- 5 Mart 2013
- 23.522
- 44.629
- Konu Sahibi Teodorahala_
Ben de 10 ay önce geçirdim, hala gebe kalamadım malesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kuzenim de aynı sizin gibi oldu öbür ay hemen hamile kaldı. Şuan 7 aylık hamileHerkese merhabalar..
3,5 senedir evliyim ve çocuk istedim ama olmadı pcos olduğumu öğrendim..
3,5 senenin ardından ve tedaviden sonra hamile olduğumu öğrendim ve havalara uçtum haliyle. Bir hafta sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve bugün regli oldum ve düşük gerçekleşmiş oldu. Size sorum bundan sonra ne yapmalıyım ? Kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve neler yaptınız ? Yardımcı olun lütfen
İyi düşün iyi olsun ard arda mi gebe kaldinO zaman yapsam bende çıkmazdı çizginin koyulugundan belli valla yine içimi karalar bağladı amaaannn
Ilki hem testte hem kanda cıktı 12gun sonra adet oldum. Ikincisi evdeki testte silik.cikti iki gün geçince adet oldum. Şuan 3.denemem sonuç muallak göründüğü gibiİyi düşün iyi olsun ard arda mi gebe kaldin
Ilki hem testte hem kanda cıktı 12gun sonra adet oldum. Ikincisi evdeki testte silik.cikti iki gün geçince adet oldum. Şuan 3.denemem sonuç muallak göründüğü gibi
Ben daha adet olmadım ekim 29 kanama yoluyla kımyasal gebelık yaşadım ondan berı olmamışım pazartesı doktora gıdecem kasıklarım çok agrıyor ayaklarım agrıyor mıgdem bulanıyor ara ara gebelık var mı bılemıyorum doktora gıdınce sonuçları ögrendıkten sonra haber verırım cnmMerhaba şuan durumunuz nedir merak ettim ben de ikinci bebek için 3 aydır deniyorum ilk ikisi kimyasal.oldu şuan 3.ayim bata iki gün var. Ben de coraspin kullanmayı düşündüm oglum da kullandım çünkü hamilelik sırasın da çünkü öncesinde yani ilk gebelik 6 haftalık düşük oldu 3 ay sonra oğluna hamile kaldım. Coraspin ve progestan kullandim. Ancak unutmuşum enabizdan gorunce hatırladım kesmeden de dahanonce başlasaydım. Bakalim adet tarihini bekliyorum
Teşekkür ederim bekliyorum haberlerini inşallah ters bişey çıkmazBen daha adet olmadım ekim 29 kanama yoluyla kımyasal gebelık yaşadım ondan berı olmamışım pazartesı doktora gıdecem kasıklarım çok agrıyor ayaklarım agrıyor mıgdem bulanıyor ara ara gebelık var mı bılemıyorum doktora gıdınce sonuçları ögrendıkten sonra haber verırım cnm
Ben günüm de aadet oldum yani bugün ama silik çıkmıştı kimyasal mı oldu acaba inşallah değildir kimyasal olması düşüncesi de çok can sıkıcıTeşekkür ederim bekliyorum haberlerini inşallah ters bişey çıkmaz
Test verin zaten değerler hemen kanama olunca düşmüyor 5 ve 7 gün içinde düşüyor kanama olsa bıle hamıle kalanlarda varBen günüm de aadet oldum yani bugün ama silik çıkmıştı kimyasal mı oldu acaba inşallah değildir kimyasal olması düşüncesi de çok can sıkıcı
Pazartesi dr dan randevu aldım kontrollerimi yaptirayim hormon testi isteyeceğim bakalım ne çıkacakTest verin zaten değerler hemen kanama olunca düşmüyor 5 ve 7 gün içinde düşüyor kanama olsa bıle hamıle kalanlarda var
Hayırlısı sonuçlar alırsın ınsallah cnmPazartesi dr dan randevu aldım kontrollerimi yaptirayim hormon testi isteyeceğim bakalım ne çıkacak
Cnm doktora gıttım gebelık görünmüyor dedı ılac verdı adet olmam için kımyasal gebelıkte adet düzeni bozuluyormusTeşekkür ederim bekliyorum haberlerini inşallah ters bişey çıkmaz
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zaman da sağlıklı bir hamilelik yasarsin hem sen hem de bizCnm doktora gıttım gebelık görünmüyor dedı ılac verdı adet olmam için kımyasal gebelıkte adet düzeni bozuluyormus
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zaman da sağlıklı bir hamilelik yasarsin hem sen hem de biz
Amin cnm güzel dileklerin için teşekkür ederimHayırlısı olsun canım inşallah en yakın zaman da sağlıklı bir hamilelik yasarsin hem sen hem de biz
Merhabalar geçmiş olsun bendede kimyasal olduda kanamam 7 gün sürdü sonrasında sistit oldum(idrar yolu enfeksiyonu) suanda kasıklarm aşırı şiş patlıcak gibiyim böyle şeyler oldumu sizdedeHerkese merhabalar..
3,5 senedir evliyim ve çocuk istedim ama olmadı pcos olduğumu öğrendim..
3,5 senenin ardından ve tedaviden sonra hamile olduğumu öğrendim ve havalara uçtum haliyle. Bir hafta sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve bugün regli oldum ve düşük gerçekleşmiş oldu. Size sorum bundan sonra ne yapmalıyım ? Kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve neler yaptınız ? Yardımcı olun lütfen
Adet oldunuz mu bende kimyasal gebelik geçirdim merak ettim inşallah gebesinizdirBen spirialimi cikarttirdim iki ay geçince doktora gittim gebelik istiyorum fakat iki aydır olmadı diye snra kan tahlili yaptı beta 10 çıktı ve gebelik başlamış dedi doktor iki gün de bir kan verdim artış çok çok olmuyordu ve sonunda düşmeye başladı hafif lekeler oldu ertesi gün komple kanamam oldu beta 0 a düştü ve kimyasalla sonuçlandı sonraki ay korunmadim ve yine gebe kaldım beta 60 çıkmıştı ve yine kanamayla sonuçlandı iki gebeliğim saglikli olduğu için doktor hormon testine gerek yok dedi bende araştırdım hikayem böle şimdi bu ayda korunmadim şuan akıntı ve hassasiyet var sanırım bu ayda bı gebelik gecirebilirim öyle hissim var rastirdim kimyasalı tekrarlayan herkese coraspin oneriliyor kan pıhtılaşması için bende aldım coraspine başladım folik asitte kullanıyorum 9 gün snra adet günüm olmazsam gebelik var demektir inşallah ya olsun çok üzüldüm çünkü bir bebeğim daha olsun çok istiyorum
Hamileyim canm 7.haftamiz inşallah allahin izniyleAdet oldunuz mu bende kimyasal gebelik geçirdim merak ettim inşallah gebesinizdir
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah bende kimyasal gebelik geçirdim bu ayı değerlendirdim ovülasyon testi aldım yumurtlamayı gördüm inşallah güzel sonuçlar alırım ben de 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir işe yaramadı psikolojik olarak çöktüm tedaviye ara verdim 5 - 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ama oda kimyasal gebelik oldu inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik yaşarım siz kimyasal gebelikden kaç ay sonra hamile kaldınız acabaHamileyim canm 7.haftamiz inşallah allahin izniyle