Çok saol canım , sabırlı olmalıyız biliyorum fakat yine de her ay bir ünitleniyorum sonu hep hüsran. Bu ay regl im 4 gün gecikti nasıl ümitlendim ama yine olmadıCanlm gecmiş olsun bende kaç aydır bekliyorum gelmiyor bebeğim sabır gerekiyor sabır
Canım geçmiş olsun. Mesajını okurken bunu ben mi yazmıştım acaba diye düşündüm. 1.5 yıldır evliyim ben de 11 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim. Herkes sonrasında çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu ay da malesef olmadı. Aynı düşünceler içindeyim. Kafaya takmıyım diyorum ama ne mümkün. Bebek düşünmediğim bi an bile yok sanırım napcaz biz böyle.Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Biliyorum daha yolun çok başındayım ama üzülmeden de yapamıyorum. Kimyasal gebeliği yaşayana kadar bilmiyordum bile, nasıl sevinmiştik bebeğimiz olacak diye5 ay kisa bir sure kimyasal da olsa hamile kalmissiniz devami gelecek insallah Ben de kimyasal yasadim
Çok saol canım sana da çok geçmiş olsun. Aynen yaşadıklarımız ne kadar da benzer. Ben o kadar pişmanım ki bebek olayını ertelediğimize. Kendi kendimize zaman veriyoruz ama şimdi de olmuyor. Doktorlar bir sıkıntı yok bir yıldan sonra başka şeyler düşünürüz dedi ama ben her ay çok üzülüyorum. Düşükten sonra bana da herkes çok çabuk hamile kalırsın dedi günüm de geçince ümitlendim ama yine olmadı çok üzüldüm çok ağladım. Allahım bize de nasip et ne olurCanım geçmiş olsun. Mesajını okurken bunu ben mi yazmıştım acaba diye düşündüm. 1.5 yıldır evliyim ben de 11 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim. Herkes sonrasında çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu ay da malesef olmadı. Aynı düşünceler içindeyim. Kafaya takmıyım diyorum ama ne mümkün. Bebek düşünmediğim bi an bile yok sanırım napcaz biz böyle.
Hakkımızda hayırlısı bi kaç ay oluruna bırakmaya karar verdim düşündükçe üstüne düştükçe yoruluyorumcanım mumkunse hiç ama hiç tavuk yeme organık yumurta bulup yemeye çalış
en kısa zamanda kalırsın inşallah
O bişey mi benim bikaç tanıdığım geçmiş olsun bile demeyi tenezzül bile etmedi neymiş efendim zaten hamile değilmişimKimyasal gebelik yaşadığımı kime anlatsam sinirimi bozdu ya. “ zaten biz çok şaşırdık hamilesin diye duyunca daha erken üzülme” gibi saçma bi yorum yapan oldu. Bi de “ sen çok istiyosun ya vücudun sana oyun oynamıştır” diyen oldu. “ ay ne kadar çok istiyosun hamile kalmayı” diye dalga geçer gibi üzüntüyü küçümseyen mi ararsın. Bi de bunlarla uğraşıyoruz iyi mi.
Yaşamayan bilmiyo ne yazıkki canım böyle atıp tutuyo. Böyle insanlarla çok bişey paylaşmama kararı aldım.O bişey mi benim bikaç tanıdığım geçmiş olsun bile demeyi tenezzül bile etmedi neymiş efendim zaten hamile değilmişimbenim ne kadar üzüldüğümü ve hayal kırıklığına uğradığımı düşünmeden ....Sanki ilk hamilelik farklı şeyler oluyo
O bişey mi benim bikaç tanıdığım geçmiş olsun bile demeyi tenezzül bile etmedi neymiş efendim zaten hamile değilmişimbenim ne kadar üzüldüğümü ve hayal kırıklığına uğradığımı düşünmeden ....Sanki ilk hamilelik farklı şeyler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?