Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba , benimde adetim bir gün geçti test filan yapmak istemiyorum ümitlenmemek için. Bu ay zayıflamaya odaklandığım için üzerine düşmedim. Biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyorum açıkçası

Arkadaşlar slm kimyasal gebelikden sonra hamile kalan varmı hemen ardından

Ikı ay once kımyasal gebelık yasadım ıkı aydır denıyorum malasef bısey yok bebek denemesıne baslayalı 6 ay oldu 4, ayımda kımyasal yasadım umıdimi yıtırmeyım dıyorum ama her ay uzuluyorum

Arkadaşlar slm kimyasal gebelikden sonra hamile kalan varmı hemen ardından
Merhaba. Ben kaldim. Ekimde hamile kalmıştım düşük oldu. Doktorum 1 adet gör dedi sonra devam edebilirsiniz dedi. Dediğine uydum. Kasim bekledim Aralikta hamile kaldim. Üzülmeyin sakın Rabbimin bilip de sizin bilmediginiz hakkinizda hayirli olan seyler vardir. Benim kanda gorunmemisti antibiyotik agri kesici igne vs yemedigim kalmamıştı. Düşük olmasaydi Allah korusun eksiği olsaydi ilerleyen zamanda daha cok üzülürdüm

Ikı ay once kımyasal gebelık yasadım ıkı aydır denıyorum malasef bısey yok bebek denemesıne baslayalı 6 ay oldu 4, ayımda kımyasal yasadım umıdimi yıtırmeyım dıyorum ama her ay uzuluyorum
Hamile kalabiliyorsun bu acidan guzel dusun. Hamile olmaya cocuk icin beraber olmaya odaklanma eşinle beraber olurken. Tamamiyle ona odakla kendini cocuk olayını dusunme. O zaman olacak emin ol dusunmedigin zaman çıkıp gelecek

Ne guzel sıZın hemen olmus bana ara ver demedı ben uzerıne ıkı ay devam ettım ıkı aydır bısey yok

Ben 84 ile hamile kaldım

Bes aydır bekliyoruz yok beşi ayda da kımyasal gebelik oldu bu ay yanışimdi ne olcak bilmşyrm ya

Ne guzel sıZın hemen olmus bana ara ver demedı ben uzerıne ıkı ay devam ettım ıkı aydır bısey yok
Acele etme. Kendini ve esini saglikli duzenli besle ve gün aşırı beraber olun ama sakin kafa ile beraberlige odaklanarak. Cok sukur bak yumurtlayabiliyorsun. Vakti bekle

Bes aydır bekliyoruz yok beşi ayda da kımyasal gebelik oldu bu ay yanışimdi ne olcak bilmşyrm ya
5 yıl bekleyenler var bacım sabret herseyin vakti var. Rahim ici muayenesi yaptırdın mi? Sogan kürü uygula istersen bu ay rahim icini saglikli hale getiriyor

Acele etme. Kendini ve esini saglikli duzenli besle ve gün aşırı beraber olun ama sakin kafa ile beraberlige odaklanarak. Cok sukur bak yumurtlayabiliyorsun. Vakti bekle
Haklısın kımyasal olunca bıle dedım demekkı bebegımız olabılıyor herseyın hayırlısı denemeye devam

Merhaba kızlar bende kimyasal gebelikten sonra ilk adetimi bugün görmem lazım dı ama hala bişey yok diğer türlü gebelik belirtileri de var ama yine ümitlenmek istemiyorum bakalım hayırlısı.

5 yıl bekleyenler var bacım sabret herseyin vakti var. Rahim ici muayenesi yaptırdın mi? Sogan kürü uygula istersen bu ay rahim icini saglikli hale getiriyor
Evet muayene oldum cnm doktor bsy yok temiz dedi biz ıkı yıldır korunduk Ekim’inde karar verdık işde 5 ay oldu beşinci ayda kımyasal oldu cok üzgünüm korkuyorm bi yandan da olmıcak die daha ama burda okuyunca da mutlu oluyorum olanları duyunca ümidi kesmiyorum tabi allah hayırlısı ile versin inş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…