• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ve tekrar hamile kalamama

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.794
598
Kızlar merhaba. Allah bu yolda olanlara yardım etsin inşallah. Bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi sormak istediğim bikaç şey var. Pco olabilir mi? Ama adetlerim hep düzenlidir ve adet oldugum ılk gun rahım fılmı cektircem. Ikıncısı kımyasal gebelikte eşimdede problem olabılır mı? Öyle olsa nasıl kimyasal gebelik gecirmis olabılırım. Sonucta sprem ve yumurta bırlesımı döllenme olmuyor mu? Rahımde degıl ama tüplerde yada başka biyerde oluyormuş döllenme. Bu tarz problemler yaşayanlar yazabilir mi bu konu çıldırttı artık beni

Rahim filmi adetin ilk günü çekiliyormu
ki ben ve arkadaşlarım hep regl bitimi çektirdik

Kızlar merhaba. Allah bu yolda olanlara yardım etsin inşallah. Bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi sormak istediğim bikaç şey var. Pco olabilir mi? Ama adetlerim hep düzenlidir ve adet oldugum ılk gun rahım fılmı cektircem. Ikıncısı kımyasal gebelikte eşimdede problem olabılır mı? Öyle olsa nasıl kimyasal gebelik gecirmis olabılırım. Sonucta sprem ve yumurta bırlesımı döllenme olmuyor mu? Rahımde degıl ama tüplerde yada başka biyerde oluyormuş döllenme. Bu tarz problemler yaşayanlar yazabilir mi bu konu çıldırttı artık beni
geçmiş olsun kaç aydır olmuyor bebiş?

Bana adet oldugun ılk gun gel dedıler. Adet oldugum gibi gidicem mecburen

Sagliksiz gebelik kendini sonlandirirmis aslinda kimyasal en azindan erkenden kendiliginden olan canim.Denek ki kalabiliyorsun.
Filmi cejtirince daha iyi fikir olur kendi kendine sotun/sonuc bulmaya calisma modunu hic dusurme bence ♡

Ben dış gebelik yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin.

Sagliksiz gebelik kendini sonlandirirmis aslinda kimyasal en azindan erkenden kendiliginden olan canim.Denek ki kalabiliyorsun.
Filmi cejtirince daha iyi fikir olur kendi kendine sotun/sonuc bulmaya calisma modunu hic dusurme bence ♡

Ben dış gebelik yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin.
Allah yardımcın olsun. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Allah yardımcın olsun. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Amin insallah oncelikle bekleyenlerin♡
Benim bir de 3bucuk yasinda kizim var.Hicbi farki yoktu beklerken 2.de olsa ama Allah boyle bi surec nasip etmis buna sukur daha buyuk zararlarla karsilasabilirdim.

kimyasal gebelik embriyonun genetiksel olarak anormal olmasindan kaynaklaniyor. gelisimini devam ettiremeyip atiliyor vücuttan. bu yumurtadan da kaynaklabilir, spermden de... spermlerde anomalilil varsa kimyasal gebelik, düşük ihtimalini arttirir. aslinda kimyasal gebelik çoğu kisinin yaşadığı bir durum, bir kere olunca paniklemeye gerek yok ama uzun zamandir hamile kalamiyorsaniz eşiniz de bi spermiyogram yaptirsin. ayrıca pco nun kesin tanisi icin 2 faktör var. birincisi adetin 2 veya 3. gününde yapilan hormon tahlillerinde lh degerinin fsh degerinden cok fazla olması, ikincisi adetliyken yapilan ultrason muaynesinde yumurtaliklarda cok sayıda küçük kistler görülmesi.

dediğiniz embriyonun rahim dışında bir yere yerlesmesi olayi dış gebelik oluyor, o çok daha tehlikeli ve zor bir durum. sizin durum farkli

Back