Kimyasal gebelik yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Seten2611

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
968
307
34
Merhaba ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat ilk değerim38.5 doktor bekleyelim deri 2 gün sonra 49.5 çıktı 4 gün sonra 42 çıktı lekelenme başlamıştı fakat benim lekelenmezse kanamamda çok az dün akşamdan beri affedersiniz ama sadece peçeteye açık renkte kan geliyor ama regl gibi değil anlamadım pazartesi günü doktora gidicem ama kanama normalmi bilemedim ilk gebeliğimdede düşük olmuştu ama ozaman bebek tutunmuştu baya bir kanama olmuştu

Sen en iyisi herseye hazirlikli ol canim.. her 2 günde bi ikiye katlamasi gerek deger kendini.. yani bugün 49.5 ciktiysa 2 gün sonra 99 cikmasi gerekir.. senin ise hem degerin düsmüs hemde lekelenme olmus.. üzgünüm ama birseyler yolunda gitmiyor gibi.. yinede Allahtan ümidini kesme, hayirlisini dilemeye devam et. Dualarim seninle :KK200:

Sen en iyisi herseye hazirlikli ol canim.. her 2 günde bi ikiye katlamasi gerek deger kendini.. yani bugün 49.5 ciktiysa 2 gün sonra 99 cikmasi gerekir.. senin ise hem degerin düsmüs hemde lekelenme olmus.. üzgünüm ama birseyler yolunda gitmiyor gibi.. yinede Allahtan ümidini kesme, hayirlisini dilemeye devam et. Dualarim seninle :KK200:
Allah razı olsun :KK200:sanırım artık düşüyor zatende bu kadar gelmesi normalmi onu bilemedim Rabbim hayırlısıyla biranönce hayırlı evlat nasip etsin inşalajbm

X