- Konu Sahibi eliffffffff_albyrk
Benimde kasim ve aralikta 2 ay ust uste kimyasal oldu pes etmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah ocak ayı uğurlu gelirBenimde kasim ve aralikta 2 ay ust uste kimyasal oldu pes etmek yok
Nasılsın nasıl gidiyorDAHa olamadım canım en son değerim 48,18 10,56 düştü kullandığım ilaçtan dolayı sökemedim heralde her yerim agrıyor
Ay canım bende sana yazacaktım sen yazmıssınNasılsın nasıl gidiyor
Canım merhabaBenimde kasim ve aralikta 2 ay ust uste kimyasal oldu pes etmek yok
Peki bu kimyasal kanaman ne kadar sürdü lekelenmelerin oldumuCanım merhaba
1 hafta surdu oncesinde kahve lekelenmeyle basladi sonra adete dönduPeki bu kimyasal kanaman ne kadar sürdü lekelenmelerin oldumu
Benim normal adetim altı gün sürer gene öyle sürdü ama nedense afedersin idrar sonrası peçeteye sildiğim Zaman pembemsi lekegeliyor normalmidir1 hafta surdu oncesinde kahve lekelenmeyle basladi sonra adete döndu
Benim bittikten sonra kahve akinti vardi en son siyah gelmisti doktor bakti ve bisey kalmamis kurtajlik bi durum yok dedi adet bitse bile bi kac gunde ancak temizleniyor degerin sifirlandiysa sorun yoktur yine devam ederse doktora gorun benceBenim normal adetim altı gün sürer gene öyle sürdü ama nedense afedersin idrar sonrası peçeteye sildiğim Zaman pembemsi lekegeliyor normalmidir
Sağlık ocağına gittim şimdi oradaki dr normal dedi bu şekilde lekelenme olur dedi kan vermene gerek yok değer düşmüştür dediBenim bittikten sonra kahve akinti vardi en son siyah gelmisti doktor bakti ve bisey kalmamis kurtajlik bi durum yok dedi adet bitse bile bi kac gunde ancak temizleniyor degerin sifirlandiysa sorun yoktur yine devam ederse doktora gorun bence
Kalp kalbe karşıymış demek ben bu aydan pek umutlu değilim kimyasal üstene gebe kalmak yüksekmiş ama eşim şehir dışına gitti gitmediği günlerde kavga ettik ilişki olmadı yani bu ay 2 defa ilişki oldu oda yumurtlamaya denk gelmedi hep böyle oluyor ne zaman tamam desem kavga ediyoruz yaAy canım bende sana yazacaktım sen yazmıssın
Neden canım ya stres yapma kendineKalp kalbe karşıymış demek ben bu aydan pek umutlu değilim kimyasal üstene gebe kalmak yüksekmiş ama eşim şehir dışına gitti gitmediği günlerde kavga ettik ilişki olmadı yani bu ay 2 defa ilişki oldu oda yumurtlamaya denk gelmedi hep böyle oluyor ne zaman tamam desem kavga ediyoruz ya