bende bundan 3 ay önce yaşadım. her ay gebelik testi yapıyordum hep negatif. ama o ay yaptığımda çift çizgiyi gördükten sonra o kadar mutlu olmuştum kş eşimle teste bakıp ağladık. hatta o testi saklayacaktık ama taki o kırmızıları görene kadar sürdü bu mutluluk
şimdi kızlar doktorum bana rahim filmi çektirelim dedi çünkü diğer testlerde sorun görmedi. ee ben bu kimyasak gebeliği yaşadıysam sizce tüpler tıkalı olabilir mi ...
a-zade arkadaşım aynen ben de öyle oldum geçen ay kimyasal oldu bu ayda kaçırdık , ama 2. gün bugün hala olmadım test yapmaya korkuyorum üzülmekten korkuyorum açıkçası,
BİRDE MERAK ETTİĞİM ÖNCEDEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRENLER HANGİ TARİHTE ADET OLUYORLAR YANİ ASIL ADET GÜNLERİNDE Mİ YOKSA GECİKMELİ BAŞLAYAN KANAMA GÜNLERİNİ Mİ BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORLAR ACABA ????
BEN GEÇEN AY 26 ŞUBAT ADET GÜNÜMDÜ OLMADI 1 MARTTA KANAMAM BAŞLADI , BU AYDA HENÜZ OLMADIM AMA HANGİSİNİ İLK SAT GİBİ KABUL ETMELİYİM ACABA ? NORMALDE 26 GÜNDE BİR OLUYORUM,
NORMAL ADETİME GÖRE HESAPLICAKSAM 4 GÜN GEÇMİŞ BU AY HALA OLMADIM, KANAMAYA GÖRE HASEPLAMAM GEREKİYORSA 1 GÜN GEÇMİŞ
AKLIMA HAMİLEMİYİM İHTİMALİNİ GETİREMİYORUM BİLE , HER AY BÖYLE OLCAK ZANNEDİYORUM KORKUYORUM GEÇEN AY HER DK TEST YAPIYORDUM BU AY HİÇÇÇ(((
UMUDUM KAYBOLDU SANKİ
kimyasal gbelıkte 5 gün gecikti benım adetım ılk kanaman adetın 1. gunu oluyor cnm yanı şuan senın 1 gun geçmiş,
normal gebelık testlerınde sılıkte olsa cıkar varsa cnm yapabılırsın,
o kadar dua edıyoorum kı inşallah bızım de yuzumuz guler artık,
kimyasal gebelık yaşamak bı yandan çok üzücü bı taraftan da olabılceğını goruyorsun umutlanıyorsun. ben çok hassas oldum bu aralar bu bebek konusu yordu benıher ay yumurta takıbı yaptırıyorum hayırlısı artık,
inş sende bebiş vardır cnm,
kaçıncı denemenız kaç yaşındasın?
benım 7. deneme bu ay 27 yaşımdayım
bizim ilk denememiz daha , geçen ay denedik öyle oldu bu 2. ay, yeni 26 ya girdim 24 te evlendim ama bende hemen olcak sanıp yapmadım arkadaşım dediki o 30larda evlenmişti çocuk yap dediğinde amaaann 1 -2 yıl geçsin bakalım felan dedim ama dedi hemen olcak diye bir şey yok öyle geçecek sürecide düşünürsen o 1-2 yıl daha da uzayacak bunuda unutma dedi ama ben bu kadar karışık konular olduğunu bilmiyordum :) pıt diye çocuk oluyor sanıyordum öyle değilmiş :)))
şimdide hiç umudum yok hemen yıgılıverdim psikolojik olarak çöktüm diyebilirim , bir de aileler sürekli soruyor kime neyse daha da sinirleniyorum konuşcak laf yok gibi kv her telde o muhabetti yapıyorçevirip çevirip soruyor gıcık sevimsiz şey diorm sanane :)) tabi ki içimden
amiinn, inş herşey gönlümüzce olur, kayınvalidenin sormamasının nedeni de oğlumda bişy varsa açığa çıkmasın die dir belki :) yada oğlumun morali bozulmasın ondansa diedir :)))
valla ben hiç söylemedim bile desek onu kata kata götürürler adım kısıra bile çıkar yani o zihniyette insanlar :))
o yüzden kimyasaldan felan da anlamazlar demedik bile bakalım kısmet diyip geçiştiriorz,
ilk evlendiğim zaman sistit olmuştm hala en ufak üşütmede tekrarlıyor acaba ondanmı diye de aklıma gelmiyor değil.kuzeniminde olmuyordu onun yaşı büyük 30 küsür soğan kürü yapmş ikiz hamileymiş şimdi arkadaşımda öyle oldu, acaba içsemmi diorm iltihap varsada yoksada zararı olmazsa düşünüyorum eger bu ay da yoksa bişy yapcam artık.
Ben 238 e düştükten 2 gün sonra yani bugün kanamayalım yüzleştim Dr a gittim ama korkulacak bir durum yok adet kanaması gibi atacaksın dediler cuma tekrar hcg bakılacak sıfırlanacakmış inşallah bende çok heveslenmiştim ama korunmama gerek olmayacak sanırım kendimi hazır hissetmem önemli çünkü yıprattı bu süreç eskiler bu durum için yerini hazırlıyor derlermiş yani gelecek bebek:) hele şu kanamam bi bitsin burdan müjdelerim inşallah[
Canım bende senin gibi bu süreçte çok yıprandım herşey 9 gün içinde oldu bitti hamile olduğuma sevinemeden kaybettim kısmet artık..
ama kanamam bugün bitti yarında doktora gidip hem ultrasona hemde Bhcg sıfırlanmışmı ona baktırcam bide tekrar hamile kalmak için beklememe gerek varmı onu öğreneceğimRabbim yardımcımız olsun
a-zade arkadaşım aynen ben de öyle oldum geçen ay kimyasal oldu bu ayda kaçırdık , ama 2. gün bugün hala olmadım test yapmaya korkuyorum üzülmekten korkuyorum açıkçası,
BİRDE MERAK ETTİĞİM ÖNCEDEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRENLER HANGİ TARİHTE ADET OLUYORLAR YANİ ASIL ADET GÜNLERİNDE Mİ YOKSA GECİKMELİ BAŞLAYAN KANAMA GÜNLERİNİ Mİ BAŞLANGIÇ OLARAK KABUL EDİYORLAR ACABA ????
BEN GEÇEN AY 26 ŞUBAT ADET GÜNÜMDÜ OLMADI 1 MARTTA KANAMAM BAŞLADI , BU AYDA HENÜZ OLMADIM AMA HANGİSİNİ İLK SAT GİBİ KABUL ETMELİYİM ACABA ? NORMALDE 26 GÜNDE BİR OLUYORUM,
NORMAL ADETİME GÖRE HESAPLICAKSAM 4 GÜN GEÇMİŞ BU AY HALA OLMADIM, KANAMAYA GÖRE HASEPLAMAM GEREKİYORSA 1 GÜN GEÇMİŞ
AKLIMA HAMİLEMİYİM İHTİMALİNİ GETİREMİYORUM BİLE , HER AY BÖYLE OLCAK ZANNEDİYORUM KORKUYORUM GEÇEN AY HER DK TEST YAPIYORDUM BU AY HİÇÇÇ(((
UMUDUM KAYBOLDU SANKİ
insan üzülüyor ya hamile olduğunu öğreniyorsun sonra birden bitiyor ama takılıp kalmayın rabbim nasip etmemiş demek ki çok kafaya takarsanız hormonlar etkileniyor.çok şükür benim bir evladım var rabbim ona sağlık versin ikinicde rabbim nasip ederse muhakak olacak bende sizler gibi ilk zamanlar hep takardım çok şükür şimdi önüme bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?