Kimyasal gebelik yaşayanlar bakabilir mi?

maygirl__

uyudum da büyüdüm...
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.775
2.304
Hanımlar adet olma tarihimde 2gun ard arda test yapmıştım 2side aynı derecede silik çıkmıştı hiç koyulaşma olmadı.suphelenmistim zaten . bugün(bat'tan 5gun sonra) adet ağrısı ile uyandım ardından kanamam başladı.ayni diğer adetlerim gibiydi ama 3 kat daha fazla bı kanamam oldu bugün.hiç batma hissim falan yok bı sikayetim yok sadece normal adet ağrım gibi sabahtan beri ağrım devam ediyo çok şiddetli değil.dış gebelikte adet kanaması görünmez falan yazıyor.kimyasal ihtimali bana daha yüksek geliyor.sizlerin kanaması böylemiydi kaç gün sürdü?cumartesi tekrar test yapıp tamamen test silinmiş mi diye bakmayı düşünüyorum.(beta HCG takibi sağlık ocağı açık olsaydı yapmak isterdim ama hastaneye gitmem şuan çok zor.)

Kimyasal geçirdim bende. 17 temmuz da kanamam bir başladı anlatamam. 22sine kadar çok yoğun sürdü. O an parça parça düştü zaten bebek. Sonrasında ise ilk reglimi eylül 4te oldum. Ve inanılmaz ağrılı pıhtılıydı canım. Normal yani.

Ekim ayında geçirdim bende. 15 ekimde kanamam başladı 24 ekime kadar. Başlarda leke geldi 5gün sonra normal regl kanamasına döndü parçalı şekilde. Son 5 günde yine leke şeklinde devam etti. Ondan sonra Kasımın 17sinde oldum normal regl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…