• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fuume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
514
72
123
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan

Güncelleme : Kızlar iki buçuk ay sonra şükürler olsun ki tekrar hamile kaldım. Bu sefer kesem de göründü İnşallah yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
Canlm gecmiş olsun bende kaç aydır bekliyorum gelmiyor bebeğim sabır gerekiyor sabır

Canlm gecmiş olsun bende kaç aydır bekliyorum gelmiyor bebeğim sabır gerekiyor sabır
Çok saol canım , sabırlı olmalıyız biliyorum fakat yine de her ay bir ünitleniyorum sonu hep hüsran. Bu ay regl im 4 gün gecikti nasıl ümitlendim ama yine olmadı :(

5 ay kisa bir sure kimyasal da olsa hamile kalmissiniz devami gelecek insallah Ben de kimyasal yasadim

Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Canım geçmiş olsun. Mesajını okurken bunu ben mi yazmıştım acaba diye düşündüm. 1.5 yıldır evliyim ben de 11 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim. Herkes sonrasında çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu ay da malesef olmadı. Aynı düşünceler içindeyim. Kafaya takmıyım diyorum ama ne mümkün. Bebek düşünmediğim bi an bile yok sanırım napcaz biz böyle.

5 ay kisa bir sure kimyasal da olsa hamile kalmissiniz devami gelecek insallah Ben de kimyasal yasadim
Biliyorum daha yolun çok başındayım ama üzülmeden de yapamıyorum. Kimyasal gebeliği yaşayana kadar bilmiyordum bile, nasıl sevinmiştik bebeğimiz olacak diye

Canım geçmiş olsun. Mesajını okurken bunu ben mi yazmıştım acaba diye düşündüm. 1.5 yıldır evliyim ben de 11 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim. Herkes sonrasında çok kolay hamile kalırsın dedi ama bu ay da malesef olmadı. Aynı düşünceler içindeyim. Kafaya takmıyım diyorum ama ne mümkün. Bebek düşünmediğim bi an bile yok sanırım napcaz biz böyle.
Çok saol canım sana da çok geçmiş olsun. Aynen yaşadıklarımız ne kadar da benzer. Ben o kadar pişmanım ki bebek olayını ertelediğimize. Kendi kendimize zaman veriyoruz ama şimdi de olmuyor. Doktorlar bir sıkıntı yok bir yıldan sonra başka şeyler düşünürüz dedi ama ben her ay çok üzülüyorum. Düşükten sonra bana da herkes çok çabuk hamile kalırsın dedi günüm de geçince ümitlendim ama yine olmadı çok üzüldüm çok ağladım. Allahım bize de nasip et ne olur

Bende bsy sorcm kizlr15 kasim kurtaj oldum daha ilk adetmi olmdn test yaptm silik ckti doktora sordm nie silik cktgni deger dusmemstr tamamn dedi nyse iste 15 aralik adet oldum bitti korunmadim ocak 15 adtmi bkliyodm nyse iste 3 gun once silik cizgi cikti evde test yaptm hamlym dedim daha gtdm doktora adtm gecsin dedm dunde bugunde kanamam basla siddtli agri ile acaba kmysl gebelkmi bolemi olr pek anlayamyrm bilgi verirmisnzz :KK43:

bende sizin gibiyim 6 aylik evliyim 6 kasimda gebe kaldigimi ogrendim nasil bir sevincti anlatamam cok guzeldi 8 kasimda kanamam oldu kimyasal gebelikmis uzerinden 2 regl donemi gecti hala hamile kalamadim her ay gebe miyim diye dusunmekten belirti aramaktan yoruldum bu ay biraktim hesap kitap islerini zaten buay esim sehir disina cikiyo birliktelikte olmaz artik subatta tekrar doktora gidecegim gecen gebeligimde dostinexle kalmistim belki yine baslar insallah hepimiz hayirlisiyla anne oluruz en kisa zamanda

Merhaba;
Bende 2 ekimde yaşadım dediğiniz gibi hemen hamile kalanları okuyunca çok ümitlendim ama hala bi gelişme yok bu ayda regl oldum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim çok aratmasın inşallah

canım mumkunse hiç ama hiç tavuk yeme organık yumurta bulup yemeye çalış

en kısa zamanda kalırsın inşallah

Merhaba
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inanki insanı çok yıpratıyor
4 5gün önce 2gün süren lekelenmem oldu yine ümitlendim yarın bat günüm inanılmaz. Karnım ağrıyor bakalım ne olacak

Bizde 6 ay'a yakındır deniyoruz hala olmadı. Oluruna bıraktık bakalım. Bu ay da olmayacak öyle hissediyorum. Adetim yaklaşıyor abur cubura sardım 2 gündür:KK53:

Ben artık tüm belirtileri birbirine karıştırmaya başlamıştım böyle devam ederse olacağı varsada olmıycak.Eşimle de ufak bi sorun yaşadım bi süre bekleme kararı aldım Birlikte olduktan sonra hemen ayağı bile kalktım artık biraz uzak kalmak istiyorum

Kimyasal gebelik yaşadığımı kime anlatsam sinirimi bozdu ya. “ zaten biz çok şaşırdık hamilesin diye duyunca daha erken üzülme” gibi saçma bi yorum yapan oldu. Bi de “ sen çok istiyosun ya vücudun sana oyun oynamıştır” diyen oldu. “ ay ne kadar çok istiyosun hamile kalmayı” diye dalga geçer gibi üzüntüyü küçümseyen mi ararsın. Bi de bunlarla uğraşıyoruz iyi mi.

Kimyasal gebelik yaşadığımı kime anlatsam sinirimi bozdu ya. “ zaten biz çok şaşırdık hamilesin diye duyunca daha erken üzülme” gibi saçma bi yorum yapan oldu. Bi de “ sen çok istiyosun ya vücudun sana oyun oynamıştır” diyen oldu. “ ay ne kadar çok istiyosun hamile kalmayı” diye dalga geçer gibi üzüntüyü küçümseyen mi ararsın. Bi de bunlarla uğraşıyoruz iyi mi.
O bişey mi benim bikaç tanıdığım geçmiş olsun bile demeyi tenezzül bile etmedi neymiş efendim zaten hamile değilmişim :KK61: benim ne kadar üzüldüğümü ve hayal kırıklığına uğradığımı düşünmeden ....Sanki ilk hamilelik farklı şeyler oluyo

O bişey mi benim bikaç tanıdığım geçmiş olsun bile demeyi tenezzül bile etmedi neymiş efendim zaten hamile değilmişim :KK61: benim ne kadar üzüldüğümü ve hayal kırıklığına uğradığımı düşünmeden ....Sanki ilk hamilelik farklı şeyler oluyo
Yaşamayan bilmiyo ne yazıkki canım böyle atıp tutuyo. Böyle insanlarla çok bişey paylaşmama kararı aldım.

Kesinlikle
Görümcem bile aramadı düşün artık
İnsanlar çok tuhaf cidden

Tabiki kimsenin yaşayan gibi anlamasını beklemiyorum ama azıcık hassasiyet
Bende sadece eşimle paylaşıcam kimseye söylemeyi düşünmüyorum keseyi görmeden çünkü gereksiz yayılıyo

Back