- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Geçen ocak ayın 18nde kanamamla hastaneye gittim hamile olduğumu biliyordum zaten ve kimyasal gebelikti doktor adete girdiğimi söyledi zaten adetimde 1 hafta geçmişti sonra zaten normal adet gibi 5 gün sürdü kanamam 3 günde leke devam etti ve bu ay bugün olmam lazımdı 29 30 gün de bir oluyorum birde canımDen nezman yasadın cnm kımyasal gebelik ?
Bir de test aldım acaba sabah mı yapsam şimdi mi? CanımDen nezman yasadın cnm kımyasal gebelik ?
Anladım cnm bende bu ay oldu ayın 7 olmadım test pozitifdi degerm dusuk dedi dokdor bekle dedi bes gün gecti sonra hasta oldum kımyasal gebelik dedi doktor bakalım bu ay nasıl olcakGeçen ocak ayın 18nde kanamamla hastaneye gittim hamile olduğumu biliyordum zaten ve kimyasal gebelikti doktor adete girdiğimi söyledi zaten adetimde 1 hafta geçmişti sonra zaten normal adet gibi 5 gün sürdü kanamam 3 günde leke devam etti ve bu ay bugün olmam lazımdı 29 30 gün de bir oluyorum birde canım
Ben valla akşam işden çıkınca yapmiştim pozitif işde çıkmıştı snra kan testi yapınca değerim dusuktu tabi bence yap varsa çıkıyor zatenBir de test aldım acaba sabah mı yapsam şimdi mi? Canım
Bu ayın 7snde mi kimyasal gebelik geçirdin canımAnladım cnm bende bu ay oldu ayın 7 olmadım test pozitifdi degerm dusuk dedi dokdor bekle dedi bes gün gecti sonra hasta oldum kımyasal gebelik dedi doktor bakalım bu ay nasıl olcak
Ben valla akşam işden çıkınca yapmiştim pozitif işde çıkmıştı snra kan testi yapınca değerim dusuktu tabi bence yap varsa çıkıyor zaten
Evet cnm 12 de hasta oldum 2 gün veya dört gun geçmişti :)Bu ayın 7snde mi kimyasal gebelik geçirdin canım
Hadi inşallah bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür :)Evet cnm 12 de hasta oldum 2 gün veya dört gun geçmişti :)
Aynen benimde 589lardaydı 2 gün sonra 287 düştü :/Cuma günü de kan testı verdım akşam doktor değerine bak dedi düştü mü die düşmüş 5.96 değerim
İnş Mart’ta kalırız hamile :) şimdi yaptın mı sen testAynen benimde 589lardaydı 2 gün sonra 287 düştü :/
Bir de canım adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti umut yok pek ama bakalım
Inşallah inşallah:))İnş Mart’ta kalırız hamile :) şimdi yaptın mı sen test
İnş Mart’ta kalırız hamile :) şimdi yaptın mı sen test
Adettin gecdımı senn cnm oyle yaptın geçmeden yaptıysan bekle gecınce tekrar yaparsın üzülme daha çık günler var hayırlısı Allah’danSonuç negatif canım
Bugün adet olmam lazımdı olmadım keşke yarın yapsaydım 1 gün geçmiş olur en azındanAdettin gecdımı senn cnm oyle yaptın geçmeden yaptıysan bekle gecınce tekrar yaparsın üzülme daha çık günler var hayırlısı Allah’dan
Oldun cnm varsa zaten cıkıcak üzülme:) şakın inş iyi sonuçlar alırsın ...Y
Bugün adet olmam lazımdı olmadım keşke yarın yapsaydım 1 gün geçmiş olur en azından
Neyse hayırlısı canım
Çok sağol canım yaOldun cnm varsa zaten cıkıcak üzülme:) şakın inş iyi sonuçlar alırsın ...
Genelde 10 15 dk sonra gecersız yazıyo testlerın uzerınde canım ama ben ıkı ay once kımyasl gebelık yasadıgımda testı yaptım negatıftı tek cızgı ıdı sonra onemsemedım mutfaga gıttım kahvaltı yaptım sorna geldım bı baktım ıkıncı cızgı cıkmıs sonra hastaneye gıdıp kan da baktırdım pozıtıftıan_ge_le canım bilgin var mı acaba testler ne kadar süre sonra geçersiz
Canım benim de bugün adet günümdü olmadım ve test yaptım negatifti ve 1 saatten fazla oldu bakim dedim ikinci çizgi görünüyor off bilemedim önemsiyim mi yoksa geçersiz mi acabaGenelde 10 15 dk sonra gecersız yazıyo testlerın uzerınde canım ama ben ıkı ay once kımyasl gebelık yasadıgımda testı yaptım negatıftı tek cızgı ıdı sonra onemsemedım mutfaga gıttım kahvaltı yaptım sorna geldım bı baktım ıkıncı cızgı cıkmıs sonra hastaneye gıdıp kan da baktırdım pozıtıftı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?