- 12 Temmuz 2016
- 4.156
- 6.051
- 31
Merhabalar 25 kasimda lekelenmem basladi yerlesme kanamasi diye dusundum 29u test yaptim ve pozitif gordum fakat lekelenmem devam etti kahverengi seklinde. Ayni gun doktora gittim beta hcg 5.27 cikti doktor vajinal muayene yapti rahime yerlesmis bir bebek yok henuz ama gebelik baslamis yerlesme kanamasi olabilir bebek tuptedir suan dedi. 30u sabahina randevu verdi. Bu defa gittigimde kimyasal gebelik geciriyosun kurtaj veya ilaca gerek yok adetle atilacak vucuttan dedi. Benim hala lekelenmem devam ediyo 30u adetimin ilk gunuydu. Kanamamin rengi genelde kahverengi ara ara kirmizi geliyo ama gunluk pedi bile doldurmaz cok az. Elimde kalan gebelik testlerini yapmaya devam ediyorum hala silik cizgi cikiyo. Bu saatten sonra tutunma veya gebeligin devam etme ihtimali olmadigini biliyorum ama adetim bir turlu baslamiyor. Cok stresli ve uzgunum cunku bas donmesi mide bulantisi gaz problemi yasamistim ona gore test yaptim. Suan kanamam var ve bu belirtiler hala devam ediyo cok bunaldim. Tecrube edenlere sorum adet kanamaniz ne zaman basladi tam olarak? Adet sokturucu vs. bisey kullanmak mi lazim? Bu sureci nasil gecirdiniz yardimci olursaniz cok sevinirim