• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bitti yarın soğankürüne başlıyorum inşallah

Karnım ağrıyor
Sabahalrı midem bulanıyor yanıyor
Bilmiyorum niye böyleyim :KK43:
Allahalla niyekim acaba geçen ayın kalıntıları olabilirmi canm yada psikolojiktir canm ya bende bı garibim bu ay akintim erken başladı adetim erken bitti dur bakalım önümüzdeki ay nelere gebe güzel sürprizler yaşayacağız diye düşünelim bekleyelim :KK9::rolleyes:

Allahalla niyekim acaba geçen ayın kalıntıları olabilirmi canm yada psikolojiktir canm ya bende bı garibim bu ay akintim erken başladı adetim erken bitti dur bakalım önümüzdeki ay nelere gebe güzel sürprizler yaşayacağız diye düşünelim bekleyelim :KK9::rolleyes:

İnşallah canımm hayırlıysa Rabbim nasip etsin 😍😍
Son 2 ay zaten
Ocak ayında doktora gidicez

İki oğlum var benim Bende üçüncü için denemelere basladm olursa olur olmazsa da hiç biyere gitmeyi düşünmüyorum iki oğlum var yani bide kızım olsun çok isterim rabbim bana da bir kız evladı verir nasip olur inşaallah :KK36:

Canım bu avulasyn testleri çok iyi hergun aynı zmanda yaprsN gerçekten yüzde yüze yakın sonuç veriyor ve gebelik oluyor tutuyor inşallah gitmene gerek kalmadan hamile kalırsin yas kaç senin

Canım ben 4 5 ay önce denedim ovulasyon testlerini ama olmadı :(
Yaş 23 sen kaç yaşındasın

İki oğlum var benim Bende üçüncü için denemelere basladm olursa olur olmazsa da hiç biyere gitmeyi düşünmüyorum iki oğlum var yani bide kızım olsun çok isterim rabbim bana da bir kız evladı verir nasip olur inşaallah :KK36:

Ooo maşallah Allah bağışlasın
Ben daha 1.5 senelik evliyim :)

İnşallah Rabbim hayırlı bir kız evladı da nasip eder 🤗

Sana tavsiyem yumurta takibi yap doktor kontrolnde ben ikinciye öyle hamile kaldım ilk denemede o dönem bı arkadsmnd yaptı bende ondan öğrendim yumurta takibini ilk takipte tuttu şükür bunuda evde takip edin diyorm

Sana tavsiyem yumurta takibi yap doktor kontrolnde ben ikinciye öyle hamile kaldım ilk denemede o dönem bı arkadsmnd yaptı bende ondan öğrendim yumurta takibini ilk takipte tuttu şükür bunuda evde takip edin diyorm

İşte bakalım iki ay da olmazsa o zaman detsylı kontrole gidicem inşallah

Back