Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Merhaba canım bende 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ilk ay bende regl oldum sonraki ay hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim mercimegin kalp atışlarınıda duyduk üzülme inşallah olur tekrar

Merhaba canım bende 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ilk ay bende regl oldum sonraki ay hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim mercimegin kalp atışlarınıda duyduk üzülme inşallah olur tekrar
bende yaklaşık 4 ay önce geçirdim ama hamile kalamadım bi süre oluruna bırakmaya karar verdim.
mayıs ta evliliğimin 1. yılını doldurucma o zmna kadar pek bi şey denemek istemiyorum
yoruluyo insan

bende yaklaşık 4 ay önce geçirdim ama hamile kalamadım bi süre oluruna bırakmaya karar verdim.
mayıs ta evliliğimin 1. yılını doldurucma o zmna kadar pek bi şey denemek istemiyorum
yoruluyo insan
Aynen canım bende hiç beklemedigim bi zaman da tam boşlamışken oldu stres gerçekten etkiliyo

Aynen canım bende hiç beklemedigim bi zaman da tam boşlamışken oldu stres gerçekten etkiliyo
Bazen çok ilgilenip üstüne düşmek gerekiyo diyorum ama yapamıyorum çabuk pes ediyorum 10 gün kafayı takıyosam 20 gün amannnn diyorumm.
Garip bi his yani bazen bidaha sanki olmazmış gibi geliyo
Bilmediğimiz şeyler garip şeyler
Allahh yardımcımız olsun

Bazen çok ilgilenip üstüne düşmek gerekiyo diyorum ama yapamıyorum çabuk pes ediyorum 10 gün kafayı takıyosam 20 gün amannnn diyorumm.
Garip bi his yani bazen bidaha sanki olmazmış gibi geliyo
Bilmediğimiz şeyler garip şeyler
Allahh yardımcımız olsun
Amin

Merak ediyorum eskiden insanlar ayakları yukarımı kaldırıp hamile kalıyolardı
HErkes bişeyler diyo şunu ye bunu ye millet neler yaparken hamile kalıyo
Oluruna bıraktımm
Sizde özel bişey yaptınız mı ? VeNi VeNi

Merak ediyorum eskiden insanlar ayakları yukarımı kaldırıp hamile kalıyolardı
HErkes bişeyler diyo şunu ye bunu ye millet neler yaparken hamile kalıyo
Oluruna bıraktımm
Sizde özel bişey yaptınız mı ? VeNi VeNi
Ben özel birşey yapmadım hatta ovülasyon testi bille kullanmadım bu sefer hiç takmıyordum zaten olmaz diyordum tabi 8 gün gecikince bende bu işte birşey var deyip yaptım direk pozitif

Merhaba bayanlar bende aralık ayında kimyasal düşük yaşadım.bilmeyen cahil insanlar için aman boşver olur gene hem zaten oluşmamıştır bile küçüktür diyip dalga geçer gibi söylemler insanı daha cok yıpratıyor herkesin acısı kendine göredir başkasına basit gelen bize ağır gelebilir kimseye derdinizi acınızı anlatamazsınız..
Benimde sanki artık hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor ve boyle disundukce daha çok karamsarlığa kapılıyor insan..kimyasaldan sonra hamile kalanları duyunca moral buluyorsun ama herkesin bünyesi bir değil ki ona bakarsan hiçbirşey yapmadan hamile kalanlar var bir gecede..ne bileyim umutsuz bekleyiş bendede devam ediyor tek temennim tekrar kimsayal gebeliği yaşamamak..allah hepimize nasip etsin insallah

Merhaba bayanlar bende aralık ayında kimyasal düşük yaşadım.bilmeyen cahil insanlar için aman boşver olur gene hem zaten oluşmamıştır bile küçüktür diyip dalga geçer gibi söylemler insanı daha cok yıpratıyor herkesin acısı kendine göredir başkasına basit gelen bize ağır gelebilir kimseye derdinizi acınızı anlatamazsınız..
Benimde sanki artık hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor ve boyle disundukce daha çok karamsarlığa kapılıyor insan..kimyasaldan sonra hamile kalanları duyunca moral buluyorsun ama herkesin bünyesi bir değil ki ona bakarsan hiçbirşey yapmadan hamile kalanlar var bir gecede..ne bileyim umutsuz bekleyiş bendede devam ediyor tek temennim tekrar kimsayal gebeliği yaşamamak..allah hepimize nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canım yaşamayan anlamıyor ne yazıkki bi de üstüne sinirlerimizi bozuyorlar. Ben başlarda çok umutluydum hemen ertesi ay tekrar hamile kalacağıma. Ama olmadı şuan 2.aydayım ve aynen senin hissettiklerini hissediyorum. Sıkıldım bunaldım. Birdaha hiç hamile olmayacakmışım gibi geliyor. Tek duam tekrar kimyasal olmasın. Geç olsun ama aynı şeyi yaşamayalım birdaha inşallah.

Ne güzel darısı başımıza. Adet gününden önce bir belirti yaşadınız mı acaba ? Bata 8 gün var belirti aramaya başladım ben yine :)

Ne güzel darısı başımıza. Adet gününden önce bir belirti yaşadınız mı acaba ? Bata 8 gün var belirti aramaya başladım ben yine :)
Oldu canım gögüslerim agriyordu halsizdim sık sık lavaboya gidiyordum akıntım çok fazlaydı

Oldu canım gögüslerim agriyordu halsizdim sık sık lavaboya gidiyordum akıntım çok fazlaydı
Benimde kimyasal gebelik yaşadığım hamilelikte çok fazla gögüs ağrım vardı..
Bu ayda biraz ağrı çok fazla akıntım var
Aslında çokta takip etmedim ama insan acaba demekten alamıyo kendini

Benim kimyasalda da hiç göğüs ağrım olmamıştı acaba hormonlarla alakalı bir problem mi var ondan mı olmuyor. Bu göğüs ağrısı en genel belirti sanıyorum bütün hamilelerin yaşadığı bişey. Düşün düşün içinden çıkamıyorum

Benim kimyasalda da hiç göğüs ağrım olmamıştı acaba hormonlarla alakalı bir problem mi var ondan mı olmuyor. Bu göğüs ağrısı en genel belirti sanıyorum bütün hamilelerin yaşadığı bişey. Düşün düşün içinden çıkamıyorum
sakınnnnnnn ümitsizliğe kapılmak yokkkkkkkkk
Benim bekarken de evlendikten sonrada hep adet öncesi gögüs hassasiyeti büyümesi yaşadım o yüzden kimyasal önceside adet geliyo dedim olmadı herkeste farklı oluyor diyorlar
Kesinlikle iyi düşünücez iyi olucakkkk
Anlaştım mı?:rapci:

sakınnnnnnn ümitsizliğe kapılmak yokkkkkkkkk
Benim bekarken de evlendikten sonrada hep adet öncesi gögüs hassasiyeti büyümesi yaşadım o yüzden kimyasal önceside adet geliyo dedim olmadı herkeste farklı oluyor diyorlar
Kesinlikle iyi düşünücez iyi olucakkkk
Anlaştım mı?:rapci:
Anlaştık canım :) Bu aralar çok karamsarlaştım nedense. Sanırım üzülmemek için hep olmadı diye düşünüyorum ve sonuçta karamsar bi insan oluverdim:KK49:

Back