Selamlar herkese, Öncelikle 2 kaybım oldu ilki 6+4 de gelişim ve kalp atışı oluşmadığından 8. Haftanın sonuna kadar bekledik olmadı, ikincisi ise 6+2 de gelişim ve kalp atışı oluşmadı normalde 9. Haftada olmam gerekirken. Doktorlar genetik teste yönlendirdi. Daha yeni kürtaj olduğum için doğru sonuç veremeyeceği den bir süre daha bekleyeceğim. Fakat çok korkuyorum, doktorum test yapmasan bile kan sulandırıcı başlatacaz bı sonraki gebelik olursa dedi. Pıhtılaşma olabilir dedi. Fakat çok okuyorum kan sulandırıcı kullanmasına rağmen bilmem kaçıncı haftalarda özellikle büyük haftalarda kalp atışı duran bebekleri. Ben kan sulandırıcı kullananların kalp atışı durmaz saniyordum şimdiye kadar meğer çok varmış bu da beni çok korkuttu. Onun dışında pıhtılaşma sorunum yok diyelim, kromozomda bir sıkıntı varsa ne yapacağım ki bir çözümü de olduğunu görmedim
tüp bebek yonlendiriyorlar... Veya bunlar temiz çıkarsa rahim filmi isteriz dedi doktorum . Kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmaya rağmen kalp atışı neden durur?, kromozom testinde bozukluk varsa nasıl sağlıklı hamile kalınır? Bir de kalp atışı hiç oluşmadı doktorum büyük ihtimalle pıhtılaşma diyo benim amca kizimda da varmış acaba ırsi olabilir mi?