- 21 Kasım 2018
- 92
- 55
- 8
- 42
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bugünkü böyle çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç damla ilk dakklrda böyle değildi sonradan kurudukça çıktı canmAltta kine fazla mı damlattın canım
Ama koyulalma var gibi
Üç damla ilk dakklrda böyle değildi sonradan kurudukça çıktı canm
Sen ne durumdasın gonulmeyvesi
Allahalla niyekim acaba geçen ayın kalıntıları olabilirmi canm yada psikolojiktir canm ya bende bı garibim bu ay akintim erken başladı adetim erken bitti dur bakalım önümüzdeki ay nelere gebe güzel sürprizler yaşayacağız diye düşünelim bekleyelimBenimde bitti yarın soğankürüne başlıyorum inşallah
Karnım ağrıyor
Sabahalrı midem bulanıyor yanıyor
Bilmiyorum niye böyleyim![]()
Allahalla niyekim acaba geçen ayın kalıntıları olabilirmi canm yada psikolojiktir canm ya bende bı garibim bu ay akintim erken başladı adetim erken bitti dur bakalım önümüzdeki ay nelere gebe güzel sürprizler yaşayacağız diye düşünelim bekleyelim![]()
Canım bu avulasyn testleri çok iyi hergun aynı zmanda yaprsN gerçekten yüzde yüze yakın sonuç veriyor ve gebelik oluyor tutuyor inşallah gitmene gerek kalmadan hamile kalırsin yas kaç seninİnşallah canımm hayırlıysa Rabbim nasip etsin
Son 2 ay zaten
Ocak ayında doktora gidicez
Canım bu avulasyn testleri çok iyi hergun aynı zmanda yaprsN gerçekten yüzde yüze yakın sonuç veriyor ve gebelik oluyor tutuyor inşallah gitmene gerek kalmadan hamile kalırsin yas kaç senin
İki oğlum var benim Bende üçüncü için denemelere basladm olursa olur olmazsa da hiç biyere gitmeyi düşünmüyorum iki oğlum var yani bide kızım olsun çok isterim rabbim bana da bir kız evladı verir nasip olur inşaallah![]()
Ben 33 yaş iyice ilerlemeden bı tane daha olsun istiyrm belki kız olur![]()
Sana tavsiyem yumurta takibi yap doktor kontrolnde ben ikinciye öyle hamile kaldım ilk denemede o dönem bı arkadsmnd yaptı bende ondan öğrendim yumurta takibini ilk takipte tuttu şükür bunuda evde takip edin diyorm
Biri 8 küçükte dört yaşında
Daha küçüksün canm olur inşallah rabbim Sanada tez zamanda versin çok güzel bir Duygu annelikİşte bakalım iki ay da olmazsa o zaman detsylı kontrole gidicem inşallah