• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yasayanlarin tekrar gebelik zamanı?

Slnshn1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
12
8
1
34
Kimyasal gebelik yaşayan hanımlar sorum size,kimyasal sonrasında tkerar gebe kaldınız mi kalanlar bu gebeliği ne zamankaç gün sonrasında öğrendiniz acaba yardımcı olabilirmisiniz

Kimyasal gebelik yaşayan hanımlar sorum size,kimyasal sonrasında tkerar gebe kaldınız mi kalanlar bu gebeliği ne zamankaç gün sonrasında öğrendiniz acaba yardımcı olabilirmisiniz
Cevapları merakla bekliyorum bende yeni kimyasal gebelik gecirdim 3 gundur kanamam başladı inşallah saglikli hamilelikler yasariz

Ben hemen hamile kaldım inşallah sağlıkla devam eder , sizlere de inşallah en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip olur

Siz ne zaman yasadiniz acaba

Ben geçen ay yaşadım adetimden 2gun once silik çizgiyle kan verdim 49 çıktı,2 gün sonra yani normal adet günümde kan verdim 30a düşmüştü 2gun sonra da adet oldum zaten ama o günden beridir hala adet olmadım. Ozaman aceleci davrandım diye kendime söz vermiştim bidaha adetim 4 5 gün gecikmeden test yapmicam diye simdi icim ici mi yiyo😔

Ben hemen hamile kaldım inşallah sağlıkla devam eder , sizlere de inşallah en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip olur

Hayirli olsunnn😊 Sorunsuz sağlıklı bir gebelik süreciyle birlikte allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh😍
Bir şey sorsam,adet gününüzden kac gün sonra öğrendiniz gebeliginizi

Hayirli olsunnn😊 Sorunsuz sağlıklı bir gebelik süreciyle birlikte allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh😍
Bir şey sorsam,adet gününüzden kac gün sonra öğrendiniz gebeliginizi
Amin inşallah ben göğüs ağrısı ile şüphelendim adete iki gün kala normal test ile ogrendm bir gün geçince 450 falandı galiba bhcg bakttrmstm. Allah razı olsun hepimize inşallah. İnsan bir kere uzulunce korkuyor

7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Hiç korunmadık ama henüz yok. Ben de istiyorum ve bekliyorum bakalım inşallah

Amin inşallah ben göğüs ağrısı ile şüphelendim adete iki gün kala normal test ile ogrendm bir gün geçince 450 falandı galiba bhcg bakttrmstm. Allah razı olsun hepimize inşallah. İnsan bir kere uzulunce korkuyor
Evet bi de aceleci davranmasam bilmicektim bile hata edip aileme de hep söylemiştim o yüzden onlar adına da üzüldüm 😔 hakkımızda en hayırlısı Neyse o olsun inslalah tesekkur ederim cevabınız için tekrardan hayırlı olsun size sağlıkla gelsin minik❤

Evet bi de aceleci davranmasam bilmicektim bile hata edip aileme de hep söylemiştim o yüzden onlar adına da üzüldüm 😔 hakkımızda en hayırlısı Neyse o olsun inslalah tesekkur ederim cevabınız için tekrardan hayırlı olsun size sağlıkla gelsin minik❤
Benim 12 gün olmuştu gecikme leke geldiğinde ,erken olmamıştı 😐

Bol bol incir yiyin kuru incir ve ceviz kimyasaldan sonra ben öyle hamile kaldim ve demir degeriniz yuksek olsun cay kahve icmeyin

canim oncelikle gecmis olsun. Kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldim. Dusukten sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar rahim temizleniyormus

canim oncelikle gecmis olsun. Kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldim. Dusukten sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar rahim temizleniyormus
Teşekkürler canim insallah ben dr oylr duymustum.9 aydır deniyoruz olmuyordu tam oldu diye sevindim kimyasal oldu biraz umudumu kaybettim insallah olur😊 Sizin de hayırlı olsuunn inşallah sağlıkla gelsin 😍😍

Back