Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve rahim filmi...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
29
Hanımlar merhaba. Size 2 sorum olacak lütfen yardımcı olun. Ben Ağustos’ta bir kimyasal düşük yaşadım o zamandan beri tedavi görüyorum adetlerim normalde çok ağrılı olmaz düşük olduğunda 3-4 gün çok ağrım oldu doktor progestan verdi onu kullınca adet düzenim bozuldu. Geçen ay yine düzenim bozuldu sanıp önemsemedim ama aynı düşükte olduğu gibi ağrım ve kanamam oldu sizce yine düşük yapmış olabilir miyim? Birde aranızda devlet hastenesinde rahim filmi çektiren var mı?

Sanmam düşük yaptığını bende kimyasal gebelik geçirdim 2ci adetim benimde aynı öyle oldu

hayır bende kimyasal geçirdim tedavi gördüğün için hormon ilaçları regliyi değiştiriyor benimde çok ağrılı geciyor artık tam 1 sene önce geçirmiştim kimyasal gebeliği tamamen kullandığımız ilaçlar yapıyor onları

Sanmam düşük yaptığını bende kimyasal gebelik geçirdim 2ci adetim benimde aynı öyle oldu
Ama düştükten sonra ilk adetim değil ki 3. Adetim ve diğer 2 ay böyle olmamıştı. Bu ay da oldum mesela yine ağrısız daha önce ki adetlerim gibiydi ondan çok kafam karıştı

Her zaman olmadığı için tereddüt ettim düşğkten sonra ki adetim normaldi geçen aya kadar geçen ay kanamam ve ağrım çok fazlaydı bu ay da kullandım o ilaçları bu ay ki adetim yine normal daha öncekiler gibi ondan kafam karıştı olabilir mi acaba diye

Ama düştükten sonra ilk adetim değil ki 3. Adetim ve diğer 2 ay böyle olmamıştı. Bu ay da oldum mesela yine ağrısız daha önce ki adetlerim gibiydi ondan çok kafam karıştı
Yabi olabilir bence

Yabi olabilir bence
MEsela geçen ay progestanı adetime 1 hafta kala bıraktım olmam gereken adet tarihinden 3-4 gün sonra adet oldum bu ay yine 1 hafta kala bıraktım tam gününde oldum bunlar yüzünde tekrar düşük yapmış olma ihtimalini düşündüm sormak istedim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…