Tekrar hamile kalmaya korkuyorum, tekrarlayan gebelik kayıpları!!!

Gecmis olsun çok zor şeyler yaşamışsınız özellikle 42 haftalik doğumdan sonra böyle şeyler yaşamanız evladımız kaybetmemiz bu evladıniz öncekini acısını hafifletir inşallah
Amin allah sanada nasip etsin inşallah

Aynı durumdayız benimde öyle ama benimkisi boş gebelik gelişmediği için durmusyur dedi kese icinde kucuk bir sey vardi zayen acaba durduğu icinmi bos dedi hale aklimda.soru işareti neyse ikincisi 1 sene sonra tuttu oda hastalıklı mol gebelik 1 sene korun dedi çünkü beta takibi yapmanız verek tekrarlama riski var dedi bu olaylardan sonra test yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık var dedi ama büyük bi sorum yok herkeste olabilir dedi şimdi diğer testleri istedi ben verdim eşim ise gündüz gece çalışıyor.gunduze geçtiği zaman alçaz sonuç.ne olacak eğer sorun çıkarsa devlet tüp bebek için yardımcı oluyormu süreç nasıl ilerliyor bende merak.ediyorim size soruyla cevap.verdim ama.kusura bakmayin
Merhaba, beta nız düzenli olarak düştü mü iniş çıkışlar oldu mu hiç

Merhaba, beta nız düzenli olarak düştü mü iniş çıkışlar oldu mu hiç
nasıl desem bir ay gittim 10 du başka bir ay gittim 7 di sonrasında da 2 di en son 3 ayımı bitirdiğimde 0 dı çok yavaş düştü Allah kimseye göstermesin sizede çok geçmiş olsun

X