• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

Benim normal adetim altı gün sürer gene öyle sürdü ama nedense afedersin idrar sonrası peçeteye sildiğim Zaman pembemsi lekegeliyor normalmidir
Benim bittikten sonra kahve akinti vardi en son siyah gelmisti doktor bakti ve bisey kalmamis kurtajlik bi durum yok dedi adet bitse bile bi kac gunde ancak temizleniyor degerin sifirlandiysa sorun yoktur yine devam ederse doktora gorun bence

kizlar bende kimyasal gebelik gecirdim ve ardindan hic adet gormeden hamile kaldim. düşügün ardindan hamile kalmak kolay oluyor derler bende oyleydi. ana size tavsiyem hergun iliski oldugunda sperm kalitesiz oluyor ve saglikli dollenme olmuyor ya ovu testiyle takip edin yada 3 gune bir yapin

Benim bittikten sonra kahve akinti vardi en son siyah gelmisti doktor bakti ve bisey kalmamis kurtajlik bi durum yok dedi adet bitse bile bi kac gunde ancak temizleniyor degerin sifirlandiysa sorun yoktur yine devam ederse doktora gorun bence
Sağlık ocağına gittim şimdi oradaki dr normal dedi bu şekilde lekelenme olur dedi kan vermene gerek yok değer düşmüştür dedi

Ay canım bende sana yazacaktım sen yazmıssın
Kalp kalbe karşıymış demek :KK200: ben bu aydan pek umutlu değilim kimyasal üstene gebe kalmak yüksekmiş ama eşim şehir dışına gitti gitmediği günlerde kavga ettik ilişki olmadı yani bu ay 2 defa ilişki oldu oda yumurtlamaya denk gelmedi hep böyle oluyor ne zaman tamam desem kavga ediyoruz ya

Kalp kalbe karşıymış demek :KK200: ben bu aydan pek umutlu değilim kimyasal üstene gebe kalmak yüksekmiş ama eşim şehir dışına gitti gitmediği günlerde kavga ettik ilişki olmadı yani bu ay 2 defa ilişki oldu oda yumurtlamaya denk gelmedi hep böyle oluyor ne zaman tamam desem kavga ediyoruz ya
Neden canım ya stres yapma kendine

Back