- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 18
- 35
Evet ilk adetim 5-6 gün gecikti. İkinciyi henüz bilmiyorum belki düzene girer bu ay.Kimyasal düşükten sonra adet düzeniniz degisti mi peki bayanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk adetim 5-6 gün gecikti. İkinciyi henüz bilmiyorum belki düzene girer bu ay.Kimyasal düşükten sonra adet düzeniniz degisti mi peki bayanlar
Benim 2gün gecti hala olmayınca insanı bi korku alıyor kötü bi durum mu var diyeEvet ilk adetim 5-6 gün gecikti. İkinciyi henüz bilmiyorum belki düzene girer bu ay.
İlk olduysa devamı da gelicek kimyasalda olsa biz doğal yollarla hamile kaldıkkAnlaştık canım :) Bu aralar çok karamsarlaştım nedense. Sanırım üzülmemek için hep olmadı diye düşünüyorum ve sonuçta karamsar bi insan oluverdim![]()
Evet hemde ben 45 gün sonra oldumKimyasal düşükten sonra adet düzeniniz degisti mi peki bayanlar
Test yaptim simdi sonuc negatif maalesef :-(Evet hemde ben 45 gün sonra oldum
Normal de 26 günde bir olurdum
Gecikmen olduysa biraz daha bekle
Ama eğer adet gelmezde hamileysen haber ver mutlu olalımmmm
Erken davranmak en büyük hata keşke yapmasaydınTest yaptim simdi sonuc negatif maalesef :-(
Yok yok hiç endişelenme hormonlar oynadı ya şimdi tekrar geri toparlaması biraz zaman alıyor.Benim 2gün gecti hala olmayınca insanı bi korku alıyor kötü bi durum mu var diye
Evet canım inşallah öyle olacak. Sağol iyi ki varsın.İlk olduysa devamı da gelicek kimyasalda olsa biz doğal yollarla hamile kaldıkk
En karamsar anda bu aklına gelsinn
Üzülme zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Ben de öyle hemen test yaptım geçen ay negatif. Of bi ay daha nasıl geçicek dedim ama gerçekten çabuk geçti. Bizim bebişler zamanını bekliyo napalım nazlı şeyler :) gelince poposunu ayaklarını ısırarak alırız intikamını :))Test yaptim simdi sonuc negatif maalesef :-(
Sende, sizde iyiki varsınız yoksa bu üzüntülerimizi kimle paylaşıcazEvet canım inşallah öyle olacak. Sağol iyi ki varsın.
Adet sancısı belirtileri var ama olmadım ama hormanlardan demekki rahim kendine gelemedi bi türlü dengesi şaştıYok yok hiç endişelenme hormonlar oynadı ya şimdi tekrar geri toparlaması biraz zaman alıyor.
Sonucun negatif çıkacağını biliyordum açıkçası cok uzulmedim sonuc pozitifte olsaydı umitlenmeyecektim kimyasali yasayinca sevinmek icin bile acele etmemek gerekiyormis bunu anlamıştım acı tecrubeyleErken davranmak en büyük hata keşke yapmasaydın
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Evet canım ben geçen ay vücudumu çok dinledim baya farklıydı herşey. Bu ay daha yeni normale döndüğümü hissediyorum :) ama test yaptım içim rahatladı en azından. Ben daha çok bidaha kimyasal yaşarsam yakalayabileyim diye test yapıyorum aslında. Yoksa negatiflere üzülmeyi bıraktık artık :)Adet sancısı belirtileri var ama olmadım ama hormanlardan demekki rahim kendine gelemedi bi türlü dengesi şaştı)
Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Allah sana da sağlıkla bebeğini versin en yakın zamanda inşallahMerhaba,
Bende 2 ay önce ilk hamileliğimde yaşadım bu talihsiz gebelik durumunu. 2,5 senelik evliyim.
Başta biz istemedik, isteyince hemen olur zannettik ama bir de Rabbimin müsadesi var onu unuttuk galiba..
Kimyasal gebelik sonrası, bir düşük yaşadım kürtajla sonuçlanan. Rahmi canlandırmak ve kalan kalıntılardan temizlemek için göründüğüm 3 doktor da kürtaj dedi. İlk gebeliğiniz de olunca hem çok üzüldüm hem çok korktuk.
Kürtajdan sonra herşey yolunda gitti, rahim temizlendikten sonra çok kolay kalırsın diyenler oldu ama kimseye inanıp ümut bağlamak istemiyorum. Doğru zamanda gelecektik.
Kürtajdan 1 hafta sonra kısa süren bir regl dönemi geçirdim. Bugün regl olmam gerekiyordu ama görünürde bişey yok.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Hosgeldin aramiza canım insallah hamilesindir sonucu bizimle de paylaş olur muMerhaba,
Bende 2 ay önce ilk hamileliğimde yaşadım bu talihsiz gebelik durumunu. 2,5 senelik evliyim.
Başta biz istemedik, isteyince hemen olur zannettik ama bir de Rabbimin müsadesi var onu unuttuk galiba..
Kimyasal gebelik sonrası, bir düşük yaşadım kürtajla sonuçlanan. Rahmi canlandırmak ve kalan kalıntılardan temizlemek için göründüğüm 3 doktor da kürtaj dedi. İlk gebeliğiniz de olunca hem çok üzüldüm hem çok korktuk.
Kürtajdan sonra herşey yolunda gitti, rahim temizlendikten sonra çok kolay kalırsın diyenler oldu ama kimseye inanıp ümut bağlamak istemiyorum. Doğru zamanda gelecektik.
Kürtajdan 1 hafta sonra kısa süren bir regl dönemi geçirdim. Bugün regl olmam gerekiyordu ama görünürde bişey yok.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...