Kimyasal gebelik

Kimyasal oldu maalesef canım
Ne diyim bilemedim ki kelimelerin yetmediği yer demişti benim bi ablam bana gerçekten kelimelerin yetmediği yer bu durum allah yardımcımız olsun ama pes etme kimyasalın üzerine gebe kalma ihtimalin çok yüksek ve bir sürü kişide var burda diğer ayı iyi degerlendir

Ne zaman adet olunurki canım bide ilişki yasakmıdır

Cuma ilk 32 ydi sali 48 bugün 10,56 dr kimyasal dedi adetini bekle dedi de bakalım inşallah adet olurum pekte anlamadım bu işi
Aynen öyle benim de 26.4 48 saat sonra yani prsembe gunu tekrar testi yaptık 11.8 düştü adetin i bekle dedi protesto vermiş onu bıraktırti pazar günü sancıyla düşündüm kanama geldi bende anlamadım

Aynen öyle benim de 26.4 48 saat sonra yani prsembe gunu tekrar testi yaptık 11.8 düştü adetin i bekle dedi protesto vermiş onu bıraktırti pazar günü sancıyla düşündüm kanama geldi bende anlamadım
Banada bıraktırdı ilaçları regl olurmuyum şimdi stres bastı beni de

Banada bıraktırdı ilaçları regl olurmuyum şimdi stres bastı beni de
Evet sökülmen için buraktiriyor sağlıklı bir gebelik olmadığı için değerler düşüyor oyüzden ilaçları bırak dedi vardır bir bildikleri Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı bebisler versin bu cuma gününün yüzü hurmetine Rabbine yavaşlıyor kimsenin kucağıni boş bırakmayın isteyen herkese Hayır lı evladı haklarımızda mübarek kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…