• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.198
50.382
598
Kızlar beni görenleriniz vardır
Adete 4 kala pozitife yakın bi sonuç gördüm idrar testinde
Sonra ki yaptıklarım da hep silik çizgiler vardı
Adet ağrım gelip geçiyordu
Şiddetlenmedi hiç
Adet günü de test yaptım yine silik pembe çizgi belirdi
Artık bazı şeyelr netleştmişti içimde dedim bu sefer oldu galiba
Ama bir gün gecikmeyle adet oldum
Diğer adetlerime göre çok şiddetli ağrım oldu.
Hatta eşim hastaneye götüreyim dedi
Yaklaşık 4 saat kıvrandım
Diğer aylara göre adetim de çok yoğun ve kıvamlıydı hatta pıhtılıydı
Adet olduğum gün kan verdim ama sonuç 0 çıktı
Doktor sonuç 0 çıkarsa kimyasal geçirmemişsindir dedi
Ama merak ediyorum yinede acaba kimyasal geçirmiş olabilir miyim
Yaşayanlar paylaşabilir mi

Öğrenmek istemememin sebebi kimysaldan sonra çabuk gebe kalınıyormuş öyleyse umudum katlanacak.

Şimdiden teşekkürler
Testlerimi de ekliyorum 🤗

Biri 4 kala
Diğeri bat günü

Eklentiler

• 20191023_143306.jpg
    20191023_143306.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 248
  • 20191020_141754.jpg
    20191020_141754.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 263
Canım kimyasal geçirmiş olabilirsin fakat öyle genellemelere çok aldırma ben de temmuzun basında kimyasal gebelik yaşadım o günden beri olmuyor sağlık problemim olmadığı halde. Rabbim doğru zamanda versin hepimize

Ben kimyasal geçirdim geçen Şubat ayında.
Erken test ile 3 gün önce çok net pozitifi gördüm canım ama günümde adet oldum.
32 idi beta değerim. 2 hafta beta hcg yi ölçtü doktorum 84’ü gördükten 1 hafta sonra 0 oldu.
Öyle adetle birlikte hemen 0 olmadı canım değerim. 3 ay ara verdik, hazirandan bu yana deniyoruz ama olmadı hala..

Ben kimyasal geçirdim geçen Şubat ayında.
Erken test ile 3 gün önce çok net pozitifi gördüm canım ama günümde adet oldum.
32 idi beta değerim. 2 hafta beta hcg yi ölçtü doktorum 84’ü gördükten 1 hafta sonra 0 oldu.
Öyle adetle birlikte hemen 0 olmadı canım değerim. 3 ay ara verdik, hazirandan bu yana deniyoruz ama olmadı hala..

Analdım canım demekki normal yoldan hamile kalabiliyorsun bunu gösteriyor kimyasal geçirmen, buda güzel bi sonuç elhamdülillah 💞

İnşallah ennn kısa sürede bebiş haberini alırızz

Doktoruna ve kanına tahlil sonuclarına güvenmeyip bizden aldıgın fikre mi güveneceksin gercekten ??
Kimyasalda bi gebelik türüdür ve kanda düşükte olsa deger cıkar gün gün düşmeye devam eder
0 cıktıysa tabiki kimyasal bile olsa gebelik yoktur

Doktoruna ve kanına tahlil sonuclarına güvenmeyip bizden aldıgın fikre mi güveneceksin gercekten ??
Kimyasalda bi gebelik türüdür ve kanda düşükte olsa deger cıkar gün gün düşmeye devam eder
0 cıktıysa tabiki kimyasal bile olsa gebelik yoktur

Burda tecrübeli insanlara danışmak istedim sadece
Siz annesiniz snırım Rabbim evlatlarınızı bağışlasın..

Evlat beklentisi içine giren ve bunun hayali ümidiyle yaşayanlar böyle basit şeylere takılabiliyor işte..

Sizin için gereksiz ve saçma olabilir ama benim için bi umut..

Hoşgörüyle ve sevgiyle kalın.. 💞

C
Şiddetlenmedi hiç

Öğrenmek istemememin sebebi kimysaldan sonra çabuk gebe kalınıyormuş öyleyse umudum katlanacak.

Şimdiden teşekkürler

Biri 4 kala
Diğeri bat günü
Canım bende geçen ay yaşadım kimyasal gebeligi sans eseri doktora gittim o an ögrendim 2 gün sonra adetim oldu ve değerim benimde sıfırlandı yani adet bitiminde tamamen 0lanmıştı. Belki senin gibi sonrasinda gitmiş olsam bende normal sekilde konusup cikacaktim. Hatta regl olurken test yaptım silik falan değil bariz belli cizgi çıktı. Yani demem o ki belki olmuş olabilirsin belki de doktorun dedigi gibi yaşamadin bile bilemeyiz onu ama ben kimyasal gecirdigini düsünüyorum kendimden yola cikarak. Umarım diledigimiz gibi bebişlerin haberini kesin olarak aliriz 😊

Şiddetlenmedi hiç

Şimdiden teşekkürler

Biri 4 kala
Diğeri bat günü
İkinci birde sana diyeceğim burda boş boğazlara gereksiz eleştirilere kulak asma. Kimyasal da olsa onun verdiği duygunun tarifi yok. Evet bende çok duydum kimyasaldan hemen sonra daha saglikli gebelikler yaşandıgı. Ama kimisinde de olmuyor hemen yani vucudunu dinleyerek yola cık nasipten öte yol yok dilerim bekledigimizi buluruz 😊🌸

Evlat beklentisi içine giren ve bunun hayali ümidiyle yaşayanlar böyle basit şeylere takılabiliyor işte..

elinizde kan tahliliniz var doktor yorumunuz var hiç biri olmasa sadece yaptıgınız idrar testiniz olsa sorun istediğinizi deneyimlilere cevaplayalım
Ben kimyasal gebelik gecirdim belki bildigim bişeydir diyerek geldim zaten konunuza ancak doktorunuz zaten bilgilendirmiş inanmıyorsanız kendisine ilk basta onu değiştirip farklı doktorla calısın
Amin Allah size de dogru zamanda saglıklı gebelik nasip etsin

C

Canım bende geçen ay yaşadım kimyasal gebeligi sans eseri doktora gittim o an ögrendim 2 gün sonra adetim oldu ve değerim benimde sıfırlandı yani adet bitiminde tamamen 0lanmıştı. Belki senin gibi sonrasinda gitmiş olsam bende normal sekilde konusup cikacaktim. Hatta regl olurken test yaptım silik falan değil bariz belli cizgi çıktı. Yani demem o ki belki olmuş olabilirsin belki de doktorun dedigi gibi yaşamadin bile bilemeyiz onu ama ben kimyasal gecirdigini düsünüyorum kendimden yola cikarak. Umarım diledigimiz gibi bebişlerin haberini kesin olarak aliriz 😊

İnşallah canımm yorumun için çok teşekkür ederimm
Bende öyle düşünüyorum çünkü belirtilerim çok fazlaydı
Testler de bat günüm dahil hep silik çizgi gördüm başka topikte ki bi arkadaş kan değeri çok yüksekken 4 saate sıfırlandığını söyledi çünkü adetin normale göre farklı geldi bu ay
Amin canım inşallah alırız inanıyırum yakın zamanda gekeceklerinee 😍😍😍

İkinci birde sana diyeceğim burda boş boğazlara gereksiz eleştirilere kulak asma. Kimyasal da olsa onun verdiği duygunun tarifi yok. Evet bende çok duydum kimyasaldan hemen sonra daha saglikli gebelikler yaşandıgı. Ama kimisinde de olmuyor hemen yani vucudunu dinleyerek yola cık nasipten öte yol yok dilerim bekledigimizi buluruz 😊🌸

Kesinlikle o çift çizgiyi gmrdüğümde ki heyecanın tarifi yok ellerim titremişti içim dolup taşmıştı 😍😍
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hrpimize canımmm bu ayda inancım sonsuz
Rabbim HAYIRLI VE SAĞKIKLI evlatlar nasip etsin hepimize 💞💞💞

elinizde kan tahliliniz var doktor yorumunuz var hiç biri olmasa sadece yaptıgınız idrar testiniz olsa sorun istediğinizi deneyimlilere cevaplayalım
Ben kimyasal gebelik gecirdim belki bildigim bişeydir diyerek geldim zaten konunuza ancak doktorunuz zaten bilgilendirmiş inanmıyorsanız kendisine ilk basta onu değiştirip farklı doktorla calısın
Amin Allah size de dogru zamanda saglıklı gebelik nasip etsin

Doğru söylüyorsunuz
Bu bebek beklentisi biraz takıntılı hale getirdi beni yoksa çok üstünde durmam
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin 💞

Şiddetlenmedi hiç

Şimdiden teşekkürler

Biri 4 kala
Diğeri bat günü
Eylul ayında adetten 2gun once cok sılık cıktı gorunmucek gıbı ama erken trst aldım emın olmak ıcın orada barız bellıydı sana gonderıcem sımdı testlerımı..sonra doktora gıttım beta 20cıktı 4gun sonra 65oldu (80beklıyordum)sonra bıkac gun sonrs kahve lekem geldı test yaptım asırı sılıklesmıstı doktora gıttım deger 18e dusmus dıger gunde ader oldum doktor ılk gebelıklerde olan bır durum onumuzdekı 3ay ıcınde hamıle kalma sansı yuzde 80artıyor kımyasallarda dedı..bu arada beta yapıldıgında progesteranımada baktı o degerımde 7 veya 8lerde cıkmıstı ılac ıctım hamıleyken ama yınede tutunamadı..eylulde korundum bu ay yıne baslıyorum calısmalara umıdını kaybetme canım

Eklentiler

• 18A4B656-A40C-40C7-85FA-09F996F31594.jpeg
    18A4B656-A40C-40C7-85FA-09F996F31594.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 204

Hanfendıye guzel bır cevap vermıssınız tavrı cok cırkın geldı banada

Doktor sonuç 0 çıkarsa kimyasal geçirmemişsindir dedi.

Canım zaten beta hcg değerin sıfırlanmadan kanaman başlamaz. Kimyasal gebelik geçirenlerde değer katlanarak artmaz, sonra düşmeye başlar. Değer sıfıra ulaştığında da regli başlar bu bazen 1-2 gün bazen 10 gün sürer. Yani sen regli olduğuna göre zaten değerin sıfırlanmış. Eğer doktora kanamam var dediysen , belki yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştür ve bu yüzden kan testi istemiştir. Keşke silik çizgi çıktığı gün kan verseydin, o zaman kimyasal mı değil mi daha net yorum yapabilirdik. Kimyasal olsada olmasada sen kendini üzme, bebiş senin gönlüne tutunmuş, Allah'ın izniyle rahmine de tutunur

Analdım canım demekki normal yoldan hamile kalabiliyorsun bunu gösteriyor kimyasal geçirmen, buda güzel bi sonuç elhamdülillah 💞

İnşallah ennn kısa sürede bebiş haberini alırızz

Elhamdülillah canım.
Amiinn, rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Beklemek zor, bilirim.. :)

Canım zaten beta hcg değerin sıfırlanmadan kanaman başlamaz. Kimyasal gebelik geçirenlerde değer katlanarak artmaz, sonra düşmeye başlar. Değer sıfıra ulaştığında da regli başlar bu bazen 1-2 gün bazen 10 gün sürer. Yani sen regli olduğuna göre zaten değerin sıfırlanmış. Eğer doktora kanamam var dediysen , belki yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştür ve bu yüzden kan testi istemiştir. Keşke silik çizgi çıktığı gün kan verseydin, o zaman kimyasal mı değil mi daha net yorum yapabilirdik. Kimyasal olsada olmasada sen kendini üzme, bebiş senin gönlüne tutunmuş, Allah'ın izniyle rahmine de tutunur
Hayır ben beta hcg min 32 olduğunu öğrendiğim an adet oldum. Değerim de sıfırlanmadı hemen aksine katlanmasada biraz yükseldi kanamaya rağmen. Kimyasalda kanamadan sonra değer yavaş yavaş düşer, yanlış anımsıyorsunuz..

Hayır ben beta hcg min 32 olduğunu öğrendiğim an adet oldum. Değerim de sıfırlanmadı hemen aksine katlanmasada biraz yükseldi kanamaya rağmen. Kimyasalda kanamadan sonra değer yavaş yavaş düşer, yanlış anımsıyorsunuz..

Öyle mi? Yazdığınız beni çok şaşırttı, ben kanamayla düşer şeklinde değil, düştükten sonra kanama başlar şeklinde biliyordum. 2 kimyasal geçirdim 2'sinde de beta hcg değerimde düşüş gözlemleyince doktorum 5'in altına düştüğünde regliniz başlar demişti.

Öyle mi? Yazdığınız beni çok şaşırttı, ben kanamayla düşer şeklinde değil, düştükten sonra kanama başlar şeklinde biliyordum. 2 kimyasal geçirdim 2'sinde de beta hcg değerimde düşüş gözlemleyince doktorum 5'in altına düştüğünde regliniz başlar demişti.

yok hayır ben Bata 3 gün kala testte pozitifi görmüştüm. Bat günü sağlık ocağına kan verdim 32 çıktı aynı anda kanamam başladı. Sonraki hafta günaşırı değerlerime baktı doktorum, en son 84 oldu hatta. Bu arada normal regl oldum,bitti. 1 hafta sonra doktor baktığında değerin sıfırlanmış dedi. Bu yaşadığım neydi peki diye sorduğumda kimyasal gebelik demişti. Bir sonraki adetim değer 0 olduktan 10 gün sonra falan geldi

Ben de gebe kalmadan önceki ay ilk denememizde kimyasal gebelik yaşadım, öğrendiğim değerim 9'du, 2 gün sonra 20 çıktı ve sonrasında sırayla 22 ve 12 oldu bat'tan 2 gün sonra da adet gördüm. Sonraki ay gebe kaldım, Allah önce size sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :KK200:

Eylul ayında adetten 2gun once cok sılık cıktı gorunmucek gıbı ama erken trst aldım emın olmak ıcın orada barız bellıydı sana gonderıcem sımdı testlerımı..sonra doktora gıttım beta 20cıktı 4gun sonra 65oldu (80beklıyordum)sonra bıkac gun sonrs kahve lekem geldı test yaptım asırı sılıklesmıstı doktora gıttım deger 18e dusmus dıger gunde ader oldum doktor ılk gebelıklerde olan bır durum onumuzdekı 3ay ıcınde hamıle kalma sansı yuzde 80artıyor kımyasallarda dedı..bu arada beta yapıldıgında progesteranımada baktı o degerımde 7 veya 8lerde cıkmıstı ılac ıctım hamıleyken ama yınede tutunamadı..eylulde korundum bu ay yıne baslıyorum calısmalara umıdını kaybetme canım

Canım çok sağol inşaallah bu ay birlikte alırız bebeklerimizin haberini.. 😍😍
%80 çok iyi bi oran yaa gerçekten umut verici 😍😍

Heh canım işte bende tam bunu öğrenmek istiyodum benim doktorum da zaten belki yerleşmedir diye tahlil istedi yoksa gittiğimde adet olmuştum
Ama adetin pıhtılı geldi bu ay farklıydı diğerlerine göre daha kıvamlıydı
Kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum testlerde ki çiziklerden dolayı çünkü 10 aydır asla çizgi görmedim hep gölgelikler gördüm :/

Canım benim ne kadar güze demişsin evet gönlüme tutundu
Rabbim nasip etsin hayırlı ve en yakın zamanda hepimize inşallah 😍😍
Elhamdülillah canım.
Amiinn, rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Beklemek zor, bilirim.. :)
Aminn canımm evet zor ama sonunda kavuşmak varsa güzell inanıyorum ben Allahın izni ile 😍😍

Canım bence senin durumunda söz konusu ama diğeri de mümkün, iki durumda gözlemlenebilir bence bi arkadaşımızın 90 küsür olan hcg si 4 saatte sıfırlanmış
Belki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyordur 🙄
Ben de gebe kalmadan önceki ay ilk denememizde kimyasal gebelik yaşadım, öğrendiğim değerim 9'du, 2 gün sonra 20 çıktı ve sonrasında sırayla 22 ve 12 oldu bat'tan 2 gün sonra da adet gördüm. Sonraki ay gebe kaldım, Allah önce size sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :KK200:

Aminn canımm allah razı olsun
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

Back