sonra test yaptırdıgımda beta hcg 89.49 a yukseldi sonra 200 e cıktı yanı bianda hızla artmaya basladı ve kalp atışlarını duydum cok şukur bugun de öğrendim ki megerse ikizlermiş fakat birinini kalp atışı duyulmadı. ben diğerinin saglıklı olduguna sukrediyorum burada bunları anlatmamın nedeni ise ben bu olayları yasarken hep bu sayfaya girip benim gibi bi olay yasayan var mı diye baktım bir ümit.. oyuzden de yasadıklarımı yazıyorum ki belki birilerine yardımcı olur , umut olur. sunu tavsiye ederim ki umudunuzu yitirmeyin hemen uzuntuye kapılmayın sabırlı olun Allah buyuktur.
merhaba ben 2 hafta önce regl oldum cok yoğun geçmedi ve uzadı. test yaptık geçen cumartsi değerim 59 du pazartesi 70 oldu dpktor kimyasaldır zamanla düşer dedi bugün sonuç 124 cıktı. normal mi? kimyasalda böyle yükseliyor sonra mı düşüyor?
kimyasal gebelikte fazla artis olmuyo genelde bende 50 ise 70 falan olmustu 2 gunde bir 10 yada 20 , 30 artiyo fakat 2 gun de bir deger kendini ikiye katlarsa deger dusuk olsa bile korkmayin yani 50 iken 2 gun sonra 100 olrsa yada 120 ikien iki gun sonra 240 olursa. BEnim gecirdigim kimyasal gebelikte en 120 olmustu sonra kanamam oldu ve deger bi gunde 90 a dustu kanama bittiginde de 0 lanmisti. Kimyasal gebelik gecirseniz bile uzmeyin kendinizi dua edin umudunuzu kaybetmeyin rabbim yardim ediyo
Arkadaşlar bundan yaklaşık iki ay önce bir kimyasal gebelik yasadım doktorum 2 ay cocuk duşunme dedi ama ben sabredemedim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım cok sukur fakat beta hcg 45.18 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi okadar cok üzüldüm ki.... ama 2 gün sonra test yaptırdıgımda beta hcg 89.49 a yukseldi sonra 200 e cıktı yanı bianda hızla artmaya basladı ve kalp atışlarını duydum cok şukur bugun de öğrendim ki megerse ikizlermiş fakat birinini kalp atışı duyulmadı. ben diğerinin saglıklı olduguna sukrediyorum burada bunları anlatmamın nedeni ise ben bu olayları yasarken hep bu sayfaya girip benim gibi bi olay yasayan var mı diye baktım bir ümit.. oyuzden de yasadıklarımı yazıyorum ki belki birilerine yardımcı olur , umut olur. sunu tavsiye ederim ki umudunuzu yitirmeyin hemen uzuntuye kapılmayın sabırlı olun Allah buyuktur.
merhaba ben 2 hafta önce regl oldum cok yoğun geçmedi ve uzadı. test yaptık geçen cumartsi değerim 59 du pazartesi 70 oldu dpktor kimyasaldır zamanla düşer dedi bugün sonuç 124 cıktı. normal mi? kimyasalda böyle yükseliyor sonra mı düşüyor?
cok sukur ben yavrumu kucagima aldim canim evet malesef kimyasalada iki gunde bi 2 katna cikmasi gerekeiyo cikmayinca bir sure sonra kanaman oluyo ve kanama oldukca degerde dusuyocanım şuan durumun nedir aynısını yaşıyorum da
yani aslinda 70 olan degerin iki gun sonra 140 cikmasi gerek benim hep 10 20 artardi mesala 90 iken 100 falancanım şuan durumun nedir aynısını yaşıyorum da
canım selamcanım şuan durumun nedir aynısını yaşıyorum da
işte regl oldum sandım çok az gelip kesildi kahverengi lekelenme oldu tamamen kesildi 20 kasimda test yaptım sonuç 20lerde cıktı 21 inde yoğun bi şekilde adet olmaya başladım kimyasal gebelik muhtemelen dedim değerin düştüğünü görmek için 22 sinde test yaptirdim 125 kusure yükselmiş senin durumunda ayniydi sanirimcanım selam
bende dış gebelik oluştu.
28 ekimde iğne oldum. hcg değerim düştü yavaş yavaş. 3313 den 25 e kadar düştü su an 25 ama tüpteki hücre devam ediyor ve şu an simsiyah kanamam var. doktor regl placağımı söyledi bekliyorum ama hücrenin vücuttan atılması için 1 ay daha varmış sanırım. umarım vücut atar. senin durumun tam olarak nedir?
evet benim de düşmüştü bi anda tekrar cıktı hcg arkasından 1948e kadar cıktı ve o zaman tespit ettik dış gebelik oldugunu. şu an bu rakamlarda anlaman cok olası değil kimyasal gebelik de olabilir ama seninki doktor ne dediişte regl oldum sandım çok az gelip kesildi kahverengi lekelenme oldu tamamen kesildi 20 kasimda test yaptım sonuç 20lerde cıktı 21 inde yoğun bi şekilde adet olmaya başladım kimyasal gebelik muhtemelen dedim değerin düştüğünü görmek için 22 sinde test yaptirdim 125 kusure yükselmiş senin durumunda ayniydi sanirim
Kimyasal gebelikten kac gun sonra ogrendinizArkadaşlar bundan yaklaşık iki ay önce bir kimyasal gebelik yasadım doktorum 2 ay cocuk duşunme dedi ama ben sabredemedim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım cok sukur fakat beta hcg 45.18 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi okadar cok üzüldüm ki.... ama 2 gün sonra test yaptırdıgımda beta hcg 89.49 a yukseldi sonra 200 e cıktı yanı bianda hızla artmaya basladı ve kalp atışlarını duydum cok şukur bugun de öğrendim ki megerse ikizlermiş fakat birinini kalp atışı duyulmadı. ben diğerinin saglıklı olduguna sukrediyorum burada bunları anlatmamın nedeni ise ben bu olayları yasarken hep bu sayfaya girip benim gibi bi olay yasayan var mı diye baktım bir ümit.. oyuzden de yasadıklarımı yazıyorum ki belki birilerine yardımcı olur , umut olur. sunu tavsiye ederim ki umudunuzu yitirmeyin hemen uzuntuye kapılmayın sabırlı olun Allah buyuktur.
Merhabalar bebeğinizi kucağınıza aldığınıza çok sevindim maşallah benim sorum bende kimyasal geçiriyorum şuan kanamam var bende ara vermeyeceğim siz ekstra birşey yaptınız mı acaba ben ovulosyon testine devam edeceğim başka birşey yapmama gerek varmıyani aslinda 70 olan degerin iki gun sonra 140 cikmasi gerek benim hep 10 20 artardi mesala 90 iken 100 falan
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende kimyasal gebelik yaşadım ve şuan da kanama görüyorum doktorum bu ay için dinlen dedi bir dahaki ay rahim destekleyerek bir gebelik elde etmeye çalışalım dedi tabi allahın izniyle benim merak ettiğim yoğun bir kanama görüyorum ve 31 aralıkta sancılandim adet sancisindan biraz daha fazlaydi sonrasinda parça düşündüm ve kanama başladı sizden de parça geldimiMerhabalar bebeğinizi kucağınıza aldığınıza çok sevindim maşallah benim sorum bende kimyasal geçiriyorum şuan kanamam var bende ara vermeyeceğim siz ekstra birşey yaptınız mı acaba ben ovulosyon testine devam edeceğim başka birşey yapmama gerek varmı
Evet hemde 1 defa değil bir çok defa parca düşürdüm ilk kimyasalim böyle olmamıştı ama bu kimyasal beni yatağa düşürdü resmen öyle sancılı geçti ki anlatamam ama biraz açık olacak kusura bakma nolur yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum pedimde parca yoktu ne zaman tualete gitsem o zaman parca düşüyor du ve acı çekiyordum ben doktora gitmedim gitsem belki bana da 1 ay bekle der ama ben beklemeyeceğim yola devam çünkü bu kulüpte çok okudum hemen ardına gebe kalanlarıMerhaba öncelikle geçmiş olsun bende kimyasal gebelik yaşadım ve şuan da kanama görüyorum doktorum bu ay için dinlen dedi bir dahaki ay rahim destekleyerek bir gebelik elde etmeye çalışalım dedi tabi allahın izniyle benim merak ettiğim yoğun bir kanama görüyorum ve 31 aralıkta sancılandim adet sancisindan biraz daha fazlaydi sonrasinda parça düşündüm ve kanama başladı sizden de parça geldimi
Yani banada Korunun felan demedi ama hormon testi yapacaktı doğru sonuç vermez dedi bir dahaki aya oyüzden erteledi benimde korunma gibi bir düşüncem yok ben zaten zor gebe kalıyorum polikistik over var bende ezan okunuyor Rabbim kimseye aratmadı benim bir evladım var 7 yaşında ikincisi olsun istiyoruz Rabbim hayırlı evladı hakkımızda mübarek eylesin en kısa zaman daEvet hemde 1 defa değil bir çok defa parca düşürdüm ilk kimyasalim böyle olmamıştı ama bu kimyasal beni yatağa düşürdü resmen öyle sancılı geçti ki anlatamam ama biraz açık olacak kusura bakma nolur yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum pedimde parca yoktu ne zaman tualete gitsem o zaman parca düşüyor du ve acı çekiyordum ben doktora gitmedim gitsem belki bana da 1 ay bekle der ama ben beklemeyeceğim yola devam çünkü bu kulüpte çok okudum hemen ardına gebe kalanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?