Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Den nezman yasadın cnm kımyasal gebelik ?
Geçen ocak ayın 18nde kanamamla hastaneye gittim hamile olduğumu biliyordum zaten ve kimyasal gebelikti doktor adete girdiğimi söyledi zaten adetimde 1 hafta geçmişti sonra zaten normal adet gibi 5 gün sürdü kanamam 3 günde leke devam etti ve bu ay bugün olmam lazımdı 29 30 gün de bir oluyorum birde canım

Anladım cnm bende bu ay oldu ayın 7 olmadım test pozitifdi degerm dusuk dedi dokdor bekle dedi bes gün gecti sonra hasta oldum kımyasal gebelik dedi doktor bakalım bu ay nasıl olcak

Anladım cnm bende bu ay oldu ayın 7 olmadım test pozitifdi degerm dusuk dedi dokdor bekle dedi bes gün gecti sonra hasta oldum kımyasal gebelik dedi doktor bakalım bu ay nasıl olcak
Bu ayın 7snde mi kimyasal gebelik geçirdin canım

Aynen bende kimyasal gebeliğim de akşam yaptım ve hemen çift çizgi gördüm ama o zaman 4 gün adetim geçmişti.
1 2 saatte yapıcam valla
Ben valla akşam işden çıkınca yapmiştim pozitif işde çıkmıştı snra kan testi yapınca değerim dusuktu tabi bence yap varsa çıkıyor zaten

Cuma günü de kan testı verdım akşam doktor değerine bak dedi düştü mü die düşmüş 5.96 değerim

Cuma günü de kan testı verdım akşam doktor değerine bak dedi düştü mü die düşmüş 5.96 değerim
Aynen benimde 589lardaydı 2 gün sonra 287 düştü :/
Bir de canım adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti umut yok pek ama bakalım

Y
Adettin gecdımı senn cnm oyle yaptın geçmeden yaptıysan bekle gecınce tekrar yaparsın üzülme daha çık günler var hayırlısı Allah’dan
Bugün adet olmam lazımdı olmadım keşke yarın yapsaydım 1 gün geçmiş olur en azından
Neyse hayırlısı canım

an_ge_le canım bilgin var mı acaba testler ne kadar süre sonra geçersiz

an_ge_le canım bilgin var mı acaba testler ne kadar süre sonra geçersiz
Genelde 10 15 dk sonra gecersız yazıyo testlerın uzerınde canım ama ben ıkı ay once kımyasl gebelık yasadıgımda testı yaptım negatıftı tek cızgı ıdı sonra onemsemedım mutfaga gıttım kahvaltı yaptım sorna geldım bı baktım ıkıncı cızgı cıkmıs sonra hastaneye gıdıp kan da baktırdım pozıtıftı

Canım benim de bugün adet günümdü olmadım ve test yaptım negatifti ve 1 saatten fazla oldu bakim dedim ikinci çizgi görünüyor off bilemedim önemsiyim mi yoksa geçersiz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…