Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptim simdi sonuc negatif maalesef :-(
Üzülme zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Ben de öyle hemen test yaptım geçen ay negatif. Of bi ay daha nasıl geçicek dedim ama gerçekten çabuk geçti. Bizim bebişler zamanını bekliyo napalım nazlı şeyler :) gelince poposunu ayaklarını ısırarak alırız intikamını :))

Erken davranmak en büyük hata keşke yapmasaydın
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
Sonucun negatif çıkacağını biliyordum açıkçası cok uzulmedim sonuc pozitifte olsaydı umitlenmeyecektim kimyasali yasayinca sevinmek icin bile acele etmemek gerekiyormis bunu anlamıştım acı tecrubeyle

Merhaba,

Bende 2 ay önce ilk hamileliğimde yaşadım bu talihsiz gebelik durumunu. 2,5 senelik evliyim.

Başta biz istemedik, isteyince hemen olur zannettik ama bir de Rabbimin müsadesi var onu unuttuk galiba..

Kimyasal gebelik sonrası, bir düşük yaşadım kürtajla sonuçlanan. Rahmi canlandırmak ve kalan kalıntılardan temizlemek için göründüğüm 3 doktor da kürtaj dedi. İlk gebeliğiniz de olunca hem çok üzüldüm hem çok korktuk.

Kürtajdan sonra herşey yolunda gitti, rahim temizlendikten sonra çok kolay kalırsın diyenler oldu ama kimseye inanıp ümut bağlamak istemiyorum. Doğru zamanda gelecektik.

Kürtajdan 1 hafta sonra kısa süren bir regl dönemi geçirdim. Bugün regl olmam gerekiyordu ama görünürde bişey yok.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Adet sancısı belirtileri var ama olmadım ama hormanlardan demekki rahim kendine gelemedi bi türlü dengesi şaştı )
Evet canım ben geçen ay vücudumu çok dinledim baya farklıydı herşey. Bu ay daha yeni normale döndüğümü hissediyorum :) ama test yaptım içim rahatladı en azından. Ben daha çok bidaha kimyasal yaşarsam yakalayabileyim diye test yapıyorum aslında. Yoksa negatiflere üzülmeyi bıraktık artık :)

Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Allah sana da sağlıkla bebeğini versin en yakın zamanda inşallah

Canım bende kimyasal gebelik geçirdim 15 ocakta hamile olduğumu öğrendim 18 ocakta da düşük yaşadım malesef ve korumadım bakalım bu ay adet olucak mıyım bekliyorum bende Allah inşallah bizim ve bizim gibi isteyen herkese bebek nasip eder.

Daha önce kimyasal yaşamış ve çok uzun süre adet olmayan biri olarak söylüyorum kesinlikle değişiyor vücut bi noluyo diyo sanırım
Biraz beklemeyi tavsiye ederim.
Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorummmm

Kızlar bide bende bu ay gobegim de gögüs arasindan ta rahme kadar uzanan dik bi cizgi oluştu bunla ilgili konu actim gerci ama acaba kimyasal dusukten dolayimi oluştu bilmiyorum

Hosgeldin aramiza canım insallah hamilesindir sonucu bizimle de paylaş olur mu

Kizlar dusukte kanamaniz kac gun surdu sizin benim 3gun sürmüştü ve hala adet olmadim 3gun geciyor acaba ur yada kist olusmus olabilir mi endiselenmeye basladim sanki :-((( internette baktik bir doktor kimyasaldan sonra adette gecikme olmaz olursa bir problem var demektir diye yazmis kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…