- Konu Sahibi eliffffffff_albyrk
-
İnşallah en kısa zamanda Rabbim.mubarek kılar hayırlı evladıDarısı başımıza olsun insalah
Rabbim sağlıklı bir şekilde değerlerinin artmasını ve kucağına almayi nasip etsin sonuç hüsrana olsa çift çizgiyi görmek bile şükür sebebim en azından o heyecanı tatdim diye Rabbim ol der o lu verir kunfeyekunMerhaba kızlae bende kötü durumdayım yardım edin
Amin inşallahAmin canım allahım herkese annelik duygusunu tattırsın
Kan verdim geldim canım tekrarYOk canım söylemem agzım yandı daha öncesinden şimdi ben bile bilmiyorum varmı yokmu
Ne zaman çıkacak sonuç pekiKan verdim geldim canım tekrar
Kimyasal oldu maalesef canımNe zaman çıkacak sonuç peki
Ne diyim bilemedim ki kelimelerin yetmediği yer demişti benim bi ablam bana gerçekten kelimelerin yetmediği yer bu durum allah yardımcımız olsun ama pes etme kimyasalın üzerine gebe kalma ihtimalin çok yüksek ve bir sürü kişide var burda diğer ayı iyi degerlendirKimyasal oldu maalesef canım
Ne zaman adet olunurki canım bide ilişki yasakmıdırNe diyim bilemedim ki kelimelerin yetmediği yer demişti benim bi ablam bana gerçekten kelimelerin yetmediği yer bu durum allah yardımcımız olsun ama pes etme kimyasalın üzerine gebe kalma ihtimalin çok yüksek ve bir sürü kişide var burda diğer ayı iyi degerlendir
Kan verdim geldim canım
Sonuç aldınız mı merak ettim durumunuzu inşallah güzel haberler le umut olursunuz burda okuyanlarKan verdim geldim canım tekrar
Aldım maalesef güzel haber verip umıt olmak isterdim ama kimyasal oldu maalesefSonuç aldınız mı merak ettim durumunuzu inşallah güzel haberler le umut olursunuz burda okuyanlar
Nasıl değerlerin düştümüAldım maalesef güzel haber verip umıt olmak isterdim ama kimyasal oldu maalesef
Cuma ilk 32 ydi sali 48 bugün 10,56 dr kimyasal dedi adetini bekle dedi de bakalım inşallah adet olurum pekte anlamadım bu işiNasıl anlaşılır değerlerin ne
Aynen öyle benim de 26.4 48 saat sonra yani prsembe gunu tekrar testi yaptık 11.8 düştü adetin i bekle dedi protesto vermiş onu bıraktırti pazar günü sancıyla düşündüm kanama geldi bende anlamadımCuma ilk 32 ydi sali 48 bugün 10,56 dr kimyasal dedi adetini bekle dedi de bakalım inşallah adet olurum pekte anlamadım bu işi
Banada bıraktırdı ilaçları regl olurmuyum şimdi stres bastı beni deAynen öyle benim de 26.4 48 saat sonra yani prsembe gunu tekrar testi yaptık 11.8 düştü adetin i bekle dedi protesto vermiş onu bıraktırti pazar günü sancıyla düşündüm kanama geldi bende anlamadım
Evet sökülmen için buraktiriyor sağlıklı bir gebelik olmadığı için değerler düşüyor oyüzden ilaçları bırak dedi vardır bir bildikleri Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı bebisler versin bu cuma gününün yüzü hurmetine Rabbine yavaşlıyor kimsenin kucağıni boş bırakmayın isteyen herkese Hayır lı evladı haklarımızda mübarek kalsınBanada bıraktırdı ilaçları regl olurmuyum şimdi stres bastı beni de
Yasak değil yasak olurmu hiç değerin kaç cıktı ona göre değişir adet günün değer sıfırlandığı zaman kanama başlarNe zaman adet olunurki canım bide ilişki yasakmıdır
Bugün akşama doğru olursun muhakak canım yada yarınCuma ilk 32 ydi sali 48 bugün 10,56 dr kimyasal dedi adetini bekle dedi de bakalım inşallah adet olurum pekte anlamadım bu işi
DAHa olamadım canım en son değerim 48,18 10,56 düştü kullandığım ilaçtan dolayı sökemedim heralde her yerim agrıyorB
Bugün akşama doğru olursun muhakak canım yada yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?