• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm yorumun için çok teşekkür ederimm
Bende öyle düşünüyorum çünkü belirtilerim çok fazlaydı
Testler de bat günüm dahil hep silik çizgi gördüm başka topikte ki bi arkadaş kan değeri çok yüksekken 4 saate sıfırlandığını söyledi çünkü adetin normale göre farklı geldi bu ay
Amin canım inşallah alırız inanıyırum yakın zamanda gekeceklerinee 😍😍😍

Kesinlikle o çift çizgiyi gmrdüğümde ki heyecanın tarifi yok ellerim titremişti içim dolup taşmıştı 😍😍
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hrpimize canımmm bu ayda inancım sonsuz
Rabbim HAYIRLI VE SAĞKIKLI evlatlar nasip etsin hepimize 💞💞💞
Amin canım benim ♥️

Canım çok sağol inşaallah bu ay birlikte alırız bebeklerimizin haberini.. 😍😍
%80 çok iyi bi oran yaa gerçekten umut verici 😍😍

Heh canım işte bende tam bunu öğrenmek istiyodum benim doktorum da zaten belki yerleşmedir diye tahlil istedi yoksa gittiğimde adet olmuştum
Ama adetin pıhtılı geldi bu ay farklıydı diğerlerine göre daha kıvamlıydı
Kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum testlerde ki çiziklerden dolayı çünkü 10 aydır asla çizgi görmedim hep gölgelikler gördüm :/

Canım benim ne kadar güze demişsin evet gönlüme tutundu
Rabbim nasip etsin hayırlı ve en yakın zamanda hepimize inşallah 😍😍

Aminn canımm evet zor ama sonunda kavuşmak varsa güzell inanıyorum ben Allahın izni ile 😍😍

Canım bence senin durumunda söz konusu ama diğeri de mümkün, iki durumda gözlemlenebilir bence bi arkadaşımızın 90 küsür olan hcg si 4 saatte sıfırlanmış
Belki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyordur 🙄

Aminn canımm allah razı olsun
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
Bilemiyorum canım.. bi doktora sormakta fayda var.
Umarım güzel haberi yakında alırsın

1572172256050469189092736439554.jpg

Ovu yaparsam atarım demiştim teste göre daha pik olmasına var bu ay adetim öne gelebilir çünku dört gün sürdü beşinci gün şeffaf uzuayan akıntı gelmeye başladı halada geliyor benim normalde adet bitiminden sonra bı kaç gün kuru geçer sonra başlar akintim ve artar bu ay kanamam kesildi hemen şeffaf akintim başladı elimdeki testlerle takip edicem bakalım senin durumun nasıl canım adetin bitti seninde dimi

Ben ne yasdim bilmiyorum acikcasi.
2 tane embriyo konuldu. Transfer gunumun 8.gunu idrarda pozitifi gordum.
Ve kahverengi akntim basladi. 9.gnu kanda 9 cikti.
4 gun akintidan sora kana dondü ama beta hcg artmaya devam etti.
Sora bi yariladi..
Kanamam adrt kanamasiydi 3 gun yogun. Azalmaya baslayinca 5nci gun deger 92 den 57 e dustu. 3 gun sora 116 cikti sora 141 sora 165.. ve gunlerdir kanamam oldu.halada devam ediyor. Benmkisi boyle hala beta 63 te.
Sifirlanmasini bekliyoruz.

Öyle mi? Yazdığınız beni çok şaşırttı, ben kanamayla düşer şeklinde değil, düştükten sonra kanama başlar şeklinde biliyordum. 2 kimyasal geçirdim 2'sinde de beta hcg değerimde düşüş gözlemleyince doktorum 5'in altına düştüğünde regliniz başlar demişti.

Merhabalar bende aynı durumu yaşadım gebeligimi degerim 11.22 iken öğrendim 8.95 e düştüğünde ise kanamam basladi inanın dr 'ların bi soyledigi otekini tutmuyor sanki her biri farklı eğitimden geçiyor anlayamıyorum.

Merhabalar bende aynı durumu yaşadım gebeligimi degerim 11.22 iken öğrendim 8.95 e düştüğünde ise kanamam basladi inanın dr 'ların bi soyledigi otekini tutmuyor sanki her biri farklı eğitimden geçiyor anlayamıyorum.

Tamamen size katılıyorum. Aynı zamanda Kimi doktor kimyasal gebeliği kalitesi bozuk embriyodan olabileceğini söylüyor, kimisi düşükten bile saymıyor, kimisi tekrarlayan kimyasal gebeliği kan pıhtılaşmasına bağlarken kimisi bağlamıyor. Ben iki tane kimyasal geçirdim, sonuncusunda. Beta hcg değerim düşmeye başladığında gün aşırı ölçümüm yapıldı. 17'e düşmüştü, daha ölçmemize gerek yok akşama sabaha 5'in altına düşer ve kanamanız başlar dendi. Nitekim ölçümümün akşamında kanamam başladı

Meraba gönül meyvesi nasılsın :KK3:

İyiyim canım ev işleri rutin sen nasılsın ?
Bugün başladım ovu testini yapmaya

Benim adetim öğlen bitti ama az önce yine akıntıyla karışık geldi 🙄 bugün 7.günüm bitti

Canım 2 3 güne pik olabilir takipte kal
Ovu yaparsam atarım demiştim teste göre daha pik olmasına var bu ay adetim öne gelebilir çünku dört gün sürdü beşinci gün şeffaf uzuayan akıntı gelmeye başladı halada geliyor benim normalde adet bitiminden sonra bı kaç gün kuru geçer sonra başlar akintim ve artar bu ay kanamam kesildi hemen şeffaf akintim başladı elimdeki testlerle takip edicem bakalım senin durumun nasıl canım adetin bitti seninde dimi
Benim hala bitmedi
Sabahları midem bulanıyor bugün bacaklarım da çok ağrıdı
Çok halsizim
Mide ağrım da var :(
Gönül meyvesi nerdesin :KK64: :işsiz:

Canım geldim etiket yaparsan bana bildirim gelir böyle anca girince görebiliyorım ama ismin başına @ koyarsan bana bildirim gelir ve yazdığını bilirim 😊

Ya bende iki gün yoğun pelteli oldum sonra kesildi toplamda dört gün oldum ilk test normalde adetimden sayarak 11 12 günlerde baslyrdm testleri yapmaya silik baslıyordu test çizgileri ama buvu testi sanki bı iki gün içinde catlcakmis gibi koyu çıktı

@ gönül meyvesi K.k üye olalı çok olmadı ondan pek anlmiyorm etiket falan 😀😅

Bende bilmiyordum başlarda canım bak bu şekilde yazaman lazım bitişik Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Mesela R Rabia38 sba gibi zaten ismi olduğu gibi yazınca çıkıyor

Ya bende iki gün yoğun pelteli oldum sonra kesildi toplamda dört gün oldum ilk test normalde adetimden sayarak 11 12 günlerde baslyrdm testleri yapmaya silik baslıyordu test çizgileri ama buvu testi sanki bı iki gün içinde catlcakmis gibi koyu çıktı

Sıvı alımına dikkat et canım ve her gün aynı saatte yapmaya özen göster inşallah hayırlısyla tutunur bu ay 😍😍

@Gönulmeyvesi Sanrm şimdi oldu dimi ya öğlen aynı saatlerde yapicam bakalım inşallah bu ay hamilelik isteyen herkes gibi bizde kavusuruz dilegimize elimizden geleni yapıp dua ve tevvekkule siginicaz Kasım'da hamile kalırsak tam yazjn ortasında dogurms olucaz 2020 temmuzda:KK73: inşaAllah Rabbim bu ay nasip eder:dua:

@Gönulmeyvesi Sanrm şimdi oldu dimi ya öğlen aynı saatlerde yapicam bakalım inşallah bu ay hamilelik isteyen herkes gibi bizde kavusuruz dilegimize elimizden geleni yapıp dua ve tevvekkule siginicaz Kasım'da hamile kalırsak tam yazjn ortasında dogurms olucaz 2020 temmuzda:KK73: inşaAllah Rabbim bu ay nasip eder:dua:

Amiinn inşallah canımmm Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin

Ama etiketi yine yapamadın bak ismim de ö harfi yok Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi olarak yazarsan bama direk bildirim gelicek haa bunu yapamazsan mesajımın altında cevapla yazıyor ya ona tıkla

Boşluk bırakıp mesajımın altına yazınca da direk bildirim gelir bana 😍😍

Amiinn inşallah canımmm Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin

Ama etiketi yine yapamadın bak ismim de ö harfi yok Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi olarak yazarsan bama direk bildirim gelicek haa bunu yapamazsan mesajımın altında cevapla yazıyor ya ona tıkla

Boşluk bırakıp mesajımın altına yazınca da direk bildirim gelir bana 😍😍
Tamam canım böle yaparım bende😅😉

Back